kızlar size bir şey danışacağım. sözde söz tepsinizi kim tuttu ya da kim tutar bilginiz var mı?
bekar biri tutar ben mesela kuzenime tutturdum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar size bir şey danışacağım. sözde söz tepsinizi kim tuttu ya da kim tutar bilginiz var mı?
herşeyin çok güzel allah tamamına erdirsin
hersey super gorunuyor mutlulugunuz daim olsun
canım herşey o kadar güzel olmuş ki diyecek söz yok doğrusu
elbisen adil ışık sanırım bu halini daha çok beğendim
ne diyelim darısı başımızaa
hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin. bende sözlenicem allah kısmet ederse kısa bir süre sonra. o yaptıın kolanyalıga hayran kaldım valla. hele o yazıda annemin elini öperken gözlerimiz doldu yazısında valla aladım dayanamadım. valla canım çok gzl olmuşsun maş. allh mesut etsin darısı benim başıma çok güzel heyecanlar :):)
Mutluluklarrr dilerimm ...Allah tamamına erdirsin...bencede herşey çok güzel olmuşş:))))
Allah tamamına erdirsin.detaylar çok hoş
Allah tamamına erdirsin.. Her şey çok özenilmiş.. seve seve yapılmış çok belli oluyor.. Darısı başımaa Tebrik ederim..
Ellerinize sağlık herşey çok güzel .Allah tamamına erdirsin.
Gerçekten çok beğendim bütün detayları :) Ben de her ayrıntısını kendim tasarlamak istiyorum, senden kolonya şişesi tasarımı fikrini alıyorum :)) Allah tamamına erdirsin inşaAllah :)
mutluluklar dilerim facebookta satış sayfam var demişsin adı nedir sayfanın acaba