2 ekim günü transfer olanlar😊

Canım mustafa hocadan memnun kaldın mı nasıl işlemler uygulıyor işgisi alakası nasıl pozitif mi senin sonucun
Ben de Mustafa Hocanın hastasıyım 2ekim de çift embriyo transferi yapıldı çok şükür pozitif çıktı ama dün müthiş bir kanamam oldu daha çok küçük ama vajinal ultrasonla kese göründü. Mustafa hocanın o kadar çok hastası var ki aşırı yoğun dili tatlı tüp bebek bölümüne girdiğinizde başınız dönüyor kalabalıktan.

Aaa geçmiş olsun niçin kanamanız oldu?

Aaa geçmiş olsun niçin kanamanız oldu?
Çok teşekkür ederim. Maalesef nedenini bilmiyorum acile gittiğimde doktor da bir şey demedi herhangi bir tedavi de uygulamadılar. İki gün sonra beta değerine bakacaklar dünkü beta değerim bir öncekine göre yüksek çıktığı için şuandalık düşük görünmüyor sadece. Forumda kanamayla ilgili çok yazı okudum tüp bebekte normalmiş 32.haftaya kadar kanama görenler olmuş

bende 2 ekimde trasfer oldum en son betam 512 idi bi daha kan tahliline gerek yok dedi kalp ve keseye aynı anda bakacakmış doktorum ama 15 gün nasıl geçer bilmiyorum sizin en son değeriniz kaçtı?

bende 2 ekimde trasfer oldum en son betam 512 idi bi daha kan tahliline gerek yok dedi kalp ve keseye aynı anda bakacakmış doktorum ama 15 gün nasıl geçer bilmiyorum sizin en son değeriniz kaçtı?
Cuma günü 1060 çıkmıştı dün kanamam olunca bir daha bakıldı 2362 çıktı. Vajinal ultrasonla iki küçük kese göründü dün iyi dendi ama kanama korkutuyor. Tam anlamıyla kese görmeye 10gün sonra çağırdılar beni de. Kendinizi yormayın genel olarak hep istirahat halinde olun en azından ihtimalleri azaltmak adına.

İkizmiymiş iyi diolarsa iyiidr allah kucağımza almayı nasip etsin malesef çalışıyorum ve hareket halindeyim sürekli bende dayanamıcam sanırım yarın kan vericem artışa bakmak için

İkizmiymiş iyi diolarsa iyiidr allah kucağımza almayı nasip etsin malesef çalışıyorum ve hareket halindeyim sürekli bende dayanamıcam sanırım yarın kan vericem artışa bakmak için
Evet ikiz görünüyor şimdilik iyi dedikleri için içim biraz rahatladı. Ben de yarın tekrar kan vermeyi düşünüyorum kanamadan sonra değeri görmek istiyorum. Amin inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz eve geldiğinizde en azından bolca dinlenmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…