• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ekim günü transfer olanlar😊

Meraba canlar öncelikle Rabbim hepimizin kucağını boş birakmasin bende 2 Ekim'de transfer oldum pazar günü kan verdim değer 0.01 çıktı çok üzüldüm ağladım bugün test yaptm evde çok ama çok silik ikinci çizgi cikti acaba beta değerim yükselmiş olabilirmi cuma tekrar kan verecegim

Meraba canlar öncelikle Rabbim hepimizin kucağını boş birakmasin bende 2 Ekim'de transfer oldum pazar günü kan verdim değer 0.01 çıktı çok üzüldüm ağladım bugün test yaptm evde çok ama çok silik ikinci çizgi cikti acaba beta değerim yükselmiş olabilirmi cuma tekrar kan verecegim
Allahtan ümit kesilmez canim insallah bebisin seninledir

Selam kizlar ben 3 Ekim de transfer oldum 3. Gün embriyosu 1. Kalite dediler bugün dayanamayıp test yaptırdım sonucum 3.89 cikti doktor yükselebilir de yükselmeyedebilir dedi. Çok korkuyorum ya yükselmezse
Benim de aynı 3 ekim 3.gün embriyosu bende dünden önceki gün verdim 2.40 çıktı doktorum çok erken vermişsin dedi transfer gününü saymadan ertesi günü 1 sayarak 12.gün ver dedi yani pazartesiye denk geliyor tabi ben pazartesiye kadar dayanabilir miyim bilmiyorum

Benim de aynı 3 ekim 3.gün embriyosu bende dünden önceki gün verdim 2.40 çıktı doktorum çok erken vermişsin dedi transfer gününü saymadan ertesi günü 1 sayarak 12.gün ver dedi yani pazartesiye denk geliyor tabi ben pazartesiye kadar dayanabilir miyim bilmiyorum
Mecbur dayanmak zorundayız canim elimizden bisey gelmiyor sen nerde yaptirmistin

Canım testini atabilme imkanin varmi yardimci olalim kacinci gun embriyosuydu

Eklentiler

• IMG-20231011-WA0036.jpeg
    IMG-20231011-WA0036.jpeg
    18,7 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba canım seninle aynı durumdayız benimde 2 ekimde transfer oldu salı sabahı kan verdim 0.1 çıktı hemşire erken yapmışsın geç tutunma da olabilir kasık ağrısı yerlesme belirtisi dedi cuma sabahı kan için cagirdilar

Bende sizin gibi çok stres oldum düşük çıkınca ama bir çok forum da yükselen arkadaslar varmış insallah bizim de öyledir

Back