2 ekim günü transfer olanlar😊

2 ekimde 3. Gün embriyo transferi yapıldı . Bugün idrarda test yaptım negatif çıktı 14 ekimde kan vercem heyecan ve korkuyla bekliyorum . Kasık ağrısı, bel ağrısı ve adet olcakmışım gibi ağrım var . Zaman gerçekten geçmiyor gibi çok stres dolu bir süreç

İnşallah teşekkür ederim perşembe günü kan vericem bakalım bi umut daha hayırlısı

Benim de 14 ekim test günüm. Hayırlı haberler alırsınız inşallah. Ben de bugün test yaptım negatif çıktı. Ama beklemekte fayda var. 14 Ekim'de haberleşelim inşallah

Benim de 14 ekim test günüm. Hayırlı haberler alırsınız inşallah. Ben de bugün test yaptım negatif çıktı. Ama beklemekte fayda var. 14 Ekim'de haberleşelim inşallah
Merhaba diğer topikten okudum sizin ki 3.gün embriyosu olduğu için idrar testi erken zaten beklemekte fayda var bu aşamada en zor kısımda o ama inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

Merhaba diğer topikten okudum sizin ki 3.gün embriyosu olduğu için idrar testi erken zaten beklemekte fayda var bu aşamada en zor kısımda o ama inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Teşekkür ederim Allah razı olsun içim ferahlıyor zaten böylelikle zaman geçtikçe görücez bakalım artık :) siz ne durumdasınız ?

Teşekkür ederim Allah razı olsun içim ferahlıyor zaten böylelikle zaman geçtikçe görücez bakalım artık :) siz ne durumdasınız ?
Benim bugün 7.gün 5Ab kalitede çift embriyo transferi oldun Perşembe günü test günüm az kaldı böyle söylemek kolay geldi şimdi ama ilk günden itibaren beklemek çok zordu günler geçmek bilmedi ama sona doğru geldim şükür inşallah sabrımızın sonu da güzel olur hepimiz için bebişlerimiz sımsıkı tutunmuştur

Canım hiç idrar testi yapmadınmı

Hayırlısı olsun. İnşallah tutunmuşlardır inşallah buraya hamileyim yazmak nasip olur ...

Kaçıncı gün embriyosu ve evet hiç idrar testi yapmadınız mı

Kaçıncı gün embriyosu ve evet hiç idrar testi yapmadınız mı
Canım hiç idrar testi yapmadınmı
5.gün embriyosu benim. Yaptım aslında erken gebelik testi yaptım dün ve bugün silik de olsa ikinci çizgi var ama emin değilim benim taze transfer oldu 26 eyülül de ovitrella vuruldum onun etkisi mi bilemiyorum testleri de yüklüyüm sizde bakın isterseniz marka da prodoctor diye bir marka

Eklentiler

• 22634FCF-26FD-4F51-AA37-FAD9D9AE1E64.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 68
İnan ki ben hiç anlamıyorum canım çatlatma iğnesi in nasıl bir etkisi olduğunu. Umarım bebiştir bu çift çizgilerin sebebi. Ama vücuttan kaç gün içinde atılıyor onu araştırıp ona göre hareket edebilirsin

Hayırlı olsun canm bence 2. Testte burdayım ben beeee diyor hepimiz sağlıkla kucağımıza alrıız inşallah yol uzun meşaketli rabbim yardımcımız olsun

Bende tam olarak bilmiyorum ama zaten Perşembe sabah kan vermeye gidicem test günüm o zaman bir günüm kaldı inşallah güzel haberler yazarım

Selam kizlar ben 3 Ekim de transfer oldum 3. Gün embriyosu 1. Kalite dediler bugün dayanamayıp test yaptırdım sonucum 3.89 cikti doktor yükselebilir de yükselmeyedebilir dedi. Çok korkuyorum ya yükselmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…