2.cizgi beyaz

Bence daha bile erken

Ya sanki hamilesin sen ya. Kuzu ne oldu biliyor musun. Senin lekelerden ablamda da oldu bu ay oda benzer şeyler yaptı.ve aranızda bir hafta var.
Pazar gecesi 10 gibi leke gördüm dune kadar sürdü dun de gece bitti 5 gun oldu lekelenme ama ara ara kahverengi sekilde soylemistm ya iste abla 2.ye mi hamile?

Gecen ay 8 nisanda oldum gece vakti cumaydi iste erkene mi cekildi yani. Cahilim galiba biraz bu konularda yaa ay kadin gitse de yapsam test heyecanlandim yaaaaaa
Ovulasyondan 14 gün sonra regl oluyoruz canım eğer 18inde çatladıysa üzerine 14 gün ekliceksin. İnşallah gelmiştir bebeğin bayadır bekliyodun diye hatırlıyorum

Ovulasyondan 14 gün sonra regl oluyoruz canım eğer 18inde çatladıysa üzerine 14 gün ekliceksin. İnşallah gelmiştir bebeğin bayadır bekliyodun diye hatırlıyorum
O zaman 31 1 nisan oluyor aaaa kesin oylemi yani? Cok salağım ben yaaaa.
Insallah canim insallah 15 aydır bekliyorum psikolojimi cok saglam tutmaya çalıştım çalışıyorum da..

Olursa ikinci olacak. Mantardan leke olmuştur diyor ama bakalım. Hele sen yap meraktan ölücem
Tamam bacim banyoya giremiyorum ki kadın butun herseyi orda tutuyor kova bilmemne ve pis suan en son temizlicek aksam oldu yaa kasiklarim patlicak su icip durdum zaten temizlesin de tuvaleti girim of beynim döndü temizligi o yapti yorulan ben oldum.

Keşke son iki saat içmeseydin su. Sıkışık idrarla yapardın. Ay iyi danaynıyorsun pis mis demez girerdim banyoya :)

O zaman 31 1 nisan oluyor aaaa kesin oylemi yani? Cok salağım ben yaaaa.
Insallah canim insallah 15 aydır bekliyorum psikolojimi cok saglam tutmaya çalıştım çalışıyorum da..
Yani genelde öyle en çok 16 gün olanı duydum ben çatlama olduktan sonra o kadar uzun sürmüyo regl olmak. Bi konuda konuşmuştuk hatırlıyorum inşallah gelmiştir miniğin Benim de bu ay aşılamam olumsuz oldu tüp yolları gözüktü bakalım nasip

Rabbim hayırlı haberler yazmanı nasip etsin inşallah arkadaşım

Canim bi kez daha asilama yaptır ya da mikrocipli aşılama yaptır istersen hic belli olmaz benimde asilamam tutmamisti ilk asilama tutmayabiliyor gülüm. Ilk miydi?

Canim bi kez daha asilama yaptır ya da mikrocipli aşılama yaptır istersen hic belli olmaz benimde asilamam tutmamisti ilk asilama tutmayabiliyor gülüm. Ilk miydi?
Evet ilkti ama bi daha denemicem ya boşa ümitleniyorum. Eylüle kadar saldım bayram geçsin tüpe başlarım hayırlısıyla

Ay bunu simdi gördüm. Demek bu da bir belirti bende normalde romatizma var fibromiyalji ama bel ağrısı yasamam pek ben genelde bacak sırt . Allah saglikla kucaginiza alip saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

Ay bunu simdi gördüm. Demek bu da bir belirti bende normalde romatizma var fibromiyalji ama bel ağrısı yasamam pek ben genelde bacak sırt . Allah saglikla kucaginiza alip saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

Amin canim amin inşallah.
Inşallah senin de hamilelik belirtisidir
Fibromiyalji de yeni duydum ama zor bir hastalıkmış Allah'ım şifanı versin inşallah tez vakitte.

Test bozuk cok buyuk ihtimal.
Sabah uyandgnda ki ilk idrarla testi tekrarlamani oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…