• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ekim günü transfer olanlar😊

Ya kurban olduğum Allah ol demesi gerekiyor insallah normal yolla hamile kalırsınız kaç tane transfer edildi
Aynen öyle doktorumdan çok memnunum ama Rabbim ol denedikten sonra olmuyo 2 tane transfer edildi birde açıklanamayan infertilite olduğu için bizde doktorumuzda bilmiyoruz her yöntemi denemek gerekecek sanirim

Kızlar test sonucum çıktı 308 degerim 🧿çok şükür 🤲🏻iki gün sonra tekrar kan vereceğim Allahım bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin 🤲🏻🌺
Hayırlı olsun inşallah güzel bir şekilde kucağınıza alırsınız tüp bebek mi bu arada sizin eğer öyleyse hangi merkezde nerde yaptırdınız öğrenebilir miyim

Hayırlı olsun inşallah güzel bir şekilde kucağınıza alırsınız tüp bebek mi bu arada sizin eğer öyleyse hangi merkezde nerde yaptırdınız öğrenebilir miyim
Amin inşallah teşekkür ederim🤗Evet tüp bebek Anatolia da yaptırdım ben Hakan yaralı hoca da

Merhaba transfer oldunuz mu acaba Mehmet reşit beyden ve klinikten memnun musunuz ne durumdasınız şuan
Transfer oldum canim 3 ekimde ama malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. Klinikte memnunum Mehmet bey çok cana yakın bir doktor ama sanki çok hastası olduğu için çok detaylı konuşmuyor sizinle. Bana taze transfer 3. Embriuosu yapildi ama benimde kafamda acabalar keşke rahim dinlendirme yapilsamiydi diye ama doktor eminim ki bizden daha iyi biliyor.
Ve doktora sonuna kadar güveniyorum çok profesyonel olduğunu söylüyorlar ve araştırdım gerçekten çok bilgili Bir doktor

Merhaba transfer oldunuz mu acaba Mehmet reşit beyden ve klinikten memnun musunuz ne durumdasınız şuan
Ben mesela balikesirde yasiyorum İstanbula ilk aletimin 3. Günü geldim hemen iğnelere başladık 8 gün sonra yumurta toplandi yumurta toplandıkdan 3 gün sonra da transfer edildi. 3 kere giitmis oldum yani... şimdi 2 ay ara vermeyi düşünüyoruz psikolojik olarak hiç hazır değilim.

Back