- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Ay yerim ben onuuu güzelimİşte mantık aynı ; yumurtlamadan 14 gün sonra adet , adetin ilk gününden itibaren saymaya başlayarak 10.-14. Günler arası yumurtlama oluyor . Hadi bakalım ! Defne’de sana dua edecekmiş ❤❤❤
Ay yerim ben onuuu güzelimay ben bu erken gebelik testini yapim mi?
O zaman esimin eczaneye gitmesini bekliyimBence Pazartesi gününe kadar bekle .. çünkü yumurtlama tarihine göre zaten Pazartesi’den sonra adetin baya yaklaşmış olacak .. ama normal test yapabilirsin istersen :) çok heyecanlı ..kendi test yaptığım zamanlar geldi aklıma
Yaratan Allah'a şükürler olsun yaa masallah balımmm benim yakışıklımmmmmmm hep masum bakiyor ya bazıları gibi aksi degil :)
Sen ne tatli seysin oyle
Yaratan Allah'a şükürler olsun yaa masallah balımmm benim yakışıklımmmmmmm hep masum bakiyor ya bazıları gibi aksi degil :)
Sen ne tatli seysin oyleyaa ben bunun kulaklarini ısırırim
Ya bu benim olsa yanimdan ayirmamSatıyoruz 3 kuruşa☺ İsteyen varsa yazsın ☺❤
Hissediyor bence ha. Biliyor. Kopekler bilir
Canim yapma ya dabah ilk idrarla yapHissediyor bence ha. Biliyor. Kopekler bilir
Esim diyorki yap o testi. Üşengeç ya kendi bilir yapcam
Hahahahahhahahahahahahahahah herkes merak etti zaten cok tatlisiniz haaaa gülüm. esim yap dio ben aciyorum 40.tlye o acimiyor eeeh madem oyle yapayimmmm hahahahahahahahahaahaay bize dert oldu bu kadının testi
Kendimde bu kadar heyecan yapmadım
Kiz yaptin miHahahahahhahahahahahahahahah herkes merak etti zaten cok tatlisiniz haaaa gülüm. esim yap dio ben aciyorum 40.tlye o acimiyor eeeh madem oyle yapayimmmm hahahahahahahahahaaha
Kiz yaptin misabah mi yapcan
Kiz kocam da nobetci sıkıldım nere sarsam bilemedim bu hatunda yazmiyorahahah gece gece güldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?