- 17 Ocak 2020
- 27.262
- 39.357
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
Tatlım gececekMerhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim
Eşler arasında tartışma vb her şey olabilir.Hele bebek var gerginlik daha fazladır.Ancak iki küçük çocukla bir eşi evden göndermek (hatta atmak daha doğru kelime)aklın almayacağı bir şey.İnanılmaz bir şey.Üstelik bu eş memurmuş.Bana göre de hemen bir avukat bulun ve haklarınızı alarak bu adamdan kurtulun.İnsan bile diyemem bu kişiye.Hiç taviz vermeyin bu adamaTatlım gececek
Sakın o adama mesaj atma
O adamla yasayacagıma sokaklarda süründürür daha ıyı
Bosver salonda yatsan nolur kı ?
Hanimefendi mi memurEşler arasında tartışma vb her şey olabilir.Hele bebek var gerginlik daha fazladır.Ancak iki küçük çocukla bir eşi evden göndermek (hatta atmak daha doğru kelime)aklın almayacağı bir şey.İnanılmaz bir şey.Üstelik bu eş memurmuş.Bana göre de hemen bir avukat bulun ve haklarınızı alarak bu adamdan kurtulun.İnsan bile diyemem bu kişiye.Hiç taviz vermeyin bu adama
Adam memurmuş. Mesleğini söylemedi konu sahibi ama ben polis olduğunu düşünüyorum.Hanimefendi mi memur
Herif mi ?
size katılmıyorum maalesef, ailedeki herkes uzun süredir oradaYa sadece ilk satırınızı okudum. Çok haklısınız mesela ev 3+1. Küçücük bi bebek var ortada. Ailenin hemen ertesi gün bi odayı bu kadına yapması lazım ya. Artık onlar da gider nasılsa diye mi bakıyolar anlamıyorum ki. Artık aileler de yalan. Gerçekten sahip çıkan, çekip alan aileler de yok. Benim ailem de dahil. Başıma Allah korusun bu hanım gibi olaylar gelse ben de evlerinde sığıntı olurum anca. Çok değişti her şey
herifHanimefendi mi memur
Herif mi ?
Önlisans mezunuyum, elle tutulur bi meslegim yok. Oturdugumuz ev basķa bir sehirde kiraydi, ama kendi ailelerimizin bulundugu sehirden yakin zamanda bir ev almistik.mesleğiniz vs var mı?
Allah o adamı bildiği gibi yapsın
oturduğunuz e kira mıydı? eşinizin falan mı?
evden çıkmamalıydınız evet de insanın aklına o an o gelmez
Allah yardımcınız olsun az sabretmeye çalışın
Benim bir arkadasim bosandi kadin evi aldi inşallah sende evi alirsin nafaka da alıyor ins iste bulursun hersey guzel olurÖnlisans mezunuyum, elle tutulur bi meslegim yok. Oturdugumuz ev basķa bir sehirde kiraydi, ama kendi ailelerimizin bulundugu sehirden yakin zamanda bir ev almistik.
O evden hakkınızı alın mutlaka.Önlisans mezunuyum, elle tutulur bi meslegim yok. Oturdugumuz ev basķa bir sehirde kiraydi, ama kendi ailelerimizin bulundugu sehirden yakin zamanda bir ev almistik.
Evin tamamini mi aldi yarisinimi? Tamamiysa nasil oldu cocuklari olduğu icinmiBenim bir arkadasim bosandi kadin evi aldi inşallah sende evi alirsin nafaka da alıyor ins iste bulursun hersey guzel olur
Tamamını aldi 2.5 mio mus ama nasil oldu inanın bilmiyorum ikizleri vardiEvin tamamini mi aldi yarisinimi? Tamamiysa nasil oldu cocuklari olduyu icinmi
Darp raporu aldınız mıÖnlisans mezunuyum, elle tutulur bi meslegim yok. Oturdugumuz ev basķa bir sehirde kiraydi, ama kendi ailelerimizin bulundugu sehirden yakin zamanda bir ev almistik.
Evi alali 4 ay olmustu daha 4 taksidi ödendi verirlermi bilmiyorum ama elimden geleni yapacagim hakkimi almak icinO evden hakkınızı alın mutlaka
Kaynana da onu çekmemiştir yeni evde oturacaklar diye akli cikmisEvi alali 4 ay olmustu daha 4 taksidi ödendi verirlermi bilmiyorum ama elimden geleni yapacagim hakkimi almak icin
o evde hakkınız var unutmayınÖnlisans mezunuyum, elle tutulur bi meslegim yok. Oturdugumuz ev basķa bir sehirde kiraydi, ama kendi ailelerimizin bulundugu sehirden yakin zamanda bir ev almistik.
Oturarak hicbir şey yapamazsın bunu unutma ,bir an once eve şerh koydur o adam onu elden çıkarır demedi deme.Yarisini bile alsan sana güvence olur.iki cocukla seni sokağa atması kusurdur mesela ,ama bunları evde oturarak yapamazsın. Bir an once bir avukata gitmelisin,ama gideceğini sanmıyorumEvi alali 4 ay olmustu daha 4 taksidi ödendi verirlermi bilmiyorum ama elimden geleni yapacagim hakkimi almak icin
allah kahretsin ya. Gözlerim doldu sinirlerim bozuldu. Benim bildiğim kimlerin suratına tükürülür biliyor musun...... neyse valla asabım bozuldu. Ya ne demek orda yavrunu emziriyosun, onun da bebeği, gelip boğaz sıkmak nedir. Defol git demek ne demek, gelin kızınızı alın ne demek. Hadi senden geçtim yavrusu 4 yaşında her şeyi anlıyor travma kalır yuh, ya çok kelime var da elim titriyor, sana dua edicem pamuğum.Merhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim