2 bebekle baba evi

Annesiyle göbek bağını kesememiş bir adam. Çocuklar onun da çocuğu. Baba olsaydı o sizi evden kovarken bu çocuklar ne yapar diye düşünürdü. Çocukların eşyalarını tez zamandan yanınıza alın. Benimde 1 yaşında kızım var. Bir yere gittiğimizde yatağını arıyor. Park yatağımızı yanımızda götürüyoruz. Bebek arabasıydı, ana kucağıydı, Damlasıydı, şurubuydu, mamasıydı, biberonuydu.. Araba onun eşyalarıyla tıka basa dolu gidiyoruz. Bebekler kendi düzenini arıyor.

Ikinizin ailesinden de uzak mi yaşıyorsunuz, eşiniz memur mu?

Lohusa olan esiniz ve annesiymis gercekten. Siz zaten hassas bir donemdesiniz ve 2 cocukla karmasik bir ruh halindeyken onlarin tavri da tuz biber olmus. Annesi oyle gecimsiz bir kadinsa keske hic cagirmasaydin insanin kendi annesi gibi olamaz ben anneme bagirip cagirsam da bilirim ki bi sarilsam affeder ama kaynanama oyle yapsam bizim de bu durumdan farkimiz kalmaz.
Esinizin annesi gidince sana oyle demek yerine ne bilim konusmamasi bile yerinde olurmus en azindan ikinizde sakinlesince araniz duzelirdi ama annenleri arayip gelin alin demesi hic olmamis. Ev ustune ev olmuyor ama oyle bir adamla nasil olucak. Onun onceliginin artik siz ve cocuklari oldugunu idrak etmesi lazim. Evet hepimizin ailesi var ama onceligimiz artik onlar olmamali.

Ne yaptı acaba konu sahibi.. zor bir durumun içine düşmüş Allah yardımcısı olsun. Ailesi arkasında bu güzel bir şey. Gelip pişmanım bir daha yapmayacağım derse umarım inanıp da gitmez..

Herkes evden cikmasaydiniz demiste adamın gözü dönmüş yeni doğmuş bebegi gözü görmemis bir sürü şiddet uygulamış babanızın annenizin yanında kalın evet zor ama sağlığınız için en güvenli yerdesiniz barismayin asla zitlasmayinda karşı tarafla bosanin çocuklarınız biraz toparlandı bir işe girer en azından 1+1 ev bulur geçersiniz evinize ama bugünler böyle kalmayacak hepsi geçer yeter ki o adamdan ve ailesinden uzak durun

Kesinlikle haklısın. O adam çocuklarına bile kıyar Allah korusun.

zaten barisma adımı karsi tarafinda yok benimde
karsi tarafin barışma adimi olsa ne olur? Yuzune tukuren, bogazini sikan erkek musveddesine mi doneceksin?
Bastan aşağı yanlis bir evlilik olmus.
bu ilk siddeti degildir kesinlikle, bile bile bir cocuk daha yapmissiniz.
Dogum olaylarinda iki tarafinda annesinin gelip yardimci olma durumunu da asla anlayamacagim.
dogurdum diye dolduruyorsunuz eve, sonra kavga kıyamet.
Valla kari koca el ele verip cocuga bakamiyorsaniz dogurmayin cidden.

Son zamanlarda okuyup en etkilendiğim en üzüldüğüm konu oldu aklım sizde kaldı yazmadınız da bir daha.
Lütfen üzülmeyin kendinizi hasta edersiniz dönüşü olmaz demek için geldim.
Aileniz yanınızda ya bir şekilde çözülür.
Takılmayın valizlere falan..
Gerekiyorsa yer yatağı yapın çocuklarınla uyu mis gibi..
İnan öyle bir adamla yaşamaktansa bu şekilde huzurlu yaşarsın.
Kolay mı hiç değil ama o şerefsize dönmek bence daha zor..
Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın..
Karşındaki insan değilmiş..

Allah yardımcınız olsun.. Gerçekten zor ama şöyle düşünün çocuklarınızla o evde kalsanız daha da çekilmez olacak evet insan yeri geliyor kendine yapılanı hazmedebiliyor ama evladının gözünden akan yaşa kıyamıyor.En doğrusunu yaptınız bugün size kalkan o el yarın onlara da kalkar.Şimdi dipsiz bir kuyuda gibi hissediyorsunuz ama inanın hafifleyip iyiki diyeceksiniz.Sadece biraz sabır her kendinizi güçsüz hissettiğinizde çocuklarınıza sarılın.Bu günler de geçer elbet sadece zamana ihtiyacınız var. Hiç kimse sizi ve masum yavrularınizi gecenin bir yarısı evden kovamaz bu hareketini düşünün ve yolunuza devam edin.Ayrica çok şanslısınız ki aileniz arkanızda.

