2 bebekle baba evi

Madem daha Yeni oldu git hemen Al darp raporunu. Sonra polise git sikayet et, sonrada evine dön ama onu Alma eve

Ne mi yapacaksın.
Hemen gidip darp raporu alacaksın.
Yaptığının cezasını çekecek terbiyesiz vicdansız eşiniz.

Ay o kadar icime oturdu ki bu konu, o kadar üzüldüm ve de o kadar kufrettim ki kocana da anasina da, serefsiz köpekler, babanin baska kardesi var mi, bı süre babaanneyi alsa diycem, yasli kadin da bu yasta yerinden yurdundan nasil edilir, en azindan onun odasini patlassaniz, ya da o salona gelse, tek kisi sonucta. ay aklima bı çözüm gelmedi ama diren, bebegin biraz büyüsün is bulursun, kizinin bu yasadagini bi daha yasatma ona, belli ki ilk degil, bari son olsun.

Kardeşimin boşanma aşamalarında hep yanında oldu... Adli yardım talep ediyorsunuz adliye size avukat atıyor.

Avukatin belli olma süresi var onu bekliyorsunuz. Darp raporu için hemen telefon edip polisin sizi evden almasını sağlayabilirdiniz( ama arkadaşların dediği gibi şiddeti icsellestirmissiniz galiba, neden ? Siz bu kadar değersiz misiniz? O adam üç kuruş para getiriyor diye size bunu yapamaz.)adam! Memur olduğu için çocuklarına bakmak zorunda. Mecbur nafaka bağlayacak. Sakın geri dönmeyi düşünmeyin. Herşey düzelecek. Orda şiddet gördup göz yumdu iseniz, o zaman hastaydım şimdi iyileştim deyin . Güzel düşünün güzel olsun.

Bunun dışında, bı sure zor oluyor baba evi ama zamanla taşlar yerine oturuyor. Çocuklar şanslı yine bir ailenin içinde buyuyecekler . Yapayalnız değilsiniz

Yaaa öncelikle Allah evlatlarını sana bağışlasın. Hiç geri adım atma. Tıpış tıpış gelir seni almaya. Alsın ruh hastası annesinin hayrını görsün. Çok zor durumdasın şu an. Biraz sakinleş, iyileş, dinlenmeye çalış. Sen ne istiyorsun buna karar ver. Geri döneceksin gibi anladım. Evin yuvan orası tabi. Bir bedeli olsun bu davranışın. Eşin bedel ödemeli.

Kalbi olan bi canlı 50 günlük bebeği nasıl yerinden, yurdundan, yatağından çarşafından eder aklım almıyor, kaldı ki bu adam babası.. çok üzüldüm

Çocuklarınız düzenine geri dönsün istiyorsanız kendinize bir avukat bulun, eve aile şerhi koyma, evin size tahsisini isteme, tedbir nafakası haklarınızı kullanın.

Adama mesaj atın çocukların şu şu eşyalarını kargoyla gönderirmisin, büyüğü zaptedemiyotum, korkudan eve de gelemiyorum almaya lütfen kargola tarzı adamın sizi dövdüğünü ve kovduğunu gösterir lafları ağzından alacak diyaloglar yaratın. Ararsa açmayıp çocuk uyuyo mesaj at diyin, delil toplayın.

Boşanma davası açıp ilk adımı atmak isteyen taraf olmadığınızı düşünüyorum, umarım yanılırım.. kolay olmadığının farkındayım ama lütfen şiddete sessiz kalmayın.

Ya sen ne diyosun 4 yasındaki cocuk babasının nesini özlemiş bu senin o eve dönmdk için bahanen olabilir mi. 4 yasındaki cocuga suan onun önunde babası seni tartakladıgı için bir öcü gibi görünüyor simdi babası gelse hadi kızım babanın kucagına git desen cocuk korkusundan senin dizine yapısır arkana saklanır gitmez babasına. Yok babasını özlemiş evi özlemiş oyuncaklarını polis esliginde gidin alın anında bosanma davası acın size s.g demesini bilijor gece vakti sokaga yollayıp kmlerce uzaga yolluyor hatta orada kalıp kalmamana o karar veriyor sen hala yok efndim bizi aramadı bebeklerini aranadı gelmedi görmedi?? Hayırdır ya hala beklentin vat yni bu heriften? Kızının o an korkmus gozlerle agladıgı anlar gelsin aklına ozaman baba evindeki salona sukredersin. Valla acıcan davayı alcan nafakanı cocuklarıda gostermicem bu terbiyesize. Cocugun psikolojisini dusunen baba boyle davranmaz gözleri önünde. Siz yokken kimbilşr sinirlenip vuruyor mu sovuyor mu ben o adama tövbe artık cocuklarımı emanet etmexdim güvenip. İnş dogru karar alırsınız aileniz napacak bosandın diye kapı dısarı mı atacak seni illaki ship cıkcaklar zamanlada bir iş bulur toparlarsın kendini yeter ki o esine de anasına dagereken yap. Cok yuz goz olmadan muhatap olmadan.ciddiyetini görsünler ogullrının nasıl tek seferde kucuck bir meselede kendileri sebeb olarak bu raddeye getirdiklerini anlasınlar. Simdi dönsen sen bu kaynana sana daha cok eziyet eder nasılsa dönüyor gene diye.

