- 28 Ağustos 2019
- 2.059
- 2.141
- 133
- Konu Sahibi Wonderwomen87
-
Canım ikinci çizgi görünüyor resimden. Canını sıkma ama bence bir özel acile git beta ver kesinleştir sonucunu için rahat etsin. Kaset test değilde erken gebelik testi de yapabilirsin.W Wonderwomen87 Y Yassemminnn U umudunukaybetme R Ruyaaam123 kızlar kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor
Canım ikinci çizgi görünüyor resimden. Canını sıkma ama bence bir özel acile git beta ver kesinleştir sonucunu için rahat etsin. Kaset test değilde erken gebelik testi de yapabilirsin.
Benim 5.gün dondurulmuş embriyo erken gebelikte 7.gün öğrendim sen çok erken bakmışsın negatif çıkması normal bence. İçini ferah tut orda ikinci çizgi var mucizen seninle benceElimde erken gebelik vardı 9. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı. 2. Gün embriyosu acaba erken mi demiştim hatta. Şimdi tedavi olduğum yere gidicem orda test isteyeceğim. Benim tahlilin yapılacağı laboratuvar taşınıyormuş şansa bak, hiç bi tahlil çıkmamış bu hafta yapılan.
Birazdan baktırıcam inşallah bugün çıkarBenim 5.gün dondurulmuş embriyo erken gebelikte 7.gün öğrendim sen çok erken bakmışsın negatif çıkması normal bence. İçini ferah tut orda ikinci çizgi var mucizen seninle bencestrese sokma kendini bir an önce betaya baktır
En geç iki saate çıkar gönlünü ferah tutBirazdan baktırıcam inşallah bugün çıkar
Tahlil verebildiniz miBirazdan baktırıcam inşallah bugün çıkar
2. Çizgiyi görebiliyorum kuzum kuruma derken bu çizgi kaç dakkada çıktı istersen bi kan ver kuzumW Wonderwomen87 Y Yassemminnn U umudunukaybetme R Ruyaaam123 kızlar kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor
Negatif çıktı canım maalesefTahlil verebildiniz mi
Negatif çıktı kuzum ya2. Çizgiyi görebiliyorum kuzum kuruma derken bu çizgi kaç dakkada çıktı istersen bi kan ver kuzum
Ayy maşallah sağlıkla selametle kucağınıza alın inşallah ya bizede dua edin olur mu pozitif sonuçları alalımBenim ilk denemem İstanbul şişli Memorial negatif ikinci ve üçüncü denemem Ankara Memorial aygül hoca negatif ve kimyasal bu dördüncü denemem Ankara Anatolia Hakan yaralı pozitif
Bizde bugün görüşmeye gittik muayene oldum evet çok yoğun hemen hızlı hızlı herşey bitsin diyor konuştuk herşeyi bende amh düşüklüğü var adetlerim düzensiz diye şuan tarlusal verdi önümüzdeki hafta kullanmak için birde vitamin verdi bana ve eşimeTransfer oldum canim 3 ekimde ama malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. Klinikte memnunum Mehmet bey çok cana yakın bir doktor ama sanki çok hastası olduğu için çok detaylı konuşmuyor sizinle. Bana taze transfer 3. Embriuosu yapildi ama benimde kafamda acabalar keşke rahim dinlendirme yapilsamiydi diye ama doktor eminim ki bizden daha iyi biliyor.
Ve doktora sonuna kadar güveniyorum çok profesyonel olduğunu söylüyorlar ve araştırdım gerçekten çok bilgili Bir doktor
Maşallah Balıkesir'den mi geliyordunuz buralara inşallah bir dahakine güzel sonuçlar alırsınız üzmeyin kendinizi benimde başka bir merkezde 2 hafta önce negatif haberini aldım sanki dünyanın sonuymus gibi gelmişti bana ama şimdi biraz biraz da toplandım ve bahçecide başlayalım dedik. Tekrar denerseniz bahçecide mi deneyeceksiniz ocaktan sonra zam gelecekmiş fiyatlarda değişiklik olabilirmisBen mesela balikesirde yasiyorum İstanbula ilk aletimin 3. Günü geldim hemen iğnelere başladık 8 gün sonra yumurta toplandi yumurta toplandıkdan 3 gün sonra da transfer edildi. 3 kere giitmis oldum yani... şimdi 2 ay ara vermeyi düşünüyoruz psikolojik olarak hiç hazır değilim.
Çizgi vardı ama bende de birkaç saat geçtikten sonra çizgi çıkıyordu ama tabiki negatifti sizi çok iyi anlıyorum üzmeyin lütfen kendinizi 2 hafta önce benim de negatifti ağlamaktan nefes alamamıştım ama malesefki alışıyor insan. İnşallah bir dahaki transferde güzel sonuçlar alabiliriz.Negatif çıktı kuzum ya
Tabiki dua ederim bizim yaşadıklarımızı üzüntümüzü bu yolda olmayan anlamaz biliyorum, Allahım bu yolda emek veren herkesin hepimizin dualarını kabul etsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinAyy maşallah sağlıkla selametle kucağınıza alın inşallah ya bizede dua edin olur mu pozitif sonuçları alalım
Üzüldüm canım demekki hayırlısı böyleymiş inşallah Allahım en kısa zamanda dualarınızı kabul etsinNegatif çıktı kuzum ya
Canım tam günü bugünmüydü ki doktorun tahlil istediği günNegatif çıktı kuzum ya
Amin amin amin inşallah canım benim bizde bahçeciyle başladık inşallah güzel bir şekilde bebeğimizle ayrılırız ordan Ankara'da olsaydık muhakkak dediğiniz doktora giderdim. Benimde negatiflerim var inşallah bu defa umutlu ve mutlu oluruzTabiki dua ederim bizim yaşadıklarımızı üzüntümüzü bu yolda olmayan anlamaz biliyorum, Allahım bu yolda emek veren herkesin hepimizin dualarını kabul etsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Evet tekrar bahçeciye gelicem sanirim önümüzdeki Kasım ayın da adetim de tekrar başlarım uzun zaman vermek istemiyorum şuan hormon yüklü xaten vücudumuz belki daha iyi olurMaşallah Balıkesir'den mi geliyordunuz buralara inşallah bir dahakine güzel sonuçlar alırsınız üzmeyin kendinizi benimde başka bir merkezde 2 hafta önce negatif haberini aldım sanki dünyanın sonuymus gibi gelmişti bana ama şimdi biraz biraz da toplandım ve bahçecide başlayalım dedik. Tekrar denerseniz bahçecide mi deneyeceksiniz ocaktan sonra zam gelecekmiş fiyatlarda değişiklik olabilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?