- Konu Sahibi Safsarisin
merhaba canım. İnşallah hamilesinYarın sabah ilk idrarla mi tekrarlasam diyorum canim cok heyecanlandim yaa 15 aydir bekliyorum bebis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım. İnşallah hamilesinYarın sabah ilk idrarla mi tekrarlasam diyorum canim cok heyecanlandim yaa 15 aydir bekliyorum bebis![]()
Kuzum coktan uyandım bugun evde temizlik var,büyük temizlik cam kapı perde balkon vs . Ya sabah zor uyandim,daha doğrusu esim kalk kalk dedi. Kadın gelmis. Deli gibi pijamalarla hemen lavaboya kostum test yapmayi da unuttum yapamazdim da o an yani kaçtı bugün. Yarin sabah yapcam ya da gece yapsam mi? Olur mu ki![]()
Canim hcglerde bisey goremedim sanki ama
Evet canım yaaa . Simdi köpeğimi gezdircem ve eczaneye giderim tekrardan cumartesi öğlene kadar açık dimi ve bu son testim olcak kafami bozamam daha fazlaCanim
Canim hcglerde bisey goremedim sanki ama![]()
Adete 9 gun var bence bide erken gebelik dene canim. Insallah vardirYa yaptim az evel kızlar ama cizgi mizgi yok 1 tane de erken gebelik testi alacağım bulursam eger gecen gunku eczanede yoktu onda da cikmazsa bise adet olmayi beklicem
Insan kafayi yiyo test yaptıkça ya o 2 cizgili olan yumurtlama testi o zaten hep cizgi cikartiyor degil mi? Oyle okumustum
Napalim önümüzdeki ay devam ederiz çalışmalara
Yorumlariniz icin tesekkur ederim
Aynen canim aciktir. Bencede bul bide onu yap bakalim.Evet canım yaaa . Simdi köpeğimi gezdircem ve eczaneye giderim tekrardan cumartesi öğlene kadar açık dimi ve bu son testim olcak kafami bozamam daha fazla![]()
Canim burada bir arkadas dediki daha erken var adete diye adetim geriyemi cekecek yani yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunurmus ben hep duzenli olurum gecen ay bozuldu tarlusal kullandim ne tesaduftur gecen sene de subat ayinda bozulmustu yani gecikmisti senede 1 kez gecikmesi normal herhalde. Bakalım.Adete 9 gun var bence bide erken gebelik dene canim. Insallah vardir![]()
Aynen canim yumurtlamadan 14 gun sonra normalde ama pko olunca degisir mi bilmiyorum.Canim burada bir arkadas dediki daha erken var adete diye adetim geriyemi cekecek yani yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunurmus ben hep duzenli olurum gecen ay bozuldu tarlusal kullandim ne tesaduftur gecen sene de subat ayinda bozulmustu yani gecikmisti senede 1 kez gecikmesi normal herhalde. Bakalım.
Predictor early aldım dogru muAynen canim yumurtlamadan 14 gun sonra normalde ama pko olunca degisir mi bilmiyorum.
Aynen canim ama onun kullanmi biraz farkli digerlerinden dikkatlice okuPredictor early aldım dogru mu
Erken gebelik testi aldim yapmasam yarin ya da ptesi mi yapsamErken daha biraz bekle canım adetine daha var
Tabi öyle yap ne diye O kadar pahalı testi boşa kullanacan nasılsa yine cıkmıcak çok erken dahaErken gebelik testi aldim yapmasam yarin ya da ptesi mi yapsam
İnternette labaquick in normal gebelik testleri satılıyor onlar gayet hassas ve de ucuz. Adete 5 gün kala o testte sonradan çoook silik bir çizgi çıktı benim, 3 gün kala da 5 dk da gayet belirgin 2.çizgi çıktı. İnşallah gerek kalmaz ama bu ay da olmazsa aklınızda olsunTeste 40 lira para verdim internette daha ucuz baktim simdibebis gelmeden daha ucuz seylere alerjisi var sanırım
![]()
Çıksa teste sorun var derim kana bile geçmez henüzTeste 40 lira para verdim internette daha ucuz baktim simdibebis gelmeden daha ucuz seylere alerjisi var sanırım
![]()