- 22 Temmuz 2009
- 2.632
- 98
- 358
- Konu Sahibi Wonderwomen87
Ya kurban olduğum Allah ol demesi gerekiyor insallah normal yolla hamile kalırsınız kaç tane transfer edildiDoktor embriyonun kalitesinden çok umutluydu AA kalite demişlerdi heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kurban olduğum Allah ol demesi gerekiyor insallah normal yolla hamile kalırsınız kaç tane transfer edildiDoktor embriyonun kalitesinden çok umutluydu AA kalite demişlerdi heralde
Aynen öyle doktorumdan çok memnunum ama Rabbim ol denedikten sonra olmuyo 2 tane transfer edildi birde açıklanamayan infertilite olduğu için bizde doktorumuzda bilmiyoruz her yöntemi denemek gerekecek sanirimYa kurban olduğum Allah ol demesi gerekiyor insallah normal yolla hamile kalırsınız kaç tane transfer edildi
Hakkınızda hayırlısı canım benimAynen öyle doktorumdan çok memnunum ama Rabbim ol denedikten sonra olmuyo 2 tane transfer edildi birde açıklanamayan infertilite olduğu için bizde doktorumuzda bilmiyoruz her yöntemi denemek gerekecek sanirim
Tabiki mutlaka konuşalımZaman geçmek bilmiyor bir türlü insan istiyor ki bir an önce kese ve kalp atışını duyalım görelim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Keseyi görmeye gittiğinizde yazın konuşalım yine
5aaSizinki kaçıncı gün embriyosu
Kaç embriyo transferi edildi
2transfer yapıldıKaç embriyo transferi edildi
Maalesef ya ilk defa böyle bir şey oluyor, aile hekimliğinde yaptırdım, dün sabah 8.42 de vermişim kanı, öğleden sonra hastaneye gitmiş hala çıkmadıSunucunuz çıktı mı acaba
Henüz çıkmadı bakıyorum sürekliSonucunuz nedir
Rabbim hayırlı pozitif almanızı nasip etsin. Size sürpriz yapıyorlardır belki. İyi düşünelim iyi olsunHenüz çıkmadı bakıyorum sürekli
Yumurta toplama sonrası olmuştu ben de ohss durumu yaşamıştımTransfer öncesi rahimde sıvı birikmesi olan oldu mu
Çook geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim acını dindirsin tez zamanda iyisinden güzelinden tekrar nasib etsinKızlar benim kimyasal gebelikle sonuclandi
Merhaba transfer oldunuz mu acaba Mehmet reşit beyden ve klinikten memnun musunuz ne durumdasınız şuanTedavilerinizi nerde oluyorsunuz arkadaşlar ben İstanbul bahceci umut tüp bebek merkezinde Mehmet reşit asoğlunda yaptırdım
Hayırlı olsun inşallah güzel bir şekilde kucağınıza alırsınız tüp bebek mi bu arada sizin eğer öyleyse hangi merkezde nerde yaptırdınız öğrenebilir miyimKızlar test sonucum çıktı 308 degerim çok şükür iki gün sonra tekrar kan vereceğim Allahım bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin
Amin inşallah teşekkür ederimEvet tüp bebek Anatolia da yaptırdım ben Hakan yaralı hoca daHayırlı olsun inşallah güzel bir şekilde kucağınıza alırsınız tüp bebek mi bu arada sizin eğer öyleyse hangi merkezde nerde yaptırdınız öğrenebilir miyim
İstanbul da mı acaba ilk denemeniz miydi memnun musunuzAmin inşallah teşekkür ederimEvet tüp bebek Anatolia da yaptırdım ben Hakan yaralı hoca da
Benim ilk denemem İstanbul şişli Memorial negatif ikinci ve üçüncü denemem Ankara Memorial aygül hoca negatif ve kimyasal bu dördüncü denemem Ankara Anatolia Hakan yaralı pozitifİstanbul da mı acaba ilk denemeniz miydi memnun musunuz
Transfer oldum canim 3 ekimde ama malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. Klinikte memnunum Mehmet bey çok cana yakın bir doktor ama sanki çok hastası olduğu için çok detaylı konuşmuyor sizinle. Bana taze transfer 3. Embriuosu yapildi ama benimde kafamda acabalar keşke rahim dinlendirme yapilsamiydi diye ama doktor eminim ki bizden daha iyi biliyor.Merhaba transfer oldunuz mu acaba Mehmet reşit beyden ve klinikten memnun musunuz ne durumdasınız şuan
Ben mesela balikesirde yasiyorum İstanbula ilk aletimin 3. Günü geldim hemen iğnelere başladık 8 gün sonra yumurta toplandi yumurta toplandıkdan 3 gün sonra da transfer edildi. 3 kere giitmis oldum yani... şimdi 2 ay ara vermeyi düşünüyoruz psikolojik olarak hiç hazır değilim.Merhaba transfer oldunuz mu acaba Mehmet reşit beyden ve klinikten memnun musunuz ne durumdasınız şuan