• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cizgi beyaz

Kuzum coktan uyandım bugun evde temizlik var,büyük temizlik cam kapı perde balkon vs . Ya sabah zor uyandim,daha doğrusu esim kalk kalk dedi. Kadın gelmis. Deli gibi pijamalarla hemen lavaboya kostum test yapmayi da unuttum yapamazdim da o an yani kaçtı bugün. Yarin sabah yapcam ya da gece yapsam mi? Olur mu ki😛😄😄😄

Heyecanla yorumları okudummmm pozitif haberini alacağım diye kalbim Küt küt attı yahuuu 🙃🙃🙃

20190330_092239.webp

Ya yaptim az evel kızlar ama cizgi mizgi yok 1 tane de erken gebelik testi alacağım bulursam eger gecen gunku eczanede yoktu onda da cikmazsa bise adet olmayi beklicem:işsiz:
Insan kafayi yiyo test yaptıkça ya o 2 cizgili olan yumurtlama testi o zaten hep cizgi cikartiyor degil mi? Oyle okumustum
Napalim önümüzdeki ay devam ederiz çalışmalara 😛😁😁😂

Yorumlariniz icin tesekkur ederim

Ya yaptim az evel kızlar ama cizgi mizgi yok 1 tane de erken gebelik testi alacağım bulursam eger gecen gunku eczanede yoktu onda da cikmazsa bise adet olmayi beklicem:işsiz:
Insan kafayi yiyo test yaptıkça ya o 2 cizgili olan yumurtlama testi o zaten hep cizgi cikartiyor degil mi? Oyle okumustum
Napalim önümüzdeki ay devam ederiz çalışmalara 😛😁😁😂

Yorumlariniz icin tesekkur ederim
Adete 9 gun var bence bide erken gebelik dene canim. Insallah vardir 😘

Adete 9 gun var bence bide erken gebelik dene canim. Insallah vardir 😘
Canim burada bir arkadas dediki daha erken var adete diye adetim geriyemi cekecek yani yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunurmus ben hep duzenli olurum gecen ay bozuldu tarlusal kullandim ne tesaduftur gecen sene de subat ayinda bozulmustu yani gecikmisti senede 1 kez gecikmesi normal herhalde. Bakalım.

Canim burada bir arkadas dediki daha erken var adete diye adetim geriyemi cekecek yani yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunurmus ben hep duzenli olurum gecen ay bozuldu tarlusal kullandim ne tesaduftur gecen sene de subat ayinda bozulmustu yani gecikmisti senede 1 kez gecikmesi normal herhalde. Bakalım.
Aynen canim yumurtlamadan 14 gun sonra normalde ama pko olunca degisir mi bilmiyorum.

Teste 40 lira para verdim internette daha ucuz baktim simdi :işsiz::işsiz::işsiz: bebis gelmeden daha ucuz seylere alerjisi var sanırım :halay:

Teste 40 lira para verdim internette daha ucuz baktim simdi :işsiz::işsiz::işsiz: bebis gelmeden daha ucuz seylere alerjisi var sanırım :halay:
İnternette labaquick in normal gebelik testleri satılıyor onlar gayet hassas ve de ucuz. Adete 5 gün kala o testte sonradan çoook silik bir çizgi çıktı benim, 3 gün kala da 5 dk da gayet belirgin 2.çizgi çıktı. İnşallah gerek kalmaz ama bu ay da olmazsa aklınızda olsun ;)

Back