2 ekim günü transfer olanlar😊

Canımm tebrik ederim allahım kucağımza almayı nasip etsin 5. Güün embriyo muydu bide bugün kaçıncı gün bnm dün 9.gün dü 5. Gün embriyo 181 cıktı tek miydş bide çift mi seninki :)
Amin canım benim çok teşekkür ederim senin de gözün Aydın olsun inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin Senin de değerin güzel çıkmış maşallah benim 5.gün embriyosu çift embriyo transfer edildi bugün transfer gününü saymazsak 9.günüm

Maşallaahh canım bnm de yarın yine kan testim var 2 katı mu artması lazım daha fazla da artabiliyor mu? Beni doktor direk kalp atışına çağırdı keseye çağırmadı

Maşallaahh canım bnm de yarın yine kan testim var 2 katı mu artması lazım daha fazla da artabiliyor mu? Beni doktor direk kalp atışına çağırdı keseye çağırmadı
En az %60 lık artış isteniyor diye biliyorum canım ben. Hem kese hem kalp atışına aynı anda bakacak o zaman doktorun, kaç gün sonraya çağırdı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…