- 15 Aralık 2018
- 125
- 34
- 48
- 30
- Konu Sahibi Wonderwomen87
Negatif dedi malesefOffff ya doktorun la konuştun mu ne dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif dedi malesefOffff ya doktorun la konuştun mu ne dedi
12. Gün sabahtan tekrar verin derim.İlki 9.gün akşam 2.si 10.gün sabah
Yaa üzüldüm ben biri akşam biri sabah olunca sağlıklı olmamıştır test diye düşündüm. Hayırlısı olsun. Benimde test günüm yaklaşıyor ama ne belirtim ne umudum varNegatif dedi malesef
Sakın kaybetmeyin umudunuzu belirtilere takılmayın benımle transfer olup hiç belirtisi olmayan arkadasların bugün pozitif haberini aldım Allaha sığının o ol dedikten sonra herşey olurYaa üzüldüm ben biri akşam biri sabah olunca sağlıklı olmamıştır test diye düşündüm. Hayırlısı olsun. Benimde test günüm yaklaşıyor ama ne belirtim ne umudum var
Ne zaman test gününüzYaa üzüldüm ben biri akşam biri sabah olunca sağlıklı olmamıştır test diye düşündüm. Hayırlısı olsun. Benimde test günüm yaklaşıyor ama ne belirtim ne umudum var
Yaaaa çok üzüldüm ilk denememiydi sizin deNegatif benim sonucum
Üzüldüm, Hayırlısı olsun canım insan çok üzülüyor biliyorum ama kendini fiziken ve ruhen hazır hissettiğin de tekrar başlarsın inşallahNegatif benim sonucum
Ptesi günü, 2 ekim transfer çift embriyo ve 2. Gün embriyosu. Bu yüzden daha geç diğerlerine göre. Ama genel olarak bi belirtim yok, pozitif olursa aşırı süpriz olacak. Umutlu muyum hayırNe zaman test gününüz
Çok üzgünümNegatif benim sonucum
Canım genelde zaten belirti için çok erken bir dönem oluyorsa da ilaçtan diyorlar düşünsene gebeliğin 1.ayını bile doldurmamış oluyoruz belirti yok diye kendini üzme inşallah pozitif gelecek sonuçlarımızPtesi günü, 2 ekim transfer çift embriyo ve 2. Gün embriyosu. Bu yüzden daha geç diğerlerine göre. Ama genel olarak bi belirtim yok, pozitif olursa aşırı süpriz olacak. Umutlu muyum hayır
Canım genelde zaten belirti için çok erken bir dönem oluyorsa da ilaçtan diyorlar düşünsene gebeliğin 1.ayını bile doldurmamış oluyoruz belirti yok diye kendini üzme inşallah pozitif gelecek sonuçlarımız
Allahım İnşallah yüzünüzü güldürsün kucağınızı boş bırakmasınNormalde bugün kan vermeye gidicektim. 11. Gün 2. Gün embriyosu için erken oluyormuş. Ben 9. Gün sözde erken gebelik testi yaptım prodoctor marka, fakat gece 4 te ilaç aldığım için idrar su gibi çok açık oluyor sabah. Ve negatifti doğal olarak.
Pazartesi 14. Gün olacak gidip kan vereyim kesin net olsun diye düşündüm. Pozitifte negatifte kesin çıkar sonuçta.
En çok üzüldüğüm konu negatif olursa eşim tekrar denemek istemiyor asla, ben çok zorlandığım için süreçte. Başka embriyomda yok transfer için. Araştırma hastanesinde yapmıştım doktorumdan hemşirelerden ve embriyologdan çok memnundum ama özellerin laboratuvarları daha iyi bu da bi gerçek. Bir de şu an fiyatlar inanılmaz uçtu. Hepsini düşününce çok üzülüyorum. Son şansımı kaybetmiş gibi hissediyorum
Mucizeye ihtiyacım var
Amin sağolun, hepiniz güzel haberler alalım inşallahAllahım İnşallah yüzünüzü güldürsün kucağınızı boş bırakmasın
mustafa tas a nijeryadan bile gelen var umarim guzel haberler alirsiniz sizdeAcıbadem Kayseri hastanesi Mustafa taş hocamda yatrdm
İnşallah canım kan verdim sonucu bekliyorum simdimustafa tas a nijeryadan bile gelen var umarim guzel haberler alirsiniz sizde
Hayırlı haberlerle canimmİnşallah canım kan verdim sonucu bekliyorum simdi
İnşallah canimHayırlı haberlerle canimm
Sonucun cikti mi canimİnşallah canim
Sonucun cikti mi