• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ekim günü transfer olanlar😊

Çizgi varsa gebeleikte vardır hayırlı uğurlu olsun💙 bnm hala silik cıkıyor resmini atabilir misiniz
Merhaba kızlar 2 Ekimde 2 tane dondurulmuş 5aa kalite transferim oldu. Bugün 8.günüm hem erken gebelik hem de normal gebelik testi yaptım ikisinde de bariz çizgi görünüyor koyu. Pozitif midir? Bugün kan verdim yarın çıkacak korkuyorum içim içimi yiyor

İnşallah pozitiftir ve hepimiz mutlu haberler alırız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın💜

Eklentiler

• 16968615222486377401792927748462.jpg
    16968615222486377401792927748462.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 58
İnşallah pozitiftir ve hepimiz mutlu haberler alırız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın💜
Ooohhh bundan güzel pozitifmi olur maşallaaahhh 💚 bnm cokk silik cıktı mesela o yüzden emin değilim ama sizinki bariz pozitif allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cubuk olandan hiç yapmadım ondan denicem yada ennson hastaeneye gidip kan vericem iş cıkışı 😂 2 saate cıkıyormuş

Merhaba 3 ekimde 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün ilaç yazdırmak için gittiğimde başka hastanede doktor kan testi yaptı 2.4 çıktı. Sizce yükselir mi çok mu erken yapılmış
Forumda 2.5 çıkıp yükseleni okudum. 3.gün embriyosu için erken zaten. 2 gün sonra tekrarlayın mutlaka

Ooohhh bundan güzel pozitifmi olur maşallaaahhh 💚 bnm cokk silik cıktı mesela o yüzden emin değilim ama sizinki bariz pozitif allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cubuk olandan hiç yapmadım ondan denicem yada ennson hastaeneye gidip kan vericem iş cıkışı 😂 2 saate cıkıyormuş
Amin inşallah sağlıkla alırım kucağıma🤗. İnşallah sizin de sonıcunuz istediğiniz gibi olur 🙏

Amin inşallah sağlıkla alırım kucağıma🤗. İnşallah sizin de sonıcunuz istediğiniz gibi olur 🙏

Belirtilerin nelerdi? Benim zaman zaman bel kasık ağrım oluyor ama bunu ilaçlarda yapıyor. Bir de saçma mı bilmiyorum kuyruk sokumu sızlıyor resmen sabahtan beri. Hiç yaşamadım böyle bir şey. Başka da bir belirti yok, hatta moralim de bozuluyor acaba tutmadı mı gibisinden

Belirtilerin nelerdi? Benim zaman zaman bel kasık ağrım oluyor ama bunu ilaçlarda yapıyor. Bir de saçma mı bilmiyorum kuyruk sokumu sızlıyor resmen sabahtan beri. Hiç yaşamadım böyle bir şey. Başka da bir belirti yok, hatta moralim de bozuluyor acaba tutmadı mı gibisinden
Bel kasık ağrısı göğülerimde hassasiyet var. İki gündür başım dönüyordu çok erken diye adet olucam kesin gözüyle bakıyordum

Pozitif çıkanlar belirti gibi neler vardı
Canım hıccc belırtıye takılma ben 12 gunumu kendıme zehır etdım belırtı ıcın tummgun ınternetde belırtı arıyordum benım hıc belırtım olmada halada yok bu gun 12cı gunum 3cu gun embrıyosu değerim 529 cıktı

Kızlar bn artımed diye bi kaset test var ondan aldım silik çizgi iyice azaldı bu cok dandik test markası bnm çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi acaba ? Kan verdim geldim şimdi 2 saate belli olcakmış 7.günüm bugün ortalma kaç cıkarsa pozitif olur hayırlısı artık biraz ümidim kesildi açıkcası

Canım hıccc belırtıye takılma ben 12 gunumu kendıme zehır etdım belırtı ıcın tummgun ınternetde belırtı arıyordum benım hıc belırtım olmada halada yok bu gun 12cı gunum 3cu gun embrıyosu değerim 529 cıktı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah❣️

Back