- Konu Sahibi Wonderwomen87
-
Canim taze transfer mi dondurulmusmuSelam kizlar ben 3 Ekim de transfer oldum 3. Gün embriyosu 1. Kalite dediler bugün dayanamayıp test yaptırdım sonucum 3.89 cikti doktor yükselebilir de yükselmeyedebilir dedi. Çok korkuyorum ya yükselmezse
Taze embriyo canimCanim taze transfer mi dondurulmusmu
Allahtan ümit kesilmez canim insallah bebisin seninledirMeraba canlar öncelikle Rabbim hepimizin kucağını boş birakmasin bende 2 Ekim'de transfer oldum pazar günü kan verdim değer 0.01 çıktı çok üzüldüm ağladım bugün test yaptm evde çok ama çok silik ikinci çizgi cikti acaba beta değerim yükselmiş olabilirmi cuma tekrar kan verecegim
İnşallah canimAllahtan ümit kesilmez canim insallah bebisin seninledir
Benim de aynı 3 ekim 3.gün embriyosu bende dünden önceki gün verdim 2.40 çıktı doktorum çok erken vermişsin dedi transfer gününü saymadan ertesi günü 1 sayarak 12.gün ver dedi yani pazartesiye denk geliyor tabi ben pazartesiye kadar dayanabilir miyim bilmiyorumSelam kizlar ben 3 Ekim de transfer oldum 3. Gün embriyosu 1. Kalite dediler bugün dayanamayıp test yaptırdım sonucum 3.89 cikti doktor yükselebilir de yükselmeyedebilir dedi. Çok korkuyorum ya yükselmezse
Mecbur dayanmak zorundayız canim elimizden bisey gelmiyor sen nerde yaptirmistinBenim de aynı 3 ekim 3.gün embriyosu bende dünden önceki gün verdim 2.40 çıktı doktorum çok erken vermişsin dedi transfer gününü saymadan ertesi günü 1 sayarak 12.gün ver dedi yani pazartesiye denk geliyor tabi ben pazartesiye kadar dayanabilir miyim bilmiyorum
Canim iki gunde yukselebilir hic belli olmazTaze embriyo canim
Canım testini atabilme imkanin varmi yardimci olalim kacinci gun embriyosuyduMeraba canlar öncelikle Rabbim hepimizin kucağını boş birakmasin bende 2 Ekim'de transfer oldum pazar günü kan verdim değer 0.01 çıktı çok üzüldüm ağladım bugün test yaptm evde çok ama çok silik ikinci çizgi cikti acaba beta değerim yükselmiş olabilirmi cuma tekrar kan verecegim
Canım testini atabilme imkanin varmi yardimci olalim kacinci gun embriyosuydu
5.gun dondurulmuş ebriyoyduCanım testini atabilme imkanin varmi yardimci olalim kacinci gun embriyosuydu
Merhaba canım seninle aynı durumdayız benimde 2 ekimde transfer oldu salı sabahı kan verdim 0.1 çıktı hemşire erken yapmışsın geç tutunma da olabilir kasık ağrısı yerlesme belirtisi dedi cuma sabahı kan için cagirdilarMeraba canlar öncelikle Rabbim hepimizin kucağını boş birakmasin bende 2 Ekim'de transfer oldum pazar günü kan verdim değer 0.01 çıktı çok üzüldüm ağladım bugün test yaptm evde çok ama çok silik ikinci çizgi cikti acaba beta değerim yükselmiş olabilirmi cuma tekrar kan verecegim
Aynı durumdayız canım inşallah cuma iyi haberler alirizMerhaba canım seninle aynı durumdayız benimde 2 ekimde transfer oldu salı sabahı kan verdim 0.1 çıktı hemşire erken yapmışsın geç tutunma da olabilir kasık ağrısı yerlesme belirtisi dedi cuma sabahı kan için cagirdilar
İlaç yazdırmak için hastaneye gitmiştim o zaman yaptırmıştımMecbur dayanmak zorundayız canim elimizden bisey gelmiyor sen nerde yaptirmistin
Salı sabah 8ci günüm du olsa çıkardı diye tahmin ediyorum 5ci gun emriyosuyduAynı durumdayız canım inşallah cuma iyi haberler aliriz
Acaba varmi negatif çıkıp sonradan beta yükselenİlaç yazdırmak için hastaneye gitmiştim o zaman yaptırmıştım
Varmış canım evde test yaptın miAcaba varmi negatif çıkıp sonradan beta yükselen
Yok hiç idrar testi yapmadımVarmış canım evde test yaptın mi
Var diyorlar inşallah bizlerinde yükselir çok stres oldum düşük çıkıncaAcaba varmi negatif çıkıp sonradan beta yükselen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?