- 9 Ekim 2023
- 48
- 16
- 8
- 30
- Konu Sahibi Wonderwomen87
-
Çok üzüldüm . Rabbim hayırlı ve en kısa zamanda karnını ve kucağını doldursun. Vazgeçme lütfen Rabbim ara diyor bizlere de yollara düşmek kalıyor.Negatif çıktı canım maalesef
Üzüldüm kuzum hayırlısı buymuş seni çok iyi anlayabiliyorum ama devam pes etmek yok allah yüzümüzü güldürcek inşallahNegatif çıktı kuzum ya
Kesinlikle katılıyorum en azından belki daha çok yumurta oluşurEvet tekrar bahçeciye gelicem sanirim önümüzdeki Kasım ayın da adetim de tekrar başlarım uzun zaman vermek istemiyorum şuan hormon yüklü xaten vücudumuz belki daha iyi olur
İnşallahÇizgi vardı ama bende de birkaç saat geçtikten sonra çizgi çıkıyordu ama tabiki negatifti sizi çok iyi anlıyorum üzmeyin lütfen kendinizi 2 hafta önce benim de negatifti ağlamaktan nefes alamamıştım ama malesefki alışıyor insan. İnşallah bir dahaki transferde güzel sonuçlar alabiliriz.
Amin canımÜzüldüm canım demekki hayırlısı böyleymiş inşallah Allahım en kısa zamanda dualarınızı kabul etsin
İnşallah kuzumÜzüldüm kuzum hayırlısı buymuş seni çok iyi anlayabiliyorum ama devam pes etmek yok allah yüzümüzü güldürcek inşallah
Amin kuzumCanım tam günü bugünmüydü ki doktorun tahlil istediği gün
Üzülme demek saçmalık elbeltte üzül ama asla vazgeçme hayırlı zman nezmansa ozman olun inşallah
AMİN canım benim doğru diyorsunÇok üzüldüm . Rabbim hayırlı ve en kısa zamanda karnını ve kucağını doldursun. Vazgeçme lütfen Rabbim ara diyor bizlere de yollara düşmek kalıyor.
Sakin ve sabırlı olun kaç yaşındasınız ki ve problem neydi acabaİnşallahbi daha tüp bebek denemek istemiyor eşim bilmiyorum nasıl bi süreç bekliyor bizi
ohss olduğunu nerden anladın nasıl bişey oluyorYumurta toplama sonrası olmuştu ben de ohss durumu yaşamıştım
Karında şişkinlik mide bulantısı kusma ishal oluyor şikayetlerde kadın doğuma gittim karın boşluğum karaciğer altı şu toplamıştı ve akciğere baskı yapıyordu nefes alamıyordum. Hastaneye yatış denmiştiohss olduğunu nerden anladın nasıl bişey oluyor
Canım nasıl oldun kanman geöti değil mi?Karında şişkinlik mide bulantısı kusma ishal oluyor şikayetlerde kadın doğuma gittim karın boşluğum karaciğer altı şu toplamıştı ve akciğere baskı yapıyordu nefes alamıyordum. Hastaneye yatış denmişti
Geçti canım ama iki kere kanama olunca korktum kanama alanı oluşmuş. Tekrar olma ihtimali çok yüksek o yüzden sürekli yatıyorumCanım nasıl oldun kanman geöti değil mi?
Geçmiş olsun canım dikkat etGeçti canım ama iki kere kanama olunca korktum kanama alanı oluşmuş. Tekrar olma ihtimali çok yüksek o yüzden sürekli yatıyorum
Çok teşekkür ederim. Yataktan çıkmıyorum çok zor sıkılıyorum böyle de. Siz naptınız gittiniz mi hastaneyeGeçmiş olsun canım dikkat et
Bende dün gittim kalp atışını gördüm ama duymadımÇok teşekkür ederim. Yataktan çıkmıyorum çok zor sıkılıyorum böyle de. Siz naptınız gittiniz mi hastaneye
Çok sevindim maşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinBende dün gittim kalp atışını gördüm ama duymadım1 kasımda kalp atışını duymaya gidiceğiz inşallah allah hepimize sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?