- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
Çok tatlısınız instagramda bir hesap var, komedi videoları var, güya uygulama yapmış bunun için bir de nazar videosu var
Lohusa olan esiniz ve annesiymis gercekten. Siz zaten hassas bir donemdesiniz ve 2 cocukla karmasik bir ruh halindeyken onlarin tavri da tuz biber olmus. Annesi oyle gecimsiz bir kadinsa keske hic cagirmasaydin insanin kendi annesi gibi olamaz ben anneme bagirip cagirsam da bilirim ki bi sarilsam affeder ama kaynanama oyle yapsam bizim de bu durumdan farkimiz kalmaz.Merhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim
Kesinlikle haklısın. O adam çocuklarına bile kıyar Allah korusun.Tesbihte hata olmaz, babaannem it ile ayni cuvala girilmez der. Su an o eve geri donup, kocanizi evden uzaklastirmaniz size tekrar siddet olarak geri dönebilir. Cocuklarindan bile cekinmeden siddet uygulayabilen bir adam var karsinizda. Birdaha o eve donmeyin. Darp raporu alabilir misiniz? Vucudunuzda belirgin bir iz var mi?
karsi tarafin barışma adimi olsa ne olur? Yuzune tukuren, bogazini sikan erkek musveddesine mi doneceksin?zaten barisma adımı karsi tarafinda yok benimde
İlgiye muhtaç olduğunuz bir dönemde yaşadıklarınız çok üzücü için cız etti.Umarım mutlu bir hayat yaşarsınız.O adamda (!) Allah’ından bulsun sürünsün inşallah.Cocuklardan ancak firsatim oldu yanitlarinizi okumaya, oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim cok cesaretlendirici mesajlar okudum. Ptesi aksam oldu bu olay daha 2 gun oldu yani, dönmeyi tabiki dusunmuyorum suan sadece 2 cocukla konfor alanindan uzaklasma korkusu var. Bi arkadas oda sormus annemin evi 3 oda, yatak odalari, erkek kardesimin odasi ve babanemin odasi var, biz kizlarimla salonda yatiyoruz. Esyalarimiz valizlerde cöp posetlerinde. Tam bi siginti hayati yani. Neyse elbet su akip yolunu bulacak, destekleriniz icin cok tesekkur ediyorum
Bir an önce dava açın bence zaman kaybetmeyin. Ruh halijizi anlıyorum anneler böyle olaylarda evlatlarına koyamıyor. Ama şu da var ki sizin düşmeye depresyona girmeye hakkınız yok bu durumda. Hayatınızı nasıl daha kaliteli hale getirirsiniz onu planlayın. Dava açın hemen tedbir nafakanızı alın kendiniz için de cocuklar için de. Elinize para geçince az da olsa daha güçlü hissedersiniz. Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama hava müsait oldukça dışarı çıkın büyük kızınız enerjisini atsın. Çocuklar uyuduğu bir vakit oturun düşünün bir hayat planı yapın. Bir şekilde bir düzen tabii ki kıracaksınız. Bebekler hisseder annelerinin üzüldüğünü kendinizi motive etmeye çalışın. Çocuklar babalarını özler diye düşünmek yerine siz kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Sizi üzmek istemem ama sağlıksız bir baba-cocuk iliskisindense hic olmaması bu ilişkinin daha iyi olabiliyor bazen.Biranönce hemde. Anlasmali bosanip bitsin istiyodum ama o evlilige 7 senemi verdim benimde hakkim olan seyler var, çekişmeli olacak sanirim. Benim tek dusuncem biz eş olmayi evet beceremedik, ama cocuklarimizin anne babasiyiz illaki biraraya gelicez yüzyüze bakicaz. Düşman olup cocuklar yipranmasin istiyorum ama karsi taraf annesiyle beraber çok cirkeflesti
Evet ikimizinde ailesi ayni sehirde, kendi baska sehirde memurIkinizin ailesinden de uzak mi yaşıyorsunuz, eşiniz memur mu?
Size tek tavsiyem kesinlikle adım atmayın kocanız öldü sayın yaşamınıza adapte okun annenizin evi vs diye düşünmeden .Merhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim