- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
yok canım seni çok çok iyi anlıyorum sen kendin hakkında herşeyin en iyisini bilirsin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım seni çok çok iyi anlıyorum sen kendin hakkında herşeyin en iyisini bilirsin :)
Yok zaten eşlerimiz de artik kafayi yiyor . Kesinlikle.Artık idrar testlerini bıraktım ben kocama diyorum var mı bi farklılık kulağını dayayıp dinliyor adam hem sağ hem sol kasığı... Artık o da çözdü işi yok diyor akıntı sesi var... Adetin yaklaşmış diyordu en son ben şoktayım![]()
Yok zaten eşlerimiz de artik kafayi yiyor . Kesinlikle.
Bak bugun sabah esim beni operek uyandırdı
Kahvalti hazirladim hadi ilacini ic dedi onu beklemeyim dedi (tiroid hapimdan bahsediyor)
Kalktim ictim o da o esnada sucuklari pişirdi
Bulasigi yikadi makinadaki temizleri yerlestirdi ben soook. Normalde adeti degildir boyle jestler.
Hala sokumu atamıyorum yani. Normalde padisah gibi yayılır da :) ben soylersem is yapar ancak.
7 ay sonra hamile kaldımo ay hamile değildin sanırım, bu olaydan ne kadar sonra hamile kaldın canım
Teşekkür ederim canım. Darısı tum isteyenlereyaa ne güzel hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederim canım. Darısı tum isteyenlere![]()
Evet canim böyleydi cok sinir olmuştum yaa. Peki adet günün gecikti mi?aminnn inşallah
Sizinde testiniz böyleydi dimi boşuna ümitlenmeyeyim![]()
yok canım 19 veya 20sinde olmam lazımEvet canim böyleydi cok sinir olmuştum yaa. Peki adet günün gecikti mi?
Daha varmis adetine benim test günüme 4 gun kala yaptigimda net bi sekilde 2.cizgi çıkmıştı. Istersen biraz daha bekle canım. Ne desek erken çünkü. Biliyorum sabredemiyorsun amayok canım 19 veya 20sinde olmam lazım
Bende ilk böyle cıktı sonra erken gebelik yaptım onda cıkmadı, tekrar normal test yaptım ondada beyaz çizgi çıktı![]()
Daha varmis adetine benim test günüme 4 gun kala yaptigimda net bi sekilde 2.cizgi çıkmıştı. Istersen biraz daha bekle canım. Ne desek erken çünkü. Biliyorum sabredemiyorsun amahersey gönlünce olsun
Hangi mesajlarım canım. Ben neler neler çektim. haber ver test yapıncaaynen canım beklicem birazcık dahasana cok sevindim gercekten mesajlarını okudum
aminn tesekkur edeeimm
Bide ne zamandir deniyorsunuz?aynen canım beklicem birazcık dahasana cok sevindim gercekten mesajlarını okudum
aminn tesekkur edeeimm
Hangi mesajlarım canım. Ben neler neler çektim. haber ver test yapınca![]()
Selam arkadaslar adetime 10 gün var yumurtlama gunlerini degerlendirdik ve yumurtlama testinde cift cizgi ayın 18 in de çıktı
Bu ayda 4 gundur lekelenmem vardi kahverengi bugun bitti yumurtlamadan 1 hafta sonra leke geldi bende bugun test yaptim bi bakar misiniz?
Eki Görüntüle 2251634
[in
Selam arkadaslar adetime 10 gün var yumurtlama gunlerini degerlendirdik ve yumurtlama testinde cift cizgi ayın 18 in de çıktı
Bu ayda 4 gundur lekelenmem vardi kahverengi bugun bitti yumurtlamadan 1 hafta sonra leke geldi bende bugun test yaptim bi bakar misiniz?
Eki Görüntüle 2251634
[/QUO bu teste hamile kaldınız mi
Rica ederim. Insallah vardır birşeylerBende de buna benzer bi çizgi çıktı merak ettim çok saolun