2 ekim günü transfer olanlar😊

Kızlar 2 Ekim'de 2. Gün embriyosu transfer edilmişti şansım düşüktü malum. Ptesi kan verdim aile hekimliğinde sonuç hala yok, aradım hiç biri çıkmadı il sağlık müdürlüğünü arayın dediler alınan kanlar il sağlık müdürlüğü laboratuvarına gidiyormuş. Akşam acile gidip kan vereyim dedim, gittik onlar da burda yapmıyoruz 5 km ilerde kadın doğum hastanesi var oraya gidin dedi. Sinirlerim boşaldı gitmedim eve döndük. Bütün terslikler beni buluyor gibi geldi o an resmen. Dönerken gebelik testi aldık bu sabah yaptım. İlk 1 dk da negatif çıkınca attım çöpe zaten hep diyordum negatif bekliyorum diye. Biraz önce çöpleri atarken testte silik çizgi gördüm. Kuruma çizgisi bu şekilde mi oluyor bilginiz var mı

Eklentiler

• IMG_20231019_122428.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 46
Canım ikinci çizgi görünüyor resimden. Canını sıkma ama bence bir özel acile git beta ver kesinleştir sonucunu için rahat etsin. Kaset test değilde erken gebelik testi de yapabilirsin.

Elimde erken gebelik vardı 9. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı. 2. Gün embriyosu acaba erken mi demiştim hatta. Şimdi tedavi olduğum yere gidicem orda test isteyeceğim. Benim tahlilin yapılacağı laboratuvar taşınıyormuş şansa bak, hiç bi tahlil çıkmamış bu hafta yapılan.

Benim 5.gün dondurulmuş embriyo erken gebelikte 7.gün öğrendim sen çok erken bakmışsın negatif çıkması normal bence. İçini ferah tut orda ikinci çizgi var mucizen seninle bence strese sokma kendini bir an önce betaya baktır

Benim ilk denemem İstanbul şişli Memorial negatif ikinci ve üçüncü denemem Ankara Memorial aygül hoca negatif ve kimyasal bu dördüncü denemem Ankara Anatolia Hakan yaralı pozitif
Ayy maşallah sağlıkla selametle kucağınıza alın inşallah ya bizede dua edin olur mu pozitif sonuçları alalım

Bizde bugün görüşmeye gittik muayene oldum evet çok yoğun hemen hızlı hızlı herşey bitsin diyor konuştuk herşeyi bende amh düşüklüğü var adetlerim düzensiz diye şuan tarlusal verdi önümüzdeki hafta kullanmak için birde vitamin verdi bana ve eşime

Maşallah Balıkesir'den mi geliyordunuz buralara inşallah bir dahakine güzel sonuçlar alırsınız üzmeyin kendinizi benimde başka bir merkezde 2 hafta önce negatif haberini aldım sanki dünyanın sonuymus gibi gelmişti bana ama şimdi biraz biraz da toplandım ve bahçecide başlayalım dedik. Tekrar denerseniz bahçecide mi deneyeceksiniz ocaktan sonra zam gelecekmiş fiyatlarda değişiklik olabilirmis

Negatif çıktı kuzum ya
Çizgi vardı ama bende de birkaç saat geçtikten sonra çizgi çıkıyordu ama tabiki negatifti sizi çok iyi anlıyorum üzmeyin lütfen kendinizi 2 hafta önce benim de negatifti ağlamaktan nefes alamamıştım ama malesefki alışıyor insan. İnşallah bir dahaki transferde güzel sonuçlar alabiliriz.

Ayy maşallah sağlıkla selametle kucağınıza alın inşallah ya bizede dua edin olur mu pozitif sonuçları alalım
Tabiki dua ederim bizim yaşadıklarımızı üzüntümüzü bu yolda olmayan anlamaz biliyorum, Allahım bu yolda emek veren herkesin hepimizin dualarını kabul etsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Amin amin amin inşallah canım benim bizde bahçeciyle başladık inşallah güzel bir şekilde bebeğimizle ayrılırız ordan Ankara'da olsaydık muhakkak dediğiniz doktora giderdim. Benimde negatiflerim var inşallah bu defa umutlu ve mutlu oluruz

Evet tekrar bahçeciye gelicem sanirim önümüzdeki Kasım ayın da adetim de tekrar başlarım uzun zaman vermek istemiyorum şuan hormon yüklü xaten vücudumuz belki daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…