• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz günü detayları...işte buyrun KIZLARRR :)

canım herşey o kadar güzel olmuş ki diyecek söz yok doğrusu
elbisen adil ışık sanırım bu halini daha çok beğendim :34:
ne diyelim darısı başımızaa :52:

canım herşey o kadar güzel olmuş ki diyecek söz yok doğrusu
elbisen adil ışık sanırım bu halini daha çok beğendim :34:
ne diyelim darısı başımızaa :52:

çok teşekkürler canım böyle güzel yorumlar aldıkça herşeyi güzel yapmışım diorm ellerime saglık :)
evet canım adil ışık ama abartılı bulduk bu hali daha şık geldi :D
amin canım başınızaaa :)

hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin. bende sözlenicem allah kısmet ederse kısa bir süre sonra. o yaptıın kolanyalıga hayran kaldım valla. hele o yazıda annemin elini öperken gözlerimiz doldu yazısında valla aladım dayanamadım. valla canım çok gzl olmuşsun maş. allh mesut etsin darısı benim başıma çok güzel heyecanlar :):)

:nazar::nazar::nazar: Allah tamamına erdirsin.. Her şey çok özenilmiş.. seve seve yapılmış çok belli oluyor.. Darısı başımaa :16: Tebrik ederim.. :39:

hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin. bende sözlenicem allah kısmet ederse kısa bir süre sonra. o yaptıın kolanyalıga hayran kaldım valla. hele o yazıda annemin elini öperken gözlerimiz doldu yazısında valla aladım dayanamadım. valla canım çok gzl olmuşsun maş. allh mesut etsin darısı benim başıma çok güzel heyecanlar :):)

ayy canım yaa çokk teşekkür ederimm eğer duygularımı siize yansıttıysam çok mutlu oldum...minik kolonyalarımı bayıla bayıla hazırladım begenmene çok sevindim...inşallah sende sorunsuz şekilde mutlu mesut ilk adımını atarsın :)))

:nazar::nazar::nazar: Allah tamamına erdirsin.. Her şey çok özenilmiş.. seve seve yapılmış çok belli oluyor.. Darısı başımaa :16: Tebrik ederim.. :39:

dogru tespit canım herşeyi özene özene hazırladık herkesin aklında basit bi söz olarak kalsın istemedim ilk adımımız çok güzel olsun isedim sanırım da başardım :)

teşekkür ederim darısı herkesin başınaa :)

Gerçekten çok beğendim bütün detayları :) Ben de her ayrıntısını kendim tasarlamak istiyorum, senden kolonya şişesi tasarımı fikrini alıyorum :)) Allah tamamına erdirsin inşaAllah :)

Gerçekten çok beğendim bütün detayları :) Ben de her ayrıntısını kendim tasarlamak istiyorum, senden kolonya şişesi tasarımı fikrini alıyorum :)) Allah tamamına erdirsin inşaAllah :)

teşekkür ederim canım benmm çok uğraştım ama değdi llahım sanada nasip etsin..eminim senin yaptıgın şişelerde çok güzel olur :)

mutluluklar dilerim facebookta satış sayfam var demişsin adı nedir sayfanın acaba

teşekkür ederim canım benimm Allah herkese nasip etsin devamını getirsin :) Söz-Nişan-Düğün-Kina Için Özel Tasarimlar Ve Aksesuarlar(kübra ilikçi) adı bu canım sayfanın..sınavlarım dolayısıyla yeni modeller çok koyamadım ama bi bak hem 1 2 hafta içinde koyucam hemde beğenilen her türlü modelin tasarımını yapıyorum piyasadan daha uygun fiyata bende geçiyorum bu yollardan sonuçta :)

Back