- 12 Ekim 2008
- 6.474
- 14.314
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
Ben de buna inanamıyorum. Yani ne hevesle hayalle bekliyoruz bebeklerimizi. Bu nasıl bir hayvan ki 2 aylık bebeğimi evden kovuyor. Hem de anasıyla kavga edildi diye. 60 yaşında kadın için 2 aylık mimiği yerinden etmek. Allah cezasını versin. Normalde böyle şeyler söylemem ama işi bu aşamaya getirip o yavruyu evinden eden babanesi de gün yüzü görmesin.Kalbi olan bi canlı 50 günlük bebeği nasıl yerinden, yurdundan, yatağından çarşafından eder aklım almıyor, kaldı ki bu adam babası.. çok üzüldüm
Bence de boşansın. Adam daha anasından doğmadan evlenmiş. Ama konu sahibi pek boşanmak istemiyor gibi hissettim.Bence bosansinbu adamfan ne koca olur e baba, bugünkünden daha beter siddet yasar geri donerse, ana oğul tepesinden inmezler
Bı yakınım aldatilmadan dolayı boşandı. Adamı ahlaksız hayat sürmekten memuriyetten attirabilirdi. Attirmadi. Adam işinden olursa çocuklara nafaka alamam diye. Bı derece mantıklı ama etik mi orası meçhul. Bu derece rezil bı adam benim vergilerinde benim devletimin işinde olsun istememBir tahminim var ,mesleği ile ilgili.Lutfen gidip savcılığa şikayetçi olun ,benim üstüme yürüdü, çocuklarla evden kovdu diyin.Gider misiniz bilmiyorum ama bir avukata lütfen cok acil gidin
Eger sadece aldatmak ise bunun memuriyete engel olmasi cok doğru değil bence ,eğer boşanmada çirkefleşmemişse tabi.Ohoooo kaçtane memur ahlaklı yaşıyor ki o zaman.Ama bu adamın ki en üst level olmuş artik ,pislik adam nefret ettim.Bunun iyi bir derse ihtiyacı var ,sikayet edilmeyecekse de edecek gibi süründurülmeye.Ama konu sahibi su konuyu açıklamadı ,bence bu adam birdenbire boyle olmadi,ne bileyim hep oturmamış evliliklerde bu çocuk konusu cok hızlı ilerliyor anlamıyorumBı yakınım aldatilmadan dolayı boşandı. Adamı ahlaksız hayat sürmekten memuriyetten attirabilirdi. Attirmadi. Adam işinden olursa çocuklara nafaka alamam diye. Bı derece mantıklı ama etik mi orası meçhul. Bu derece rezil bı adam benim vergilerinde benim devletimin işinde olsun istemem
Karısıni aldatan ailesine bunu yapan adam memuriyette bulunmasin bı zahmet diye düşünüyorum ama tabi yapacak başka bir şey yok.Eger sadece aldatmak ise bunun memuriyete engel olmasi cok doğru değil bence ,eğer boşanmada çirkefleşmemişse tabi.Ohoooo kaçtane memur ahlaklı yaşıyor ki o zaman.Ama bu adamın ki en üst level olmuş artik ,pislik adam nefret ettim.Bunun iyi bir derse ihtiyacı var ,sikayet edilmeyecekse de edecek gibi süründurülmeye.Ama konu sahibi su konuyu açıklamadı ,bence bu adam birdenbire boyle olmadi,ne bileyim hep oturmamış evliliklerde bu çocuk konusu cok hızlı ilerliyor anlamıyorum
Hâlâ barışmaktan bahsediyorsunuz siz nasıl vakalarsınız30 yaşında önlisans mezunuyum, taşı sıksam suyunu cikaririm ama baba evine sigamiyorum. Bebek cok kucuk surekli beslemem gerekiyo, en azindan 4 aylik olmasini istiyorum ama zaman nasil gececek, ne yapacagim, tek basina ev tutup yasamaya calismak neredeyse imkansiz hale geldizaten barisma adımı karsi tarafinda yok benimde ama nasil gececek bu, ölüm gibi bisey ama hayattasin cok tuhaf, cocuklar yatagini ariyor, kiyafetler valizlerde ben perisanim..
