- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Yarın sabah ilk idrarla mi tekrarlasam diyorum canim cok heyecanlandim yaa 15 aydir bekliyorum bebisMerhabaa bence testi tekrarla canım ayy çok merak ettim inşallah vardır
Canım keşke erken gebelik testi yapsaydın ben adet olmam gereken 3. Günü bile erken testte silik çizgi ile öğrendim düşün yaniiYarın sabah ilk idrarla mi tekrarlasam diyorum canim cok heyecanlandim yaa 15 aydir bekliyorum bebis
Tamam canim o zaman haber vercem mutlakaCanım keşke erken gebelik testi yapsaydın ben adet olmam gereken 3. Günü bile erken testte silik çizgi ile öğrendim düşün yaniiilk idrarla yapınca daha iyi oluyormuş bizi de haberdar et
Tamam canım inşallah vardır inşallahhTamam canim o zaman haber vercem mutlaka
Insallah oyle heyecanlandim ki aylardir test yapiyorum 2.Cizgiyi hic gormedim sadece asilama dan sonra gordum o da muhtemelen kullanilan igneden kaynakli hormondan dolayiydi zaten tutmadi aşılama oyle zor geceler gecirdim ki Allah razi olsun senden canim cok tesekkur ederimTamam canım inşallah vardır inşallahh
Rica ederim canım ne demek. Eğer yoksa bile üzülme nolur. Bu ay yoksa bir dahaki ayInsallah oyle heyecanlandim ki aylardir test yapiyorum 2.Cizgiyi hic gormedim sadece asilama dan sonra gordum o da muhtemelen kullanilan igneden kaynakli hormondan dolayiydi zaten tutmadi aşılama oyle zor geceler gecirdim ki Allah razi olsun senden canim cok tesekkur ederim
Ben 1 hafta kala çıkanları biliyorum ama sızın baya erken çıkmış testi iki gün sonra mutlaka tekraralaHanimlar yardimlarinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 2251636
Bende şaşırdım gülüm yarına kadar da saatler gecmez.artik hic cikmamisti daha evel ya test bozuk ya da biseler var. Ins vardır yaaAy gülüm ben de heyecanlandım .. bekle yarını öyle yap . O beyaz çizgi beni de işkillendirdi .. beyaz niye çıkar ki:/
Tamam oyle yapcam erken gebelik testi aliyim diyorum ama .Ben 1 hafta kala çıkanları biliyorum ama sızın baya erken çıkmış testi iki gün sonra mutlaka tekrarala
Aynen onda çıkar kesin adet gününe kadr şansım var benim hep gecikince cikiyorTamam oyle yapcam erken gebelik testi aliyim diyorum ama .
Insallah kuzum veririm de beraber seviniriz ..sende seviliyorsunnn çokça hemdeeYa kuzum benim insAllah burdan guzel haberlerini ver bize seviliyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?