2 bebekle baba evi

polis çağırsaydınz dicem de..ı

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün .
Siz neden ayrıldınız evden ?
Arasaydınız polisi en azından şikayetçi falan olup uzaklaştırma aldaydınız.
Darp raporunuz var mı ?
Geç sayılır mı şimdi peki acaba? Yine gidip uzlaştırma talep edebilir. Zaten hemen çıkmıyor, günler sürüyor. Çıkınca da eve gider. Boşanma davası açılınca evin kendisine ve çocuklarına tahsis edilmesini talep eder.

Bilmiyorum ki .
Hukukçu üyeler daha iyi bilir.
Üzüldüm üyeye , daha lohusa kadın

Cok uzuldum ya. Boyle adamlar baba olmayi hak etmiyor. Insan lohusa esini evden kovar mi? Adam adam olsaydi, cocuklarinin duzeninu bozmaz kendi cikar giderdi. Ibsan degilmis esin. O evde konu sahibj senin de hakkin var, gitmiyorum cok istiyorsan kapi orada deseydin keske. Yaptigi erkeklige de insanliga da sığmaz esinin.

barışmaya falan çalışırsa sakın affetme. şiddet, hakaret var işin içinde en yükseğinden tazminatını nafakanı al çocukların büyüyünce işe girer hayatına devam edersin. çok üzüldüm durumuna çok geçmiş olsun.

Konu sahibi lütfen vakit kaybetmeyin. Hemen bir avukata danışın. Böylelerinin acıması yok, merhameti yok, empati yeteneği zaten yok. Bu pislik çocuklarına acımamış kış günü sokağa atmış, sizi ezmiş sindirmiş bir de iki bebekle yollara düşürmüş.

Tez zamanda feraha çıkarsın seni Allah, bu konuyu unutmam mümkün değil sana sürekli dua edeceğim. Geçiyor günler, aylar o çocuklar da büyüyecek bu daraldığın vakitler de geçecek. Sabret sen, sık dişini eninde sonunda düzlüğe çıkılıyor Allahın izniyle

Aminn aminn

A.zina micin o adamin da anasinin da ama dava ile..esek gibi iki cocugun okuldur krestir yiyecektir arti sizin nafakanizi odeyecek,odemek zorunda yoksa hapse kadar yolu var normalde...Tum haklarinizi kullanin gidin devletin avukatlarindan yardim isteyin,evet zor gelecek belki ilk Basta kucucuk bebeklerinizle ama gozunuzde buyutmeyin lutfen ve bir an once adim atin ise sikayet ve darp raporu ile baslayn davayi da siz acin,umarim barismazsiniz Boyle asagilik,serefsiz bir adamla

Kendine gel kardeşim.Oyle pislik bir adam var ki karşında olayın içinde olduğundan dolayı farkında değilsin.Ne demek sana tokat atmak ne demek boğazını sıkmak???Hem de annesinin yanında yazıklar olsun be!Öyle koca da olmaz baba da! Sığmaya çalış sakın dik duruşundan taviz verme.İnan bana eşinde,annesi de senin düşmenle güçlenirler.Cok zor bir durum ama sen hakliysan elbet Rabbim yanlarına koymayacaktir.

50 günlük lohusa kadın hemen çalışamaz ama.

bence kadınlar dünyaya çocuk getiriyorsa kendine güvenip getirmeli. Baba denen bazı şerefsizler! Bırakıp gidiyor işte.
Kolay bir hayatın olmayacak bunu kabullen. Lohusa halinle seni döven suratına tüküren adamla tekrar aynı yastığa nasıp baş koyacaksın?
Şimdi onlar ana oğul diyor ki mecbur gelecek 2 küçük çocukla ne yapacak! Falan.
Neyse ben 11 aylık bebeğim ve 8 yaş oğlumla bir hayat kurdum kendimize. Huzurluyuz çok şükür kendimize yetiyoruz. Bebeğim 2 yaş oldu bile şükürler olsun
Yalnız hatan evden çıkman olmuş. Darp raporu alıp o herifi evden atmalıydın. Durum çok yeniyse al raporu uzaklaştırma çıkart defolsun anasına o gitsin.

Boşanma davasını aç. Avukatın dilekçede ortak konutun sana tahsis edilmesini ister. Ön inceleme duruşmasında hemen karar verilir dava sonuçlanana kadar konutta sen kalırsın. Neden onun ne yapacağını bekliyorsun

Çocuklarim icin iyi olmak zorundayim, annemin mahallesinde ev bakiyorum, bikac avukatla konustum, görüşmeye gidemedim henüz cocukları birakip, birine vekalet verip işlemleri başlatacagim. Maddi manevi cok zor bi sürecteyim, çalışsam 50 günlük bebekle suan cok zor, anne evinde olmuyo 7 kişiyiz bir evin icinde, büyük kızım bile kalmak istemiyo kendimize ait bir odamiz yok. 1+1 eve 6 bin lira istiyolar ama bi sekilde gerekirse bodrum kat bi ev bulup kendi düzenimi kuracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…