Nasil bedel mesela?

Kocan tam bir gerizekalı.

Allahım böyle akılsızları nerden buluyorsunuz?

Size ayrı o bebelere ayrı üzüldüm. Siz bu adama fazlasınız.. Dava açın donuna kadar alın. Yüzünüze tükürüp, şiddet uygulamanın ne olduğunu anlasın.

Allah sabırlar versin lohusayken yaşadığın için çok daha ağır
Biraz sabır anne babanla konuş bana yardımcı olun çocuk büyüsün iş bulup gideceğim de

Biraz zaman
O pz.Viki de Allah bildiği gibi yapsın darp raporu gidin alın sonradan da olsa olur sanki şikayetçi olun

Nasil bedel mesela?
Sen evine döneceksin o da herşeyini alıp annesinin evine gidecek. Gitsin görsün yuvasızlığı, ben insanların yaşayıp da görmesi gerektiğini düşünüyorum. Madem boşanmak istiyor karısı, çocukları olmadan bi hayat yaşasın. Eskiden yaptığın hiç bir şeyi yapmayacaksın mesela. Çünkü sana şiddet uyguluyor. Boşanmayacaksın madem, bari kolay affetme.

Bence bosansin bu adamfan ne koca olur e baba, bugünkünden daha beter siddet yasar geri donerse, ana oğul tepesinden inmezler

Allah o kayinvalidenizin de oglununda iki yakasını bir araya getirmesin. Şeytanlar. O iki çocuğunu düşünmeden bunu yapmışlar ya. Dilerim Allah'tan o kaynanan çok çeksin çirkef pislik. Duam seninle kardeşim sen dik dur. Böyle bir şerefsize de sakın dönme. Allah yardımcın olsun ellerinden tutsun Rabbim ferahlık göstersin. İnsan baba evine sigamam diye düşünebilir ama hiç değilse sabrederseniz bundan daha güzel bir hayatınızın olacağına inanın. Ama o adama sakın dönmeyin çünkü yıllar geçer siz unutursunuz belki ama çocuğunuz asla unutmaz. Duam sizinle en güzele emanetsiniz. Daraldiginizda bol inşirah süresi okuyun faydasını goreceginize inaniyorum

Normalde kufur etmem ama madem anasının kuzusu ne b.k yemeye evlenmıs, okurken gözüm döndü yaa, hemen darp raporu alsaydın ardından sıkayet etseydın o herifi, Allah bunun gibilerini kahretsin

Son düzenleme:
Canım konu sahibi çok üzüldüm adına.
Ama 2 çocuklu bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum,Şuan için ayrı eve çıkman imkansız.Sabirla büyümelerini bekleyip daha sonra düzen kurup ayrı eve çıkabilirsiniz.Ama şuan çok zor.Baba hiç mi ilgilenmiyor çocuklarla ?

Konumuzu tekrar okudum,Allah onları bildiği gibi yapsın o kadar içim acıdı ki.Hele.o 4 yaşındaki masuma.Evini oyuncaklarını özlüyor dediniz ya.Size bunları yaşattılar ya.
Yazıklar olsun.Acilen mahkemeye verin,nafaka vs ödeyince aklı başına gelir,ama siz dik durun bu sürecte.Kiziniz yeni düzenine elbet alosacaktir.Kizinizi devlet anaokulları a verme imkanıniz yokmu veya kreşe.
Hem ona hem size iyi gelecektir bu süreçte

Evet ikimizinde ailesi ayni sehirde, kendi baska sehirde memur
Bir tahminim var ,mesleği ile ilgili.Lutfen gidip savcılığa şikayetçi olun ,benim üstüme yürüdü, çocuklarla evden kovdu diyin.Gider misiniz bilmiyorum ama bir avukata lütfen cok acil gidin

Darp raporu alsan çok işine yarardı. Şimdi de gitsen alabilirsin bence. Yara bere olmasına gerek yok. Yaşadığın olayı anlat kesinlikle yardımcı olurlar.
Bence de çocuklarinla acile git ,vicdani olan bir doktor anında verir raporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…