2.cizgi beyaz

Kuzum rengi pembe gibi mi ben beyaz goruyorum yine Allah o beyaz cizgileri kahretsin
Pembe mi sarı mi bende anlamadim ya sarıya benziodu herhalde buharladma çizgisi zaten suresi gecmis test ciddiye alinmaz. Bakalim artik ya beklicem
Üzülmek yok
Moral bozmak yok

Pembe mi sarı mi bende anlamadim ya sarıya benziodu herhalde buharladma çizgisi zaten suresi gecmis test ciddiye alinmaz. Bakalim artik ya beklicem
Üzülmek yok
Moral bozmak yok
Aynen oyle canim bende gecen ay pembeye yakin cizgi gordum hatta saatler sonra cok sevindim ama adet oldum insallah seninki gitgide belirginlesie

Aynen oyle canim bende gecen ay pembeye yakin cizgi gordum hatta saatler sonra cok sevindim ama adet oldum insallah seninki gitgide belirginlesie
Insallaah. Insallah bu ay sende de biseler vardir. Bu ne yaaaaaa aglicaaaaaamm deli olduk :)

Canım benim seni (eğer birşey yoksa ) umutlandırmak en son istediğim şey , ama orda çok net bir çizgi var .. ben görüyorum .. benim ilk yaptığım test , sonradan koyulaştı .. ben çöpe atmıştım hiç birşey yoktu 2 saat sonra çöpten alıp tekrar baktım belli belirsiz bir çizgi vardı , hatta eşim bu testin kendi çizgisi demişti ben ona söylemeden 2 gün sonra tekrarladım testi daha da koyulaştı . Sendeki çizgi bence benim ilk testimden daha koyu . Bak bu Benim ilk testim .

Eklentiler

• 3837053B-013B-45F3-8667-60A7B33D264C.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 245
Evet bende 3 saat kadar sonra baktim koltugun tepesine koymuştum,gunes alıyor ya hani orda net bakayim diye kalktim kahve ictim sigara ictim bebisi gezdirdim.utanmadan sigara iciyorum hala. Yaziklar olsun bana da . Ben bu gece hemen kesiyorum bu sigarayi. Ama senin cizgi daha net..benimki sarı gibi sanki.

Eki Görüntüle 2252499
O resimde öyle çıkmış , çok çok çok az görünüyor normalde ..
bak bu testte sana bahsettiğim o hamile kalan arkadaşın testi , bana yolladı ben direkt dedim hamilesin . Çünkü görüyorum çizgiyi .
Dilerim hayal kırıklığına uğramazsın canım benim ama içimden bi ses gebesin diyor Eğer değilsen bile çok yakında !

Eklentiler

• 4531318E-C030-430D-8193-B07118725575.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 236
Ayyyyy insallaaaaaahh kuzummmm suan yine gaza geldim test yapmicaktim esime test alır mısın dedim gidip alcak erken gebelik testi var da onu yarin yada oteki gun yapcam ruh hastasiyim yaa
Yani kuzum insallah
Sonucu yazcam zaten sana o arkadasinki benimki e benzemis .

Kendini de öyle deli etme , olmazsa da umutsuzluğa kapılmak yok . Daha ilk kez denedin ovülasyon testi ile . 15 aydır bekliyorum diyorsun ama şimdiye kadar hiç yumurtlama -adet günlerinin hesaplamadın ki !? O yüzden o kadar aydır bekliyorum olmuyor diye düşünme :) ilk denemendi!!!,
İnşallah son olur

Doğru dedin Esim bana dedi ki baak gördün mu sen erken yumurtluyormussun sen benimle adetin bittikten sonraki gunler iliskiye girmiyordun kasigim agriyor diye dedi o agrilar yumurtlama agrisiymis ya meger. Cehalet iste

İşte mantık aynı ; yumurtlamadan 14 gün sonra adet , adetin ilk gününden itibaren saymaya başlayarak 10.-14. Günler arası yumurtlama oluyor . Hadi bakalım ! Defne’de sana dua edecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…