- Konu Sahibi Wonderwomen87
-
Amin canım benim çok teşekkür ederimCanımm tebrik ederimallahım kucağımza almayı nasip etsin 5. Güün embriyo muydu bide bugün kaçıncı gün bnm dün 9.gün dü 5. Gün embriyo 181 cıktı tek miydş bide çift mi seninki :)
Amin canım benim çok teşekkür ederim darısı sana ve bu yolda emek veren herkese olsun inşallahY
Aa maşallah canım gözün aydın olsun
Maşallaahh canımAmin canım benim çok teşekkür ederimsenin de gözün Aydın olsun inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin Senin de değerin güzel çıkmış maşallah benim 5.gün embriyosu çift embriyo transfer edildi bugün transfer gününü saymazsak 9.günüm
En az %60 lık artış isteniyor diye biliyorum canım ben. Hem kese hem kalp atışına aynı anda bakacak o zaman doktorun, kaç gün sonraya çağırdı canım ?Maşallaahh canımbnm de yarın yine kan testim var 2 katı mu artması lazım daha fazla da artabiliyor mu? Beni doktor direk kalp atışına çağırdı keseye çağırmadı
YaaaDeğerim düşmüş 2.30 a
EvetYaaaKan mi verdin tekrardan
Pazartesi günü canimİnşallah öyledir tekrar ne zaman kan vereceksiniz
Ayyyy hayırlı olsun canim çok şükürrrrrKızlar test sonucum çıktı 308 degerimçok şükür iki gün sonra tekrar kan vereceğim Allahım bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin
1 kasıma inşallahEn az %60 lık artış isteniyor diye biliyorum canım ben. Hem kese hem kalp atışına aynı anda bakacak o zaman doktorun, kaç gün sonraya çağırdı canım ?
8. Günü test sonucum kizlarCanım testini at yorumlayalim
İlk değerin kaçtı canımDeğerim düşmüş 2.30 a
Cok şükür yukselmis canım inşallah saglikla ilerlesin8. Günü test sonucum kizlar
Çok umudum kalmadı canim çünkü 3.89 çok düşük doktorum da çok erken dedi pazartesi tekrar vereceğim kanCok şükür yukselmis canım inşallah saglikla ilerlesin❤
Çok teşekkür ederim canım sağolAyyyy hayırlı olsun canim çok şükürrrrr
Benim bu ilk kan testimdi canım cumartesi günü tekrar kan vericem yükselişe göre 10 gün sonraya kese için çagıracaklarmış öyle söyledi hemşire1 kasıma inşallahsizin
5.93 tüİlk değerin kaçtı canım
Offff ya doktorun la konuştun mu ne dedi5.93 tü
Kaçıncı gün yapmıştınız testinizi?Değerim düşmüş 2.30 a
İlki 9.gün akşam 2.si 10.gün sabahKaçıncı gün yapmıştınız testinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?