- 10 Ekim 2023
- 8
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi Wonderwomen87
-
İnşallah teşekkür ederim perşembe günü kan vericem bakalım bi umut daha hayırlısıErken olabilir beta değeri idrara geç düşüyor ve herkeste farklılık gösterebiliyor burada 5.günden idrar testiyle öğrenen de okudum 12.günde idrar testinde negatif olup hamile kalanı.. moral bozmaya gerek yok kan testini görmeden hiç birşey belli olmuyor canım inşallah güzel haberler alırsın
Benim de 14 ekim test günüm. Hayırlı haberler alırsınız inşallah. Ben de bugün test yaptım negatif çıktı. Ama beklemekte fayda var. 14 Ekim'de haberleşelim inşallah2 ekimde 3. Gün embriyo transferi yapıldı . Bugün idrarda test yaptım negatif çıktı14 ekimde kan vercem heyecan ve korkuyla bekliyorum . Kasık ağrısı, bel ağrısı ve adet olcakmışım gibi ağrım var . Zaman gerçekten geçmiyor gibi çok stres dolu bir süreç
Kanda henüz vermemiş ama testte iki gündür silik çizgiyle görmüşKanda mı çıkmış? 2 gün sonra senin de çıkabilir. Ben mecbur bekleyeceğim cumayı benimki 2. Gün embriyosu çünkü
Merhaba diğer topikten okudum sizin ki 3.gün embriyosu olduğu için idrar testi erken zaten beklemekte fayda var bu aşamada en zor kısımda o ama inşallah güzel haberlerle gelirsinizBenim de 14 ekim test günüm. Hayırlı haberler alırsınız inşallah. Ben de bugün test yaptım negatif çıktı. Ama beklemekte fayda var. 14 Ekim'de haberleşelim inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun içim ferahlıyor zaten böylelikle zaman geçtikçe görücez bakalım artık :) siz ne durumdasınız ?Merhaba diğer topikten okudum sizin ki 3.gün embriyosu olduğu için idrar testi erken zaten beklemekte fayda var bu aşamada en zor kısımda o ama inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Benim bugün 7.gün 5Ab kalitede çift embriyo transferi oldun Perşembe günü test günüm az kaldı böyle söylemek kolay geldi şimdi ama ilk günden itibaren beklemek çok zordu günler geçmek bilmedi ama sona doğru geldim şükürTeşekkür ederim Allah razı olsun içim ferahlıyor zaten böylelikle zaman geçtikçe görücez bakalım artık :) siz ne durumdasınız ?
Canım hiç idrar testi yapmadınmıBenim bugün 7.gün 5Ab kalitede çift embriyo transferi oldun Perşembe günü test günüm az kaldı böyle söylemek kolay geldi şimdi ama ilk günden itibaren beklemek çok zordu günler geçmek bilmedi ama sona doğru geldim şükürinşallah sabrımızın sonu da güzel olur hepimiz için bebişlerimiz sımsıkı tutunmuştur
Hayırlısı olsun. İnşallah tutunmuşlardır inşallah buraya hamileyim yazmak nasip olur ...Benim bugün 7.gün 5Ab kalitede çift embriyo transferi oldun Perşembe günü test günüm az kaldı böyle söylemek kolay geldi şimdi ama ilk günden itibaren beklemek çok zordu günler geçmek bilmedi ama sona doğru geldim şükürinşallah sabrımızın sonu da güzel olur hepimiz için bebişlerimiz sımsıkı tutunmuştur
Kaçıncı gün embriyosu ve evet hiç idrar testi yapmadınız mıBenim bugün 7.gün 5Ab kalitede çift embriyo transferi oldun Perşembe günü test günüm az kaldı böyle söylemek kolay geldi şimdi ama ilk günden itibaren beklemek çok zordu günler geçmek bilmedi ama sona doğru geldim şükürinşallah sabrımızın sonu da güzel olur hepimiz için bebişlerimiz sımsıkı tutunmuştur
Amin canım benim inşallah hepimize nasip olsunHayırlısı olsun. İnşallah tutunmuşlardır inşallah buraya hamileyim yazmak nasip olur ...
Kaçıncı gün embriyosu ve evet hiç idrar testi yapmadınız mı
5.gün embriyosu benim. Yaptım aslında erken gebelik testi yaptım dün ve bugün silik de olsa ikinci çizgi var ama emin değilim benim taze transfer oldu 26 eyülül de ovitrella vuruldum onun etkisi mi bilemiyorum testleri de yüklüyüm sizde bakın isterseniz marka da prodoctor diye bir markaCanım hiç idrar testi yapmadınmı
İnan ki ben hiç anlamıyorum canım çatlatma iğnesi in nasıl bir etkisi olduğunu. Umarım bebiştir bu çift çizgilerin sebebi. Ama vücuttan kaç gün içinde atılıyor onu araştırıp ona göre hareket edebilirsin5.gün embriyosu benim. Yaptım aslında erken gebelik testi yaptım dün ve bugün silik de olsa ikinci çizgi var ama emin değilim benim taze transfer oldu 26 eyülül de ovitrella vuruldum onun etkisi mi bilemiyorum testleri de yüklüyüm sizde bakın isterseniz marka da prodoctor diye bir marka
Hayırlı olsun canm bence 2. Testte burdayım ben beeee diyor5.gün embriyosu benim. Yaptım aslında erken gebelik testi yaptım dün ve bugün silik de olsa ikinci çizgi var ama emin değilim benim taze transfer oldu 26 eyülül de ovitrella vuruldum onun etkisi mi bilemiyorum testleri de yüklüyüm sizde bakın isterseniz marka da prodoctor diye bir marka
Ayy inşallah canım benim yaa amin aminHayırlı olsun canm bence 2. Testte burdayım ben beeee diyorhepimiz sağlıkla kucağımıza alrıız inşallah yol uzun meşaketli rabbim yardımcımız olsun
Bende tam olarak bilmiyorum ama zaten Perşembe sabah kan vermeye gidicem test günüm o zaman bir günüm kaldı inşallah güzel haberler yazarımİnan ki ben hiç anlamıyorum canım çatlatma iğnesi in nasıl bir etkisi olduğunu. Umarım bebiştir bu çift çizgilerin sebebi. Ama vücuttan kaç gün içinde atılıyor onu araştırıp ona göre hareket edebilirsin
Allah gönlüne göre versin. Rabbim nasip etmiştir inşallah. Güzel haberlerini duymak isterimBende tam olarak bilmiyorum ama zaten Perşembe sabah kan vermeye gidicem test günüm o zaman bir günüm kaldı inşallah güzel haberler yazarım
Amin inşallah canım benimAllah gönlüne göre versin. Rabbim nasip etmiştir inşallah. Güzel haberlerini duymak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?