2 bebekle baba evi

Aynen oyle zannediyolar. Benim kayinvalidem bebeginle annenin evine sigar misin, cocugun icin kocan ne yaparsa yapsin katlanacaksin demisti. Dusununce gülme geldi cunku ev benim ve 3+1 Kucaginda bebekle anne evine donmeyi utanilacak bisey zannediyolar. Halbuki utanılacak olan sey ogullarinin yaptiklari.

yaptığı da psikolojik şiddet aslında. İlla fiziksel olmasına gerek yok. Emziren anneye gelip tüküren, tokat atan bu hayatta her boku yer, her caniliği yapar. Kendi evladını sokağa atanda ne vicdan vardır ne merhamet. Allah onu bildiği gibi yapsın. Hele o şeytan kaynanan, o da yılan gibi sürünsün inşallah yerlerde. O kadar sinirlendim ki

Bu durumda bosanmazsa kocasına ne bedel ödetirse ödertsin kocası yapmaya devam eder. Boşanmama ihtimali bile olmamalı. Şiddet var olayda.

önyargılı olmak istemem ama bu adamdan çocuklarına babalık bekleme bence. Sizi evden kovmuş, onların önünde sana şiddet uygulayan biri sence çocuklarını umursuyor mudur? Boşandıktan sonra nafakasını versin yeter, bi halt olmaz o adamdan başka

Evet cok haklisiniz, alisicam atlaticam.. tesekkürler yorumlariniz, desteginiz için

Bence şu an cok üzgünsünüz ama geri dönmek istiyorsunuz ,ben bunu anladım maalesef, adam sizi tehdit etmeseydi o tavırlara rağmen de devam edecektiniz. Bunu anladığım konulara çok yazmak istemiyorum artik ama genede çok üzülüyorum, neden bu kadar kendinize düşmansınız. Böylesi bir adamdan neden çocuk ve dahası neden 2.çocuk ,çünkü boyle bir canavar bir günde oluşmaz .Ama size su kadarını söyleyeyim, döneceksiniz, döneceksiniz de o adam hic düzelmeyecek bu şekilde ya yalama olacak bu evlilik ya da bir gün hastanelik olacaksanız ya da kurban olacaksınız. 2 cocukla bu havada lohusa iken sizi bu duruma sokan adam ,daha neler yapacak.Maalesef umut göremedim ne kocada ne sizde

Çok ama çok üzüldüm.. Sakin olun sakince karar verin. Boşanmak gerekiyor bu hayvan adamdan evet ama haklarınızı alarak boşanın lütfen...
İçinde bulunduğunuz durum evet cok üzücü ama siizn gbi bu durumu yaşayan çok kadın var.
Keşke onlar nasıl bi çözüm buldu ne yaptı gelip buraya yazsalar. Aramızda avukat olanlar size destek olsalar.

Ailenizin evi 3+1 mis evdekilerle konuşun bir odayı size ve çocuklarınıza ayirsinlar. Biraz yerleşince kendinizi daha iyi hisseder daha rahat düşünürsünüz. Boşanmanız şu durumda en çok çocuklarınız için iyi olacak. Bir çocuğun annesinin dayak yemesini görmesi kader acı bir şey olamaz. Bunu tekrar tekrar yaşatmayın çocuklarınıza. Bir kadına en hassas döneminde bu sıkıntıları yaşatan adamdan koca olmaz. 4 yaşındaki çocuk kardeşe alışmaya çalışırken ona destek olacağına babası ona bu zulmü reva görmüş. Yenidoğan dünyaya çalışırken ona bu stresli anneyi oluşturmuş. O adamdan baba da asla ama asla olmaz. Iyi bir baba her şey bir yana çocuklarım sıkıntı çekmesin der yeri gelir haklıyken susar. Iyi bir koca karım lohusa kırılmasın der hem kendi temkinli olur hem de eşini uzene kim olursa olsun ağzının payını verir. Bu anlattıklarım ütopya değil olmasi gereken ve normal erkeklerin yaptığı şeyler. Dünden beri sanki yaşadıklarımız bir yakınının başına gelmiş gibi aklımda ve yüreğimi sızlatiyor. Asla affetmeyin o herifi.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.
Eşini ve kv yi Allah bildiği gibi yapsın.Boşanırken tüm haklarınızı talep edin.
Umarım en kısa zamanda herşey gönlünüzce olsun.

