• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz günü detayları...işte buyrun KIZLARRR :)

canım kübranın konusuna dalmış gibi oluyorum ama:1:
sen ne düşünüyosun hediyelik olarak acaba?:17:

canım valla benim çok fazla zamanım kalmadı ama bir şeyler yapmaya çalışacağım yine :) Şimdi şöyle bir şey düşündüm, tüller ve keseler alacağım öncelikle. Keselerin içine bir tane minik sabun, bir tutam lavanta ve bir de doğal taş atacağım. Tüllerin içine de o çakıl taşı görünümlü çikolatalardan ve drajelerden doldurmak istiyorum aslında o drajeleri minik cam kavanozların içnie doldurmayı planlamıştım ama onların kapaklarını filan boyamak uzun sürecekti. Benim de o kadar zamanım yok ne yazık ki. o tülleri de kurdeleyle filan bağlayacağım işte renkli renkli. Başka da aklıma bir şey gelmedi böyle hızlıca yapılabilecek. Sizin varsa bi fikriniz dinlerim ama :)

Kbr89'cum çok teşekkür ederim desteğin için canım :) Umarım her şey mükemmel gider, başka şeyler de gelir aklımıza böyle minik hediyelik ::)

Canımm sorunsuz bir şekilde atlatmışsınız çok sevindimm.
Hediyelerine ve tepsine bayıldım, sen de çok hoş olmuşsun elbisenin modeli çok güzelmiş.
Allah daim etsin, hep mutlu olun inş. Darısı bize :)) :nazar::nazar:

Canım okurken bile çok etkilendim..
:nazar: çok güzel olmuşsun ve herşeyiniz çok güzel olmuş :nazar:

Rabbim tamamına edirsin inşaAllah.. :16:

Darısı da başımıza.. :31:

tebrikler canım :16:
her şey çok güzel olmuş bayıldım bayıldım :16:
darısı da benim başımaaa inşallah :9:

iyi yetiştirmişsin canım ya
ayy benim daha 4 ay var ama sanki başlasam yetişmez gibi geliyor:9::9:
lokum tavsiyeni unutmucam inşAllah canım:16:
kendim yapmak istiyorum bakalım,annem yardımcı olur böyle şeylere,yetenekli kadındır maşAllah:nazar:

ayyy kübraa sana bişi daha sorucam:1:
bulmuşken tüm sorularımı sormuş gibi oluyorum ama:9:
babana nasıl,ne zaman söyledin?:18::18::18::18:
canım benim babam 007 james bond anladı zaten annemde inkar etmemiş annemle daha ilişkim 4 aylıkken tanıştırdım eger olmaz derse bağlanmadan bırakırım diye çünkü anne hislerine inanırım..ama hersey yolunda oldu bi kaç defa arkadas ortamında karşılaştılar ama babam içlerinden eleme yaparak kimin oldugunu anlamış sonrası artık iş ciddiye bindiğinde tanıştırmalar oldu falan..ama hiç karşısına geçip baba bak bu ömer gibi yapmadım yapamazdım..annem sağolsun ara bulucu oydu..ama babamda sevdi allahtan..tek kusur küpesiydi onu da çok sık takmadıgı için ki ailemin yanında takmadıgı için sorun yok :)

iyi yetiştirmişsin canım ya
ayy benim daha 4 ay var ama sanki başlasam yetişmez gibi geliyor:9::9:
lokum tavsiyeni unutmucam inşAllah canım:16:
kendim yapmak istiyorum bakalım,annem yardımcı olur böyle şeylere,yetenekli kadındır maşAllah:nazar:

ayyy kübraa sana bişi daha sorucam:1:
bulmuşken tüm sorularımı sormuş gibi oluyorum ama:9:
babana nasıl,ne zaman söyledin?:18::18::18::18:
canım benim babam 007 james bond anladı zaten annemde inkar etmemiş annemle daha ilişkim 4 aylıkken tanıştırdım eger olmaz derse bağlanmadan bırakırım diye çünkü anne hislerine inanırım..ama hersey yolunda oldu bi kaç defa arkadas ortamında karşılaştılar ama babam içlerinden eleme yaparak kimin oldugunu anlamış sonrası artık iş ciddiye bindiğinde tanıştırmalar oldu falan..ama hiç karşısına geçip baba bak bu ömer gibi yapmadım yapamazdım..annem sağolsun ara bulucu oydu..ama babamda sevdi allahtan..tek kusur küpesiydi onu da çok sık takmadıgı için ki ailemin yanında takmadıgı için sorun yok :)

Canımm sorunsuz bir şekilde atlatmışsınız çok sevindimm.
Hediyelerine ve tepsine bayıldım, sen de çok hoş olmuşsun elbisenin modeli çok güzelmiş.
Allah daim etsin, hep mutlu olun inş. Darısı bize :)) :nazar::nazar:

evet canım herşey yolundaydı çok güzel bi akşamdı ..

çok teşekkürler beğenmene sevindim:)

amin canım darısı başınıza :)

sen de hazırladıkların da harika olmuş bayıldım hepsine :) darısı benim de başıma inş. :1:

kızlar size bir şey danışacağım. sözde söz tepsinizi kim tuttu ya da kim tutar bilginiz var mı?

cnm hayrlı uğurlu olsn öncelkle
ben hediyeni anlayamadm ya da kaçırdm kçk cam şişelerden bahsetmşsn ama =)

Okadar özenli ki. En ince detayını bile düşünmüşsün kısa zamanda ortaya çok güzel şeyler çıkmış maşAllah.:16:
Ben tanışmaya geldiklerinde heyecandan ölücektim. Umarım sözüm seninki gibi rahat ve mükemmel geçer.
Yazdıkların ve fotoğrafların bana da fikir verdi. Kullanmak nasip olur inşallah.
Yeni yaşın ve sözün hayırlı olsun. Keşkesiz ömürler diliyorum. Mutluluğunuz daim olsun.:54:

Söylemeden yapamıcam ama elbisen mükemmel ve çok yakışmış.:9:

Okadar özenli ki. En ince detayını bile düşünmüşsün kısa zamanda ortaya çok güzel şeyler çıkmış maşAllah.:16:
Ben tanışmaya geldiklerinde heyecandan ölücektim. Umarım sözüm seninki gibi rahat ve mükemmel geçer.
Yazdıkların ve fotoğrafların bana da fikir verdi. Kullanmak nasip olur inşallah.
Yeni yaşın ve sözün hayırlı olsun. Keşkesiz ömürler diliyorum. Mutluluğunuz daim olsun.:54:

Söylemeden yapamıcam ama elbisen mükemmel ve çok yakışmış.:9:

inan okadar korktum ki bişeyler ters gidicek diye ama Allah utandırmadı beni kısa zamanda herşeyi hallettim çok güzel çok mutlu bir gündü :)

inşallah canım benimmm rahat ve huzurlu bi gün geçirirsin her anını güzel hatırlarsın haberlerini bekliyorum :)
aminn inşallah hepimizin mutlulugu daim olsun :)
yaptıklarımla ilgili yardımcı olcagım bişey olursa ulaşabilirsin bana
elbisem için söylediğin güzel sözler içinde teşekkürlerrr :))

cnm hayrlı uğurlu olsn öncelkle
ben hediyeni anlayamadm ya da kaçırdm kçk cam şişelerden bahsetmşsn ama =)

mantar tıpalı cam şişelerin içinde farklı renk ve kokularda kolonyalar vardı canım gelen konuklara dagıtılmak üzere :)
ve teşekkürlerrr:)

Back