2.cizgi beyaz

Heyecanla yorumları okudummmm pozitif haberini alacağım diye kalbim Küt küt attı yahuuu

Ya yaptim az evel kızlar ama cizgi mizgi yok 1 tane de erken gebelik testi alacağım bulursam eger gecen gunku eczanede yoktu onda da cikmazsa bise adet olmayi beklicem
Insan kafayi yiyo test yaptıkça ya o 2 cizgili olan yumurtlama testi o zaten hep cizgi cikartiyor degil mi? Oyle okumustum
Napalim önümüzdeki ay devam ederiz çalışmalara

Yorumlariniz icin tesekkur ederim

Adete 9 gun var bence bide erken gebelik dene canim. Insallah vardir

Adete 9 gun var bence bide erken gebelik dene canim. Insallah vardir
Canim burada bir arkadas dediki daha erken var adete diye adetim geriyemi cekecek yani yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunurmus ben hep duzenli olurum gecen ay bozuldu tarlusal kullandim ne tesaduftur gecen sene de subat ayinda bozulmustu yani gecikmisti senede 1 kez gecikmesi normal herhalde. Bakalım.

Aynen canim yumurtlamadan 14 gun sonra normalde ama pko olunca degisir mi bilmiyorum.

Teste 40 lira para verdim internette daha ucuz baktim simdi bebis gelmeden daha ucuz seylere alerjisi var sanırım

Teste 40 lira para verdim internette daha ucuz baktim simdi bebis gelmeden daha ucuz seylere alerjisi var sanırım
İnternette labaquick in normal gebelik testleri satılıyor onlar gayet hassas ve de ucuz. Adete 5 gün kala o testte sonradan çoook silik bir çizgi çıktı benim, 3 gün kala da 5 dk da gayet belirgin 2.çizgi çıktı. İnşallah gerek kalmaz ama bu ay da olmazsa aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…