2 bebekle baba evi

Eşinizden haber var mı?

Cok özel değilse hangi sehirde oturuyorsunuz? Şehri söylemek istemezseniz büyük bir şehir mi küçük bir şehir mi? 4 yaşındaki kızınızı bir an önce bir devlet anaokuluna gönderin bence yarım gün bile olsa. Biraz evden uzakta değişik bir ortam belki iyi gelir. Bir an önce dava işini halledin ki tedbir nafakası bağlansın en azından biraz para geçer elinize. Sehri sormama sebep aile büyüklerinin babaanne dede anneanne gibi birilerinin evleri var mı? Ailenize yakın bir köyde bile olsa en azından kafa dinlerbunalmıVeya belki bir sure ücretsiz oturmaniza izin verecek bir yakının evi vardır. Aile evinde bunalmanizi anlıyorum ama kendi kendinize kiraya çıkmayın şu an için. bebeğiniz cok küçük 4 yaşındaki kızınız da öyle. Anladığım kadariyla asgari ucretle is bulabilirsiniz. Hem evin kirası faturası hem bakıcı kres ücreti hem çocukların masrafları yetmeniz imkansız gibi. En azından küçük büyüyene kadar idare etseniz daha iyi. Evdekilerle konussaniz 1 sene için bir odayı size verseler kendileri aynı odada kalsa veya salonda? 1 sene yani iki cocuklu kızları ablalari icin bu fedakarlığı yapsınlar bir zahmet. Sizde keyif olsun diye orada değilsiniz. Sonuçta evlenmeden önce bir odanız vardır. Kardesinizin olduğu kadar sizin de eviniz orası.

Avukatla görüşecek 1 saatiniz nasil yok ben onu anlamadım, miniği yanınıza alın diğerine anneniz baksın

Tabi ki çoookk zor bir süreç her yönden zor
Ben maddi sıkıntım olmamasına rağmen ve kendi evimde kalmama rağmen ayrılık süreci başka zor
Allah yardımcın olsun
İşlerini kolaylaştırsın ..9

Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir durum.

Benim iki çocugum vardı hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Eşim benimle hep dalga geçti alay etti şiddet gördüm sürekli. Dayanamadım kaçtım ailemin evine bir odada 2 çocuk birisi yenidoğan birisi aklı kesen inatçı bir çocuk. Hangisini memnun edeceğimi şaşırdım üstelik annemin psikolojisi bozuk resmen beni cani kocamın yanına gondermek istiyor sürekli of pif ağlıyor bu çocuklar diye rencide etti. Bense o an yaşamı sorguladim kendime söz verdim ne olursa olsun soğuk kanlı davranicaktim asla duygularimdan taviz vermeyecektim çocuklarımla geçirdiğim her gün kar olacaktı. Gün gün saydım resmen geçip gitsin diye ne uyuyabiliyordum ne duş alabiliyordum günleri saydım. Katlandigim ayakta durabildigim her gün benim için zaferdi çünkü çocuklarım büyüyordu. Sonra çocuklar hatta annem bile duruma aliştı. Zorda olsa o zorluğu ben cektim. Bir çöp bile isteyemedim ailemden. Yinede dayandım başka çarem yoktu çocuklarımı dusunmekten kendimi birakmistim. Şuan çocuklarım büyüdü ben bir iş buldum annem bakıyor ben çalışıyorum gayette mutluyuz. Çocuklarım için katlanacagim tek şey bunlardir. Çocuklarımın babasida olsa kimseye katlanamam cocuklarimin şiddetli bir evde büyümesindense küçük olan bir odalı evde çocuklarımın yeni düzenine birlikte yaşamaya alismalarini beklerim dedim ve bekledim ben kazandım kafam rahat mutluyum .

Bence siz güçlü gururlu bir kadın ve annesiniz.
Burada ne konular okuyoruz maddi özgürlüğü var çocuk sorumluluğu yok ama hala boşanmamak için direniyor.
Siz çok daha cesaretli ve güçlüsünüz.
Kendinize zaman verin sadece ve kararınızdan asla vazgeçmeyin.
Zamanla sizin ve çocuklarınız için her şey çok güzel olucak emin olun.

Bu adamlar, bu aileler bir günde mi bu hâle geliyor anlamıyorum ki.50 günlük bebek nedir ya.off off bıktım şu ülkenin sonunu başını düşünmeyen cahil kadınlarından.

bence biraz sakin ol ve bebeklerine odaklan inan zaman herşeyin ilacı oluyor zamana bırak biraz ben hemen ayrıl diyemiyecem kimse aynı evin içinde neler yaşandığını sizin kadar bilemez eşiniz annesinin dolduruşuna gelmiş olabilir biraz sakin kalın ve sakın iletişime geçmeyin

Bugün annesini aradim, hem özür dilemek icin hemde arada torunlar var ne olursa olsun düşman olmayalim onlari ozledim dedigin an sana getirebilecek kadar saygimiz olsun birbirimize dedim.
Acti agzini yumdu gözünü, asla istemiyomus beni, yillardir benden neler cekmisler, yaptigim dedigim herseyi suç etmis meger ben iyi bisey yapiyorum sandiklarimi bile suç bilmiş.
Ne köpekligimi birakti, ne ar ne haya, ailenden edep gormemissin dedi, oglunun bana yaptiklarini inkar etti vurdu bana dedim o vurmadi sen vurdun cirmaladin dedi ki kucagimda bebek vardi elimi bile kaldiramadim sadece polisi ariyorum diye telefonu alip odaya gittim. Bu saatten sonra hicbi cikis yolu kalmadi

Annesini özür dilemek için mi aradınız ?

Annesini özür dilemek için mi aradınız ?
Annesine ilk saygisizligi ben yaptim, durduk yere ben çıkıştım, babasi aradi beni bana hep destek oldugunu ne olursa olsun yanimda oldugunu vs soyledi. 60 yasinda kadin arayip helallesip bitirmek dogru olan diye konustuk ailemle, o sebepte aradim ama asla hakkini bana helal etmiyomus

Haklıydınız neden özür dilediniz? Şimdi hatasını biliyor özür diledi ama affetmedim olur.

Haklıydınız neden özür dilediniz? Şimdi hatasını biliyor özür diledi ama affetmedim olur.
Ben babasinin hatrina, cocuklarimin hatrina son kez üzerime duseni yapmak istedim, cekişmek yerine anlaşmak tarafindaydim daha fazla yipranmamak için, ama onlar asla kendilerini kabul etmedikleri gibi bana agiza alinmayacak laflar etti

Ne özür dilemesi arkadaşım? Kadın bildiğin klasik gelin düşmanı bir kaynana. Hastaneden çıkmış kadına yok bu çocuk üşüyor bilmem ne diyip durmadı mi? Sonra eline kazmayı kuregi alıp eski olayları anlatıp oğlunu doldurmadı mi? Gözünün önünde oğlu size vurdu oturup izledi. Şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz anliyorum ama kendinizi suçlamayın ve asla ezdirmeyin. Gerçekten de bir kilo kına alın gonderin hatta. Böyle anneden böyle merhametsiz bir adam çıkmış işte. Ana oğul boklarinda bogulsunlar inşallah...

O kadar zor durumdayimki, intihar eşiğindeyim.. ne buraya sigiyorum ne cocuklarima faydam var ne kendime..

Ben babasinin hatrina, cocuklarimin hatrina son kez üzerime duseni yapmak istedim, cekişmek yerine anlaşmak tarafindaydim daha fazla yipranmamak için, ama onlar asla kendilerini kabul etmedikleri gibi bana agiza alinmayacak laflar etti
Eşinizden haber var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…