- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Teşekkür ederim,bu sitede onunla alakali guzel yorumlar okudum insalah gerek kalmaz olmazsa ondan alırım . O markanin ovulasyonun testini kullandim bu ay. ama iste internetten getirtmeye calisana kadar belki kargo gecikir vs gittim bi guzel kazıklandımİnternette labaquick in normal gebelik testleri satılıyor onlar gayet hassas ve de ucuz. Adete 5 gün kala o testte sonradan çoook silik bir çizgi çıktı benim, 3 gün kala da 5 dk da gayet belirgin 2.çizgi çıktı. İnşallah gerek kalmaz ama bu ay da olmazsa aklınızda olsun
Benim evde hep stok halinde bulunurdu testlerTeşekkür ederim,bu sitede onunla alakali guzel yorumlar okudum insalah gerek kalmaz olmazsa ondan alırım . O markanin ovulasyonun testini kullandim bu ay. ama iste internetten getirtmeye calisana kadar belki kargo gecikir vs gittim bi guzel kazıklandım
Yumurtlama testi yapmis mıydınız acaba gebe kalmadan evvel?Benim evde hep stok halinde bulunurdu testler
Yaptım yaptım çooook yaptım, ateş takibi de yaptım. Bizim durum sıkıntılıydı biraz o sebeple 5 sene sonra tüp bebekle oldu. Rabbim kimseyi beklemesin, isteyen herkese hemen versinYumurtlama testi yapmis mıydınız acaba gebe kalmadan evvel?
Amin amin insallah arkadaşımYaptım yaptım çooook yaptım, ateş takibi de yaptım. Bizim durum sıkıntılıydı biraz o sebeple 5 sene sonra tüp bebekle oldu. Rabbim kimseyi beklemesin, isteyen herkese hemen versin
Evet gülüm burada bir arkadasda soyledi yumurtladiktan 14 gun sonra adet olunuyormus ben pco oldugum icin acikcasi biraz da cahil oldugum icin bu konuda ilk kez yaptim bu ay yumurtlama testiGülüm sen bekle Pazartesi’ye kadar sonra yap . Çünkü sen 18’inde yumurtladıysan , adetin nasıl ayın 10’unda olacak ki ?? Nisan başı gibi olman gerek .. o yüzden bence bekle bakalım Pazartesi’ye kadar .. sonra yap
AynenEvet gülüm burada bir arkadasda soyledi yumurtladiktan 14 gun sonra adet olunuyormus ben pco oldugum icin acikcasi biraz da cahil oldugum icin bu konuda ilk kez yaptim bu ay yumurtlama testiadet düzenime gore konusuyorum beklicem ptesi yadar zaten test aldim pahalı bosa gitmesin bari erkenden yapip hahahahahahah
Yok henüz doğmadı 5 ayı var dahaAmin amin insallah arkadaşım
Dogdu mu çocuğun.
Sağlıkla sag salım doğsun ufaklık keyfi yerindeedir simdi ekmek elden su göldenYok henüz doğmadı 5 ayı var daha ☺
Ya yaptim az evel kızlar ama cizgi mizgi yok 1 tane de erken gebelik testi alacağım bulursam eger gecen gunku eczanede yoktu onda da cikmazsa bise adet olmayi beklicem
Insan kafayi yiyo test yaptıkça ya o 2 cizgili olan yumurtlama testi o zaten hep cizgi cikartiyor degil mi? Oyle okumustum
Napalim önümüzdeki ay devam ederiz çalışmalara
Yorumlariniz icin tesekkur ederim
Evet canım yaaa . Simdi köpeğimi gezdircem ve eczaneye giderim tekrardan cumartesi öğlene kadar açık dimi ve bu son testim olcak kafami bozamam daha fazla
Tesekkur ederim canim. Simdi erken gebelik testi aldim ben predictor early onu adete 3 ya da 4 gun kala yapcam.Canım S SiriusBlackK doğru söylüyor. Daha çok var adete. Ben daha emin değilim ama test olarak diyim sana. 6 gün kala yaptığım test negatifti. 4 gün kala yapmaya yeniden başladım çok silik çizgiler çıkıyor. Ha çıkma sebebini Allah bilir ama hemen ümitsizliğe kapılma. Adetine bir kaç gün kala yeniden yap inşaAllah ❤
Selam arkadaslar adetime 10 gün var yumurtlama gunlerini degerlendirdik ve yumurtlama testinde cift cizgi ayın 18 in de çıktı
Bu ayda 4 gundur lekelenmem vardi kahverengi bugun bitti yumurtlamadan 1 hafta sonra leke geldi bende bugun test yaptim bi bakar misiniz?
Eki Görüntüle 2251634
Canım ben acikcasi bu işten anlamiyorumBir de aklıma takıldı. Çift çizgi 18inde çıktıysa o zaman 15 veya 16 gün sonra adet gelecek demektir. Sen daha 9 gün var demedin mi adete
Canım ben acikcasi bu işten anlamiyorum
Ilk kez denedim yumurtlama testini
Yumurtlama testini yaptiktan sonra 14 gun gecince adet oluyormussun cift cizgiyi görünce
Ben normal adet dongumu hesapladim kna gore 9 gun var dedim.
Baska kadinlar 15. Gun 17. Gun falan yumurtluyor
Ben 11. Gun kipkirmizi 2 cizgiyi gordum 12 de yumurtladim galiba?
Ya kafam karıştı
Doktor bana yumurta rezervin cok iyi dedi ben pco luyum ..kipkirmizi gordugum gun ertesi gun ve ondan sonraki gunu degerlendirip bıraktım. Esimde perhiz yapmisti oncesinde 4 gun.
Bu arada az evel 2.cizgi gördüm idrar testinde ama buharlasma cizgisi dedikleridir herhalde. Cunku zamani geçti testin. Neyse beklicem.
Kiz sunun resmini binat heleCanım ben acikcasi bu işten anlamiyorum
Ilk kez denedim yumurtlama testini
Yumurtlama testini yaptiktan sonra 14 gun gecince adet oluyormussun cift cizgiyi görünce
Ben normal adet dongumu hesapladim kna gore 9 gun var dedim.
Baska kadinlar 15. Gun 17. Gun falan yumurtluyor
Ben 11. Gun kipkirmizi 2 cizgiyi gordum 12 de yumurtladim galiba?
Ya kafam karıştı
Doktor bana yumurta rezervin cok iyi dedi ben pco luyum ..kipkirmizi gordugum gun ertesi gun ve ondan sonraki gunu degerlendirip bıraktım. Esimde perhiz yapmisti oncesinde 4 gun.
Bu arada az evel 2.cizgi gördüm idrar testinde ama buharlasma cizgisi dedikleridir herhalde. Cunku zamani geçti testin. Neyse beklicem.
Ya artik benimle dalga gececeksiniz bu kadin deli diyeceksinizKiz sunun resmini binat hele
Kiz buralar hep delilerle doluYa artik benimle dalga gececeksiniz bu kadin deli diyeceksiniz
Kutuyu kapatsana canim bide ben anlamiyorum boyle nerde olmasi gerek cizginin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?