- Konu Sahibi Wonderwomen87
Tedavilerinizi nerde oluyorsunuz arkadaşlar ben İstanbul bahceci umut tüp bebek merkezinde Mehmet reşit asoğlunda yaptırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım testini at yorumlayalimTaze embriyo canim
İnşallah öyledir tekrar ne zaman kan vereceksinizBende sizin gibi çok stres oldum düşük çıkınca ama bir çok forum da yükselen arkadaslar varmış insallah bizim de öyledir
Acıbadem Kayseri hastanesi Mustafa taş hocamda yatrdmTedavilerinizi nerde oluyorsunuz arkadaşlar ben İstanbul bahceci umut tüp bebek merkezinde Mehmet reşit asoğlunda yaptırdım
Kaçıncı gün embriyosu canım ve test tarihin ne zaman? 5 in üstünde çıkmış aslında bu iyi 3.gün embriyosu ise erken yapmışsın zatenKızlar 9.günüm betam 5.93 çıktı geç tutunmuş olabilirmi
Tabiki olabilir canim kacinci gun embriyosu doktorunub verdigi kan tarihi ne zamandiKızlar 9.günüm betam 5.93 çıktı geç tutunmuş olabilirmi
Naptın canım bugün test gününmüş gittin miAmin inşallah canım benim
Kan verdim canım eve geldim 1 saate belli olur dediler bakalım heyecanla bekliyorumNaptın canım bugün test gününmüş gittin mi
Doktorum 12.günümde yapmamı söyledi ben dayanamayıp 9.günde yaptırdımG
Tabiki olabilir canim kacinci gun embriyosu doktorunub verdigi kan tarihi ne zamandi
Ay hadi İnşallah canım ya . Böyle güzel haberler almak isteyen tüm herkese Rabbim en güzel en hayırlı haberleri almalarını nasip etsinKan verdim canım eve geldim 1 saate belli olur dediler bakalım heyecanla bekliyorum
Bence olabilir 5 ve üstü pozitif diyorlar zaten canım Transfer gününü sayarak mi 9 cu gunundu ben 8ci gunde yaptim negatif çıktı çok pişmanım erken yaptigim için banada yükselir dediler ama bilemiyorumKızlar 9.günüm betam 5.93 çıktı geç tutunmuş olabilirmi
Bence yukselebilir canım idrar testi yapsana cikar mutlaka yukseldiyseDoktorum 12.günümde yapmamı söyledi ben dayanamayıp 9.günde yaptırdım
canım hayırlı olsun mehmet beyin adını çok duydumTedavilerinizi nerde oluyorsunuz arkadaşlar ben İstanbul bahceci umut tüp bebek merkezinde Mehmet reşit asoğlunda yaptırdım
Doktorum 12.günümde yapmamı söyledi ben dayanamayıp 9.G
Tabiki olabilir canim kacinci gun embriyosu doktorunub verdigi kan tarihi ne zamandi
G
Canımm tebrik ederim allahım kucağımza almayı nasip etsin 5. Güün embriyo muydu bide bugün kaçıncı gün bnm dün 9.gün dü 5. Gün embriyo 181 cıktı tek miydş bide çift mi seninki :)Kızlar test sonucum çıktı 308 degerim çok şükür iki gün sonra tekrar kan vereceğim Allahım bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin
Aa maşallah canım gözün aydın olsunKızlar test sonucum çıktı 308 degerim çok şükür iki gün sonra tekrar kan vereceğim Allahım bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin