• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cizgi beyaz

Artık idrar testlerini bıraktım ben kocama diyorum var mı bi farklılık kulağını dayayıp dinliyor adam hem sağ hem sol kasığı... Artık o da çözdü işi yok diyor akıntı sesi var... Adetin yaklaşmış diyordu en son ben şoktayım :oha::spor::skandal:

Artık idrar testlerini bıraktım ben kocama diyorum var mı bi farklılık kulağını dayayıp dinliyor adam hem sağ hem sol kasığı... Artık o da çözdü işi yok diyor akıntı sesi var... Adetin yaklaşmış diyordu en son ben şoktayım :oha::spor::skandal:
Yok zaten eşlerimiz de artik kafayi yiyor . Kesinlikle.
Bak bugun sabah esim beni operek uyandırdı
Kahvalti hazirladim hadi ilacini ic dedi onu beklemeyim dedi (tiroid hapimdan bahsediyor)
Kalktim ictim o da o esnada sucuklari pişirdi
Bulasigi yikadi makinadaki temizleri yerlestirdi ben soook. Normalde adeti degildir boyle jestler.
Hala sokumu atamıyorum yani. Normalde padisah gibi yayılır da :) ben soylersem is yapar ancak.

Yok zaten eşlerimiz de artik kafayi yiyor . Kesinlikle.
Bak bugun sabah esim beni operek uyandırdı
Kahvalti hazirladim hadi ilacini ic dedi onu beklemeyim dedi (tiroid hapimdan bahsediyor)
Kalktim ictim o da o esnada sucuklari pişirdi
Bulasigi yikadi makinadaki temizleri yerlestirdi ben soook. Normalde adeti degildir boyle jestler.
Hala sokumu atamıyorum yani. Normalde padisah gibi yayılır da :) ben soylersem is yapar ancak.

o ay hamile değildin sanırım, bu olaydan ne kadar sonra hamile kaldın canım

Eklentiler

• F450ABB1-40EE-4CEE-B505-CA2FB25DB68C.webp
    F450ABB1-40EE-4CEE-B505-CA2FB25DB68C.webp
    10 KB · Görüntüleme: 205
Evet canim böyleydi cok sinir olmuştum yaa. Peki adet günün gecikti mi?
yok canım 19 veya 20sinde olmam lazım
Bende ilk böyle cıktı sonra erken gebelik yaptım onda cıkmadı, tekrar normal test yaptım ondada beyaz çizgi çıktı🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• 35FFA5A7-424C-424F-B8A9-59AF15565F08.webp
    35FFA5A7-424C-424F-B8A9-59AF15565F08.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 185
yok canım 19 veya 20sinde olmam lazım
Bende ilk böyle cıktı sonra erken gebelik yaptım onda cıkmadı, tekrar normal test yaptım ondada beyaz çizgi çıktı🤷🏼‍♀️
Daha varmis adetine benim test günüme 4 gun kala yaptigimda net bi sekilde 2.cizgi çıkmıştı. Istersen biraz daha bekle canım. Ne desek erken çünkü. Biliyorum sabredemiyorsun ama🥰🥰🥰 hersey gönlünce olsun

Daha varmis adetine benim test günüme 4 gun kala yaptigimda net bi sekilde 2.cizgi çıkmıştı. Istersen biraz daha bekle canım. Ne desek erken çünkü. Biliyorum sabredemiyorsun ama🥰🥰🥰 hersey gönlünce olsun

aynen canım beklicem birazcık daha😍 sana cok sevindim gercekten mesajlarını okudum😍😍😍 aminn tesekkur edeeimm

Hangi mesajlarım canım. Ben neler neler çektim. haber ver test yapınca🤩

geçmiştekilere baktım canım aynı çizgiyi görünce profilini inceledim biraz🙈 Rabbim mucizene kavusmayı nasip etsinnn😍 ben 7. Ayım bu ay, ama ilk 5 ayım falan çöpe gitti tsh 4.27ydi, ilacla 2.81e düştü şimdi deniyoruz işte tekrardan. İnsan hemen olsun istiyo😢

Selam arkadaslar adetime 10 gün var yumurtlama gunlerini degerlendirdik ve yumurtlama testinde cift cizgi ayın 18 in de çıktı
Bu ayda 4 gundur lekelenmem vardi kahverengi bugun bitti yumurtlamadan 1 hafta sonra leke geldi bende bugun test yaptim bi bakar misiniz?
Eki Görüntüle 2251634
[in
Selam arkadaslar adetime 10 gün var yumurtlama gunlerini degerlendirdik ve yumurtlama testinde cift cizgi ayın 18 in de çıktı
Bu ayda 4 gundur lekelenmem vardi kahverengi bugun bitti yumurtlamadan 1 hafta sonra leke geldi bende bugun test yaptim bi bakar misiniz?
Eki Görüntüle 2251634
[/QUO bu teste hamile kaldınız mi

Back