kızlar size bir şey danışacağım. sözde söz tepsinizi kim tuttu ya da kim tutar bilginiz var mı?
bekar biri tutar ben mesela kuzenime tutturdum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar size bir şey danışacağım. sözde söz tepsinizi kim tuttu ya da kim tutar bilginiz var mı?
herşeyin çok güzel allah tamamına erdirsin![]()
hersey super gorunuyor mutlulugunuz daim olsun
canım herşey o kadar güzel olmuş ki diyecek söz yok doğrusu
elbisen adil ışık sanırım bu halini daha çok beğendim
ne diyelim darısı başımızaa![]()
hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin. bende sözlenicem allah kısmet ederse kısa bir süre sonra. o yaptıın kolanyalıga hayran kaldım valla. hele o yazıda annemin elini öperken gözlerimiz doldu yazısında valla aladım dayanamadım. valla canım çok gzl olmuşsun maş. allh mesut etsin darısı benim başıma çok güzel heyecanlar :):)
Mutluluklarrr dilerimm ...Allah tamamına erdirsin...bencede herşey çok güzel olmuşş:))))
Allah tamamına erdirsin.detaylar çok hoş
Allah tamamına erdirsin.. Her şey çok özenilmiş.. seve seve yapılmış çok belli oluyor.. Darısı başımaa
Tebrik ederim..
![]()
Ellerinize sağlık herşey çok güzel .Allah tamamına erdirsin.
Gerçekten çok beğendim bütün detayları :) Ben de her ayrıntısını kendim tasarlamak istiyorum, senden kolonya şişesi tasarımı fikrini alıyorum :)) Allah tamamına erdirsin inşaAllah :)
mutluluklar dilerim facebookta satış sayfam var demişsin adı nedir sayfanın acaba