• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ekim günü transfer olanlar😊

Canımm tebrik ederim 💙 allahım kucağımza almayı nasip etsin🌺🙏🏼 5. Güün embriyo muydu bide bugün kaçıncı gün bnm dün 9.gün dü 5. Gün embriyo 181 cıktı tek miydş bide çift mi seninki :)
Amin canım benim çok teşekkür ederim 🤗senin de gözün Aydın olsun inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin 🤲🏻Senin de değerin güzel çıkmış maşallah 🧿 benim 5.gün embriyosu çift embriyo transfer edildi bugün transfer gününü saymazsak 9.günüm

Amin canım benim çok teşekkür ederim 🤗senin de gözün Aydın olsun inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin 🤲🏻Senin de değerin güzel çıkmış maşallah 🧿 benim 5.gün embriyosu çift embriyo transfer edildi bugün transfer gününü saymazsak 9.günüm
Maşallaahh canım🙏🏼 bnm de yarın yine kan testim var 2 katı mu artması lazım daha fazla da artabiliyor mu? Beni doktor direk kalp atışına çağırdı keseye çağırmadı

Maşallaahh canım🙏🏼 bnm de yarın yine kan testim var 2 katı mu artması lazım daha fazla da artabiliyor mu? Beni doktor direk kalp atışına çağırdı keseye çağırmadı
En az %60 lık artış isteniyor diye biliyorum canım ben. Hem kese hem kalp atışına aynı anda bakacak o zaman doktorun, kaç gün sonraya çağırdı canım ?

Eklentiler

• Screenshot_20231012-144636_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20231012-144636_e-Nabz.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 74
Back