- 28 Ağustos 2019
- 2.059
- 2.141
- 133
- Konu Sahibi Wonderwomen87
-
Canım ne yaptın kan verdin mi bugun pazartesi vercem diyodun merak ettim konuyu takip ediyorumda
Adet olcak gibi ağrı hiç geçmiyor hamile oluncada ümitsiz olmayın lütfen inşallah hamilesinizdirVerdim ama çıkmadı sinir oldum, büyük ihtimalle yarın çıkar. Ama tutmadı bence adet olacak gibi kasık karın ve göğüs ağrım vardün biraz şeffaf akıntı geldi ilk defa
Negatif düşünme kuzum bence yarın hayırlı haberleri alırsın kuzumVerdim ama çıkmadı sinir oldum, büyük ihtimalle yarın çıkar. Ama tutmadı bence adet olacak gibi kasık karın ve göğüs ağrım vardün biraz şeffaf akıntı geldi ilk defa
İnşallah canım benimNegatif düşünme kuzum bence yarın hayırlı haberleri alırsın kuzumsenin için dua ediyorum adet olma hissi oluyor belirtilerde ki bu belirtiler hamilelik belirtiyse aynı olabiliyor sen kontrol et dur e nabıza düşer illaki olumlu düşün olumlu olsun
Ah inşallah, ne güzel yazmışsınız.Adet olcak gibi ağrı hiç geçmiyor hamile oluncada ümitsiz olmayın lütfen inşallah hamilesinizdir
Benümde 3 tane 3.gün embriyosu var benimde modum düşmüştü ama allah umut kesilmez doktorum dedi 3.gün embriyosuyla çok tutabn hastalarım var dedi ki olumsuz olsa transfer yapalım demezdim dedi ki senin doktorda transfer yapmazdıİnşallah canım benimbenim şansım düşük diye çok umutlanmadım. 2. Gün embriyosu şansı düşük.
Benümde 3 tane 3.gün embriyosu var benimde modum düşmüştü ama allah umut kesilmez doktorum dedi 3.gün embriyosuyla çok tutabn hastalarım var dedi ki olumsuz olsa transfer yapalım demezdim dedi ki senin doktorda transfer yapmazdı
Dualarım seninle kuzum bekliyorum güzel haberiniİnşallah dediğin gibidir.❤ belli olsun yazacağım hemen
Gebelik belirtileriniz var mı acaba sizin mide bulantısı baş dönmesi falanAaa geçmiş olsun niçin kanamanız oldu?
Mide bulantısı hiç yok bende baş dönmesi bir kez oldu genellikle regl olcakmışım gibi ağrı girip cıkıoyr kısa süreliGebelik belirtileriniz var mı acaba sizin mide bulantısı baş dönmesi falan
Hayır bende de yok merak ediyorum ne zaman başlar gerçi her hamilelikte olacak diye bir şey yok ama belki daha erkendirMide bulantısı hiç yok bende baş dönmesi bir kez oldu genellikle regl olcakmışım gibi ağrı girip cıkıoyr kısa süreli
Sizde var mı?
Sunucunuz çıktı mı acabaVerdim ama çıkmadı sinir oldum, büyük ihtimalle yarın çıkar. Ama tutmadı bence adet olacak gibi kasık karın ve göğüs ağrım vardün biraz şeffaf akıntı geldi ilk defa
Kan tahlili vermekten vazgeçtim 1 kasıma kadar bekleyeceğim:)))Hayır bende de yok merak ediyorum ne zaman başlar gerçi her hamilelikte olacak diye bir şey yok ama belki daha erkendir
Zaman geçmek bilmiyor bir türlü insan istiyor ki bir an önce kese ve kalp atışını duyalım görelim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Keseyi görmeye gittiğinizde yazın konuşalım yineKan tahlili vermekten vazgeçtim 1 kasıma kadar bekleyeceğim:)))
Bencede erken bu hafta başlar anca
Sonucunuz nedirVerdim ama çıkmadı sinir oldum, büyük ihtimalle yarın çıkar. Ama tutmadı bence adet olacak gibi kasık karın ve göğüs ağrım vardün biraz şeffaf akıntı geldi ilk defa
Kaçıncı gün embriyosuyduNegatif çıktı canım malesef
5.gun embriyosuyduKaçıncı gün embriyosuydu
Kalitesi neydi acaba5.gun embriyosuydu
Sizinki kaçıncı gün embriyosuZaman geçmek bilmiyor bir türlü insan istiyor ki bir an önce kese ve kalp atışını duyalım görelim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Keseyi görmeye gittiğinizde yazın konuşalım yine
Doktor embriyonun kalitesinden çok umutluydu AA kalite demişlerdi heraldeKalitesi neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?