Siz çıkmasaydınız keşke evden. Eve dönmek istiyorsanız gidin eve yerleşin sen git diye kavga edin baktınız çok bağırıyor ediyor kades uygulamasına basın gitsin. Emniyete gittiğinizde 2 çocukla evinizden kovulduğunuzu söyleyin boşanmada elinizde bir koz olur.Merhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim
Allah bildiği gibi yapsın o kadını da oğlunu daMerhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim
Siz dönmek için bahane arıyorsunuz.30 yaşında önlisans mezunuyum, taşı sıksam suyunu cikaririm ama baba evine sigamiyorum. Bebek cok kucuk surekli beslemem gerekiyo, en azindan 4 aylik olmasini istiyorum ama zaman nasil gececek, ne yapacagim, tek basina ev tutup yasamaya calismak neredeyse imkansiz hale geldizaten barisma adımı karsi tarafinda yok benimde ama nasil gececek bu, ölüm gibi bisey ama hayattasin cok tuhaf, cocuklar yatagini ariyor, kiyafetler valizlerde ben perisanim..
Böyle bir durumda polisi arayıp onu evden attıracaktınız. Bence hala yapabilirsiniz bunu. Beni iki çocukla sokağa attı diyerek uzaklaştırma alın ve evinize dönün. O beyinsiz düşünsünEvden cikmasaydin diyenler olmus evet buyuk pismanligim o oldu, cunku gece yarisi 7 saat yolculuk yapinca kizlarin ikiside hastalandi. Ama baska caremin olmadigini hissettim, cocuklarin yaninda siddet uyguladi aksam, sabahta gelip büyük kizimin yaninda tehdit etti uzerime yürüdü aksam geldigimde bu evde olmayacaksin yoksa yaka paca ben atarim seni kapiya dedi kizim aglamaya basladi seni sevmiyorum baba anneme dokunma sakin diye bagirdi, baska carem yoktu, yoksa daha ilerisine şahit olacakti belkide kizim
Ben olsam dönerim mesela. Ama uzaklaştırma alıp onu evden atarım, kendim çocuklarla yaşarım. O dağ ayısı da kendine yer baksınSiz dönmek için bahane arıyorsunuz.
Nasıl dönecek başka şehirdeymiş evi ailesinden uzakta güven olur mu o adama. İstediği kadar uzaklaştırma alsın kim uyuyor ona. 50 günlük bebekle başka şehirde tek başına nasıl yapacak? Ailesinin yanında durması çok daha güvenilir.Ben olsam dönerim mesela. Ama uzaklaştırma alıp onu evden atarım, kendim çocuklarla yaşarım. O dağ ayısı da kendine yer baksın
Evet kesinlikle darp raporu al bak demişsin kinharici zamanlarda dünyanın en iyisiydi what ? Dünyanın en iyisi diye birşey yok sinirlenince ortaya çıkar sinirine hakim olan makul davranan insan doğru insanlardandirKızlar cogunuz biranda boyle olmadigini savunmus, elbette asiri kolay sinirlenen sinirlenince gözü hicbisey gormeyen biriydi. Ama harici zamanlarda da dunyanin en iyi insaniydi sanki, maddi sknti hic gostermedi hicbiseyden kısıtlamadi vs vs ama tabi ki benim daha com alttan almalarimla geldik bu gunlere.. ikinci cocuguda ben hic istemedim biliyodum bi sonumuz olmayacagini ama bi anlik bosluguma geldi kizım cok kardes istiyodu bu derece el kadar bebekle ortada kalacagimi tabiki dusunmedim.. bugun hastaneye gidip darp raporu alacagim ve avukat arayisina girecegim
Dualarımız seninle canına oku o varlıklarınŞiddet olayi yoktu ama en ufak biseyde dilinde hep s. git, defol derdi. Ama gidecegimi hic dusunmedi.. anneside diyodu zaten birak gitsin sığsın babasinin evine diye. Simdi dusunuyolarki babamin evinde 7 bogaz olduk, biyere kadar durucam sonra gelin beni alin diye yalvaricam, ne olcak egolari tatmin olacak, bak kır dizini otur gördün demi diyecekler. Bu firsati ellerine vermiycem Allahin izniyle.. hepinizin dualarina talibim..