Başta bunlar zor gelecek ama sana yemin ederim dişini sık bir aya kadar herşey düzelecek.2 çocuğuda bahane etmeyin ne güzel aileniz var verin annenizin yanına şimdiden işe girin demeyin küçüktür şu bu adamdan nafakada alırsın annene de çocuklarıma bak paranı da veririm işe gir toparlan ev tut biraz zaman geçse diyeceksiniz iyiki boşandım zor bişey yok zor olan nedir biliyor musunuz çok korkakça davranıyoruz asıl sorun bu korksak yapamayız bacım.

Ben yeniden bu konuya geldim de. ,kayinvalieye iki çift lafım var. Gerçekten ben anlayamıyorum insanlar neden bu kadar kötü. Hadi senin oğlun hayvan. Hayvanlara hakaret aslında onlarda ebeveyn duygusu var. Oğlunda o da yok anlisan 50 günlük yavruyu , küçük kızını göndermişsin. Ama kayinvalidee sen ...Ama sen de annesin ya. Tmm çok kızdım ama oğlumun yuvası. Hadi onu geçtim kız lohusa yazık günah. Demiyor duzeltmiyor. Ne biçim insanlar var gerçekten çok yazık. Bunların bir gün bunlarin karşılarına cikcagini gerçekten bilmiyorlar mı. Yazık valla. Kadınsın annesin.buyuksun. torunların var. Hiç bı yerden mi vicdana gelmiyosun vicdansız kadın. Oğlunun kulaklarını çekmen lazım yine söylüyorum haklı bile olsa .. yazık insanlığına.

Okurken yaşadıklarımı hatırladım resmen. benim tek çocuğum var ve sizi çok iyi anlıyorum. 3 sene önce bende kızımla birlikte annemlerin evine döndüm ve bu yazdıklarınızın hepsini yaşadım. eşim bebeğim kucağımdayken boğazımı sıkmıştı. hatta bir resmim var boğazımda tırnak izleri olan. inanın herşey geçici. sabredin ve çocuklarınız için o adamdan boşanıp kendinize bir hayat kurun. hiçbir gelirim yoktu iş buldum çalışmaya başladım ardından ev tuttum şu an 2 senedir kızımla birlikte bir hayat sürüyoruz çok huzurluyuz. yaşadığım zorluklar çok oldu ama inanın hepsi geçiyor. kimsenin şiddetine katlanmayın. çocuklarınıza gayet de bir hayat sunabilirsiniz.

Annemlerle baska eve cikma ihtimalimiz bile yok, ben tek basima biseyler yapmaliyim
mesleğiniz vs var mı?
Allah o adamı bildiği gibi yapsın
oturduğunuz e kira mıydı? eşinizin falan mı?
evden çıkmamalıydınız evet de insanın aklına o an o gelmez
Allah yardımcınız olsun az sabretmeye çalışın

bu arada darp raporu aldınız mı?
almadıysanız alın lütfen

Ya sadece ilk satırınızı okudum. Çok haklısınız mesela ev 3+1. Küçücük bi bebek var ortada. Ailenin hemen ertesi gün bi odayı bu kadına yapması lazım ya. Artık onlar da gider nasılsa diye mi bakıyolar anlamıyorum ki. Artık aileler de yalan. Gerçekten sahip çıkan, çekip alan aileler de yok. Benim ailem de dahil. Başıma Allah korusun bu hanım gibi olaylar gelse ben de evlerinde sığıntı olurum anca. Çok değişti her şey

Ev 3+1 ama evde yaşayan 7 kişi nüfus var. Muhtemelen odalarda kardeş, babaanne, anne baba kalıyordur. Orda da sıkıntı olur. Ama bir süre idare edebilirlerse hep beraber daha sonrasında konu sahibi işe başlayınca aileye yakın bir eve çıkarlar çocuğa da annesi bakar düzeni oturturlar.

3+1 ev malikane değilki. Odaların uzun yıllar orda yaşayan sahipleri var muhtemelen. Kısa süre kalıyor olsa verirsin kardeşine odanı ama uzun süre nasıl versin. 1 yıl salonda özel alansiz yaşamayı kim ister. Babannenin odası verilebilir ama eğer babaanne çok erken filan yatıyorsa çocuklara rahatsızlık verir salonda ses çıkartamamak.

Evde kaç kişi yaşıyor nedir onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…