-
- Konu Sahibi hmhilal0658
Eşinizden haber var mı?Çocuklarim icin iyi olmak zorundayim, annemin mahallesinde ev bakiyorum, bikac avukatla konustum, görüşmeye gidemedim henüz cocukları birakip, birine vekalet verip işlemleri başlatacagim. Maddi manevi cok zor bi sürecteyim, çalışsam 50 günlük bebekle suan cok zor, anne evinde olmuyo 7 kişiyiz bir evin icinde, büyük kızım bile kalmak istemiyo kendimize ait bir odamiz yok. 1+1 eve 6 bin lira istiyolar ama bi sekilde gerekirse bodrum kat bi ev bulup kendi düzenimi kuracagim.
Yok hicbisekilde iletisime gecmedikEşinizden haber var mı?
Cok özel değilse hangi sehirde oturuyorsunuz? Şehri söylemek istemezseniz büyük bir şehir mi küçük bir şehir mi? 4 yaşındaki kızınızı bir an önce bir devlet anaokuluna gönderin bence yarım gün bile olsa. Biraz evden uzakta değişik bir ortam belki iyi gelir. Bir an önce dava işini halledin ki tedbir nafakası bağlansın en azından biraz para geçer elinize. Sehri sormama sebep aile büyüklerinin babaanne dede anneanne gibi birilerinin evleri var mı? Ailenize yakın bir köyde bile olsa en azından kafa dinlerbunalmıVeya belki bir sure ücretsiz oturmaniza izin verecek bir yakının evi vardır. Aile evinde bunalmanizi anlıyorum ama kendi kendinize kiraya çıkmayın şu an için. bebeğiniz cok küçük 4 yaşındaki kızınız da öyle. Anladığım kadariyla asgari ucretle is bulabilirsiniz. Hem evin kirası faturası hem bakıcı kres ücreti hem çocukların masrafları yetmeniz imkansız gibi. En azından küçük büyüyene kadar idare etseniz daha iyi. Evdekilerle konussaniz 1 sene için bir odayı size verseler kendileri aynı odada kalsa veya salonda? 1 sene yani iki cocuklu kızları ablalari icin bu fedakarlığı yapsınlar bir zahmet. Sizde keyif olsun diye orada değilsiniz. Sonuçta evlenmeden önce bir odanız vardır. Kardesinizin olduğu kadar sizin de eviniz orası.Çocuklarim icin iyi olmak zorundayim, annemin mahallesinde ev bakiyorum, bikac avukatla konustum, görüşmeye gidemedim henüz cocukları birakip, birine vekalet verip işlemleri başlatacagim. Maddi manevi cok zor bi sürecteyim, çalışsam 50 günlük bebekle suan cok zor, anne evinde olmuyo 7 kişiyiz bir evin icinde, büyük kızım bile kalmak istemiyo kendimize ait bir odamiz yok. 1+1 eve 6 bin lira istiyolar ama bi sekilde gerekirse bodrum kat bi ev bulup kendi düzenimi kuracagim.
Avukatla görüşecek 1 saatiniz nasil yok ben onu anlamadım, miniği yanınıza alın diğerine anneniz baksınÇocuklarim icin iyi olmak zorundayim, annemin mahallesinde ev bakiyorum, bikac avukatla konustum, görüşmeye gidemedim henüz cocukları birakip, birine vekalet verip işlemleri başlatacagim. Maddi manevi cok zor bi sürecteyim, çalışsam 50 günlük bebekle suan cok zor, anne evinde olmuyo 7 kişiyiz bir evin icinde, büyük kızım bile kalmak istemiyo kendimize ait bir odamiz yok. 1+1 eve 6 bin lira istiyolar ama bi sekilde gerekirse bodrum kat bi ev bulup kendi düzenimi kuracagim.
Tabi ki çoookk zor bir süreç her yönden zorÇocuklarim icin iyi olmak zorundayim, annemin mahallesinde ev bakiyorum, bikac avukatla konustum, görüşmeye gidemedim henüz cocukları birakip, birine vekalet verip işlemleri başlatacagim. Maddi manevi cok zor bi sürecteyim, çalışsam 50 günlük bebekle suan cok zor, anne evinde olmuyo 7 kişiyiz bir evin icinde, büyük kızım bile kalmak istemiyo kendimize ait bir odamiz yok. 1+1 eve 6 bin lira istiyolar ama bi sekilde gerekirse bodrum kat bi ev bulup kendi düzenimi kuracagim.
Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir durum.Merhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim
En büyük pismanligimda bu, neden ben ayrildim evden. Ben gitmiyorum sen gideceksin dedim kizimin yanina üzerime yurudu işten geldigimde seni bu evde gorursem yaka paça kapida bulursun kendini diye. Gecenin bi vakti annemlerin oldugu sehre geldim büyük kizim yolda hastalandi, küçüğümden korkuyorum.. keske cikmasaydim o evden, 3 5 ay en azindan bahara kadar kendimi gecindirecek birikimimde vardi oysak
Bu adamlar, bu aileler bir günde mi bu hâle geliyor anlamıyorum ki.50 günlük bebek nedir ya.off off bıktım şu ülkenin sonunu başını düşünmeyen cahil kadınlarından.Merhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim
bence biraz sakin ol ve bebeklerine odaklan inan zaman herşeyin ilacı oluyor zamana bırak biraz ben hemen ayrıl diyemiyecem kimse aynı evin içinde neler yaşandığını sizin kadar bilemez eşiniz annesinin dolduruşuna gelmiş olabilir biraz sakin kalın ve sakın iletişime geçmeyinMerhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Bugün annesini aradim, hem özür dilemek icin hemde arada torunlar var ne olursa olsun düşman olmayalim onlari ozledim dedigin an sana getirebilecek kadar saygimiz olsun birbirimize dedim.bence biraz sakin ol ve bebeklerine odaklan inan zaman herşeyin ilacı oluyor zamana bırak biraz ben hemen ayrıl diyemiyecem kimse aynı evin içinde neler yaşandığını sizin kadar bilemez eşiniz annesinin dolduruşuna gelmiş olabilir biraz sakin kalın ve sakın iletişime geçmeyin
Annesini özür dilemek için mi aradınız ?Bugün annesini aradim, hem özür dilemek icin hemde arada torunlar var ne olursa olsun düşman olmayalim onlari ozledim dedigin an sana getirebilecek kadar saygimiz olsun birbirimize dedim.
Acti agzini yumdu gözünü, asla istemiyomus beni, yillardir benden neler cekmisler, yaptigim dedigim herseyi suç etmis meger ben iyi bisey yapiyorum sandiklarimi bile suç bilmiş.
Ne köpekligimi birakti, ne ar ne haya, ailenden edep gormemissin dedi, oglunun bana yaptiklarini inkar etti vurdu bana dedim o vurmadi sen vurdun cirmaladin dedi ki kucagimda bebek vardi elimi bile kaldiramadim sadece polisi ariyorum diye telefonu alip odaya gittim. Bu saatten sonra hicbi cikis yolu kalmadi
Annesine ilk saygisizligi ben yaptim, durduk yere ben çıkıştım, babasi aradi beni bana hep destek oldugunu ne olursa olsun yanimda oldugunu vs soyledi. 60 yasinda kadin arayip helallesip bitirmek dogru olan diye konustuk ailemle, o sebepte aradim ama asla hakkini bana helal etmiyomusAnnesini özür dilemek için mi aradınız ?
Haklıydınız neden özür dilediniz? Şimdi hatasını biliyor özür diledi ama affetmedim olur.Bugün annesini aradim, hem özür dilemek icin hemde arada torunlar var ne olursa olsun düşman olmayalim onlari ozledim dedigin an sana getirebilecek kadar saygimiz olsun birbirimize dedim.
Acti agzini yumdu gözünü, asla istemiyomus beni, yillardir benden neler cekmisler, yaptigim dedigim herseyi suç etmis meger ben iyi bisey yapiyorum sandiklarimi bile suç bilmiş.
Ne köpekligimi birakti, ne ar ne haya, ailenden edep gormemissin dedi, oglunun bana yaptiklarini inkar etti vurdu bana dedim o vurmadi sen vurdun cirmaladin dedi ki kucagimda bebek vardi elimi bile kaldiramadim sadece polisi ariyorum diye telefonu alip odaya gittim. Bu saatten sonra hicbi cikis yolu kalmadi
Ben babasinin hatrina, cocuklarimin hatrina son kez üzerime duseni yapmak istedim, cekişmek yerine anlaşmak tarafindaydim daha fazla yipranmamak için, ama onlar asla kendilerini kabul etmedikleri gibi bana agiza alinmayacak laflar ettiHaklıydınız neden özür dilediniz? Şimdi hatasını biliyor özür diledi ama affetmedim olur.
O kadar zor durumdayimki, intihar eşiğindeyim.. ne buraya sigiyorum ne cocuklarima faydam var ne kendime..Ne özür dilemesi arkadaşım? Kadın bildiğin klasik gelin düşmanı bir kaynana. Hastaneden çıkmış kadına yok bu çocuk üşüyor bilmem ne diyip durmadı mi? Sonra eline kazmayı kuregi alıp eski olayları anlatıp oğlunu doldurmadı mi? Gözünün önünde oğlu size vurdu oturup izledi. Şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz anliyorum ama kendinizi suçlamayın ve asla ezdirmeyin. Gerçekten de bir kilo kına alın gonderin hatta. Böyle anneden böyle merhametsiz bir adam çıkmış işte. Ana oğul boklarinda bogulsunlar inşallah...
Eşinizden haber var mı?Ben babasinin hatrina, cocuklarimin hatrina son kez üzerime duseni yapmak istedim, cekişmek yerine anlaşmak tarafindaydim daha fazla yipranmamak için, ama onlar asla kendilerini kabul etmedikleri gibi bana agiza alinmayacak laflar etti