• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cizgi beyaz

20190330_134939.webp

Kuzum rengi pembe gibi mi ben beyaz goruyorum yine Allah o beyaz cizgileri kahretsin 😂
Pembe mi sarı mi bende anlamadim ya sarıya benziodu herhalde buharladma çizgisi zaten suresi gecmis test ciddiye alinmaz. Bakalim artik ya beklicem
Üzülmek yok✅
Moral bozmak yok ✅

Pembe mi sarı mi bende anlamadim ya sarıya benziodu herhalde buharladma çizgisi zaten suresi gecmis test ciddiye alinmaz. Bakalim artik ya beklicem
Üzülmek yok✅
Moral bozmak yok ✅
Aynen oyle canim bende gecen ay pembeye yakin cizgi gordum hatta saatler sonra cok sevindim ama adet oldum 😢 insallah seninki gitgide belirginlesie

Aynen oyle canim bende gecen ay pembeye yakin cizgi gordum hatta saatler sonra cok sevindim ama adet oldum 😢 insallah seninki gitgide belirginlesie
Insallaah. Insallah bu ay sende de biseler vardir. Bu ne yaaaaaa aglicaaaaaamm deli olduk :)

Canım benim seni (eğer birşey yoksa ) umutlandırmak en son istediğim şey , ama orda çok net bir çizgi var .. ben görüyorum .. benim ilk yaptığım test , sonradan koyulaştı .. ben çöpe atmıştım hiç birşey yoktu 2 saat sonra çöpten alıp tekrar baktım belli belirsiz bir çizgi vardı , hatta eşim bu testin kendi çizgisi demişti ben ona söylemeden 2 gün sonra tekrarladım testi daha da koyulaştı . Sendeki çizgi bence benim ilk testimden daha koyu . Bak bu Benim ilk testim .

Eklentiler

• 3837053B-013B-45F3-8667-60A7B33D264C.webp
    3837053B-013B-45F3-8667-60A7B33D264C.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 245
Canım benim seni (eğer birşey yoksa ) umutlandırmak en son istediğim şey , ama orda çok net bir çizgi var .. ben görüyorum .. benim ilk yaptığım test , sonradan koyulaştı .. ben çöpe atmıştım hiç birşey yoktu 2 saat sonra çöpten alıp tekrar baktım belli belirsiz bir çizgi vardı , hatta eşim bu testin kendi çizgisi demişti ben ona söylemeden 2 gün sonra tekrarladım testi daha da koyulaştı . Sendeki çizgi bence benim ilk testimden daha koyu . Bak bu Benim ilk testim .
Evet bende 3 saat kadar sonra baktim koltugun tepesine koymuştum,gunes alıyor ya hani orda net bakayim diye kalktim kahve ictim sigara ictim bebisi gezdirdim.utanmadan sigara iciyorum hala. Yaziklar olsun bana da . Ben bu gece hemen kesiyorum bu sigarayi. Ama senin cizgi daha net..benimki sarı gibi sanki.

Eki Görüntüle 2252499
Evet bende 3 saat kadar sonra baktim koltugun tepesine koymuştum,gunes alıyor ya hani orda net bakayim diye kalktim kahve ictim sigara ictim bebisi gezdirdim.utanmadan sigara iciyorum hala. Yaziklar olsun bana da . Ben bu gece hemen kesiyorum bu sigarayi. Ama senin cizgi daha net..benimki sarı gibi sanki.
O resimde öyle çıkmış , çok çok çok az görünüyor normalde ..
bak bu testte sana bahsettiğim o hamile kalan arkadaşın testi , bana yolladı ben direkt dedim hamilesin . Çünkü görüyorum çizgiyi .
Dilerim hayal kırıklığına uğramazsın canım benim ama içimden bi ses gebesin diyor 🧿❤️ Eğer değilsen bile çok yakında ! ❤️🥰

Eklentiler

• 4531318E-C030-430D-8193-B07118725575.webp
    4531318E-C030-430D-8193-B07118725575.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 236
Eki Görüntüle 2252499

O resimde öyle çıkmış , çok çok çok az görünüyor normalde ..
bak bu testte sana bahsettiğim o hamile kalan arkadaşın testi , bana yolladı ben direkt dedim hamilesin . Çünkü görüyorum çizgiyi .
Dilerim hayal kırıklığına uğramazsın canım benim ama içimden bi ses gebesin diyor 🧿❤ Eğer değilsen bile çok yakında ! ❤🥰
Ayyyyy insallaaaaaahh kuzummmm suan yine gaza geldim test yapmicaktim esime test alır mısın dedim gidip alcak erken gebelik testi var da onu yarin yada oteki gun yapcam ruh hastasiyim yaa😅😅😅
Yani kuzum insallah 💜
Sonucu yazcam zaten sana o arkadasinki benimki e benzemis .

Ayyyyy insallaaaaaahh kuzummmm suan yine gaza geldim test yapmicaktim esime test alır mısın dedim gidip alcak erken gebelik testi var da onu yarin yada oteki gun yapcam ruh hastasiyim yaa😅😅😅
Yani kuzum insallah 💜
Sonucu yazcam zaten sana o arkadasinki benimki e benzemis .

Kendini de öyle deli etme , olmazsa da umutsuzluğa kapılmak yok . Daha ilk kez denedin ovülasyon testi ile . 15 aydır bekliyorum diyorsun ama şimdiye kadar hiç yumurtlama -adet günlerinin hesaplamadın ki !? O yüzden o kadar aydır bekliyorum olmuyor diye düşünme :) ilk denemendi!!!,
İnşallah son olur ❤️❤️

Kendini de öyle deli etme , olmazsa da umutsuzluğa kapılmak yok . Daha ilk kez denedin ovülasyon testi ile . 15 aydır bekliyorum diyorsun ama şimdiye kadar hiç yumurtlama -adet günlerinin hesaplamadın ki !? O yüzden o kadar aydır bekliyorum olmuyor diye düşünme :) ilk denemendi!!!,
İnşallah son olur ❤❤
Doğru dedin Esim bana dedi ki baak gördün mu sen erken yumurtluyormussun sen benimle adetin bittikten sonraki gunler iliskiye girmiyordun kasigim agriyor diye dedi o agrilar yumurtlama agrisiymis ya meger. Cehalet iste😅😅🤪🤣🤣🤣

İşte mantık aynı ; yumurtlamadan 14 gün sonra adet , adetin ilk gününden itibaren saymaya başlayarak 10.-14. Günler arası yumurtlama oluyor . Hadi bakalım ! Defne’de sana dua edecekmiş ❤️❤️❤️

Back