2 bebekle baba evi

Kalbi olan bi canlı 50 günlük bebeği nasıl yerinden, yurdundan, yatağından çarşafından eder aklım almıyor, kaldı ki bu adam babası.. çok üzüldüm
Ben de buna inanamıyorum. Yani ne hevesle hayalle bekliyoruz bebeklerimizi. Bu nasıl bir hayvan ki 2 aylık bebeğimi evden kovuyor. Hem de anasıyla kavga edildi diye. 60 yaşında kadın için 2 aylık mimiği yerinden etmek. Allah cezasını versin. Normalde böyle şeyler söylemem ama işi bu aşamaya getirip o yavruyu evinden eden babanesi de gün yüzü görmesin.

Bir tahminim var ,mesleği ile ilgili.Lutfen gidip savcılığa şikayetçi olun ,benim üstüme yürüdü, çocuklarla evden kovdu diyin.Gider misiniz bilmiyorum ama bir avukata lütfen cok acil gidin
Bı yakınım aldatilmadan dolayı boşandı. Adamı ahlaksız hayat sürmekten memuriyetten attirabilirdi. Attirmadi. Adam işinden olursa çocuklara nafaka alamam diye. Bı derece mantıklı ama etik mi orası meçhul. Bu derece rezil bı adam benim vergilerinde benim devletimin işinde olsun istemem

Eger sadece aldatmak ise bunun memuriyete engel olmasi cok doğru değil bence ,eğer boşanmada çirkefleşmemişse tabi.Ohoooo kaçtane memur ahlaklı yaşıyor ki o zaman.Ama bu adamın ki en üst level olmuş artik ,pislik adam nefret ettim.Bunun iyi bir derse ihtiyacı var ,sikayet edilmeyecekse de edecek gibi süründurülmeye.Ama konu sahibi su konuyu açıklamadı ,bence bu adam birdenbire boyle olmadi,ne bileyim hep oturmamış evliliklerde bu çocuk konusu cok hızlı ilerliyor anlamıyorum

Karısıni aldatan ailesine bunu yapan adam memuriyette bulunmasin bı zahmet diye düşünüyorum ama tabi yapacak başka bir şey yok.

Birde söylemeye dilim varmıyor ama bu cahiller sürüsu ikinci çocukta kız olunca kadına cephe almış da olabilirler. Aşağılık reziller.

Hâlâ barışmaktan bahsediyorsunuz siz nasıl vakalarsınız . Gerçekten insanın kendisi izin vermezse kimse ona birşey yapamıyor.bir de üniversite mezunu olacaksınız yuh yani.sizin gibi kadınları bubülkeye yakıştıramıyor açılçası.bu kadar mı koca meraklısısınız ?

Siz çıkmasaydınız keşke evden. Eve dönmek istiyorsanız gidin eve yerleşin sen git diye kavga edin baktınız çok bağırıyor ediyor kades uygulamasına basın gitsin. Emniyete gittiğinizde 2 çocukla evinizden kovulduğunuzu söyleyin boşanmada elinizde bir koz olur.

Allah bildiği gibi yapsın o kadını da oğlunu da
İletişim olmasın zaten, çocuğunu bile merak edip aramayan bir varlık. Geçer elbette lütfen baba evi rahat değil diye yanlış karar vermeyin.

Siz dönmek için bahane arıyorsunuz.

Böyle bir durumda polisi arayıp onu evden attıracaktınız. Bence hala yapabilirsiniz bunu. Beni iki çocukla sokağa attı diyerek uzaklaştırma alın ve evinize dönün. O beyinsiz düşünsün

Ben olsam dönerim mesela. Ama uzaklaştırma alıp onu evden atarım, kendim çocuklarla yaşarım. O dağ ayısı da kendine yer baksın
Nasıl dönecek başka şehirdeymiş evi ailesinden uzakta güven olur mu o adama. İstediği kadar uzaklaştırma alsın kim uyuyor ona. 50 günlük bebekle başka şehirde tek başına nasıl yapacak? Ailesinin yanında durması çok daha güvenilir.

Annesi için karısına çocuğuna bunları yapan bi insana asla geri dönmeyin maddi manevi haklarınızı mahkemede isteyin kaynanaya iyi demişsin bi tarafına kına yaksın çocuğu annene bırak çalış ayaklarının üstünde dur oda pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak

Hani demişsiniz ya 4 yaşındaki çocuğum babasını özlüyor.
Söyleyin ozlemesin öyle bir babayı ozlemesin.
Annesine bunu yapan babayı o çocuk büyüdüğünde bunu öğrendiğinde asla affetmeyecek. Siz o adamı affetseniz de evladınız babasını affetmeyecek. Çocukları bahane ederek lütfen o cehenneme geri dönmeyin.
Size saygısı olmayan merhameti olmayan bir adamdan babalık beklemeyin.

Kocanız denen o suratına attirilmaya bile değmeyecek olan primata öyle bir sovdüm ki güzel kardeşim benim bedduam tutar inşallah belasını bulur anası olacak o canavarda öyle.
Sen hiç üzülme bu adama donmeyi de düşünme dört şeyin asla telafisi olmaz şiddet,kumar,aldatma,uyuşturucu.bu şeyleri yapana mahkeme çocuğu bile göstermez,göstermemeli bak güzel kardesim bebek biraz daha büyüsün başka şehire git orada iş bul arkadaşın falan varsa yardım etsin izini kaybettir velayette sende olur o adı adam çocuklari görmek istese böyle yapmazdı zaten boşver evi supurdugumuz süpürgenin faraşi bile bundan daha babadir bu adam değil baba insan dahi olamaz hayvanda olamaz,bu türlere ben türü olmayan varliksi diyorum inşallah toparlanirsin üzülme

Kızlar cogunuz biranda boyle olmadigini savunmus, elbette asiri kolay sinirlenen sinirlenince gözü hicbisey gormeyen biriydi. Ama harici zamanlarda da dunyanin en iyi insaniydi sanki, maddi sknti hic gostermedi hicbiseyden kısıtlamadi vs vs ama tabi ki benim daha com alttan almalarimla geldik bu gunlere.. ikinci cocuguda ben hic istemedim biliyodum bi sonumuz olmayacagini ama bi anlik bosluguma geldi kizım cok kardes istiyodu bu derece el kadar bebekle ortada kalacagimi tabiki dusunmedim.. bugun hastaneye gidip darp raporu alacagim ve avukat arayisina girecegim

Evet kesinlikle darp raporu al bak demişsin kinharici zamanlarda dünyanın en iyisiydi what ? Dünyanın en iyisi diye birşey yok sinirlenince ortaya çıkar sinirine hakim olan makul davranan insan doğru insanlardandir

Şiddet olayi yoktu ama en ufak biseyde dilinde hep s. git, defol derdi. Ama gidecegimi hic dusunmedi.. anneside diyodu zaten birak gitsin sığsın babasinin evine diye. Simdi dusunuyolarki babamin evinde 7 bogaz olduk, biyere kadar durucam sonra gelin beni alin diye yalvaricam, ne olcak egolari tatmin olacak, bak kır dizini otur gördün demi diyecekler. Bu firsati ellerine vermiycem Allahin izniyle.. hepinizin dualarina talibim..

Dualarımız seninle canına oku o varlıkların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…