Cocuklardan ancak firsatim oldu yanitlarinizi okumaya, oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim cok cesaretlendirici mesajlar okudum. Ptesi aksam oldu bu olay daha 2 gun oldu yani, dönmeyi tabiki dusunmuyorum suan sadece 2 cocukla konfor alanindan uzaklasma korkusu var. Bi arkadas oda sormus annemin evi 3 oda, yatak odalari, erkek kardesimin odasi ve babanemin odasi var, biz kizlarimla salonda yatiyoruz. Esyalarimiz valizlerde cöp posetlerinde. Tam bi siginti hayati yani. Neyse elbet su akip yolunu bulacak, destekleriniz icin cok tesekkur ediyorum

Evden cikmasaydin diyenler olmus evet buyuk pismanligim o oldu, cunku gece yarisi 7 saat yolculuk yapinca kizlarin ikiside hastalandi. Ama baska caremin olmadigini hissettim, cocuklarin yaninda siddet uyguladi aksam, sabahta gelip büyük kizimin yaninda tehdit etti uzerime yürüdü aksam geldigimde bu evde olmayacaksin yoksa yaka paca ben atarim seni kapiya dedi kizim aglamaya basladi seni sevmiyorum baba anneme dokunma sakin diye bagirdi, baska carem yoktu, yoksa daha ilerisine şahit olacakti belkide kizim

İlgiye muhtaç olduğunuz bir dönemde yaşadıklarınız çok üzücü için cız etti.Umarım mutlu bir hayat yaşarsınız.O adamda (!) Allah’ından bulsun sürünsün inşallah.

Bir de bu tür erkekler kendini ne zannediyor ya.Kim ki bunlar ya her türlü eziyeti ,pisliği,hakareti yapabilmeyi kendinde reva görüyor.Böyle kaynanalar da kendilerinin de kadın olduğunu unutuyorlar.Ne geçti eline şimdi oğlunun yuvasını dağıtınca..Gerçi oğlu adam değil ki annenin ettiği iki lafla eşine saldırıyor..Ne diyeyim kapında k..k gibi yalvarsın da dönüp yüzüne bile bakma...İnanki değmez bir damla gözyaşına bile.Allahim evlatlarınla çok güzel günler yaşatsın sana..

Bir an önce dava açın bence zaman kaybetmeyin. Ruh halijizi anlıyorum anneler böyle olaylarda evlatlarına koyamıyor. Ama şu da var ki sizin düşmeye depresyona girmeye hakkınız yok bu durumda. Hayatınızı nasıl daha kaliteli hale getirirsiniz onu planlayın. Dava açın hemen tedbir nafakanızı alın kendiniz için de cocuklar için de. Elinize para geçince az da olsa daha güçlü hissedersiniz. Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama hava müsait oldukça dışarı çıkın büyük kızınız enerjisini atsın. Çocuklar uyuduğu bir vakit oturun düşünün bir hayat planı yapın. Bir şekilde bir düzen tabii ki kıracaksınız. Bebekler hisseder annelerinin üzüldüğünü kendinizi motive etmeye çalışın. Çocuklar babalarını özler diye düşünmek yerine siz kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Sizi üzmek istemem ama sağlıksız bir baba-cocuk iliskisindense hic olmaması bu ilişkinin daha iyi olabiliyor bazen.

Lohusasınız ailenize sarılın, bebeğinize sarılın, diğer çocuğunuza sarılın. Sizi iyileştirecek olan onlar. Çok ama çok zor evet. Size yapılanları görmeniz gerekli. Asla ve asla evliliğinize geri dönmeyin.

Bebeğiniz çok küçük farkındayım ve hasta. Bulunduğunuz ilde varsa Üniversite hastanelerinin çocuk acilleri oluyor mutlaka götürün. Güzel ilgileniyor lar. En iyi ilaç ise sütünüz var ise bol bol emzirin. Önce bebeğinizi iyileştirin. Bu arada siz de biraz olsun toparlanırsınız.

Boşanmayı düşünün yoksa hem siz hem de çocuklarınız korkunç bir hayat yaşayacaklar. Düzelir mi sorusunu aklınızdan silin. O pislik ve ailesi düzelmez, emin olun evli kalmayı evliliğinize dönmeyi seçerseniz herşeyin dozu artar.

O pisliğin umarım sigortalı bir işi vardır hatta memurdur ki hemen nafaka bağlatırsınız. Eve dönme konusu çok tehlikeli gibi yanınızda mutlaka birileri olmalı. Onu evden uzaklaştırıp boşanma davası süresince siz ve çocuk larınız ve ailenizden birileri ile birlikte yaşayabilirsiniz. Hatta ev size ait ise hiç durmayın evinde dönün polis çağırıp o pisliği uzaklaştırım derim.

Kararınızı verin harekete geçin kendinizi dinleyin. O pisliğin boğazınıza sarıldığı anı düşünün düşünün ki doğru kararı vermeniz kolaylaşsın.

Süreç zor evet, ama aileniz yanınızda şükür edin. Hepsi geçecek, çocuklarınız büyüyecek, siz daha da güçleneceksiniz.

Allah yyardımcınız olsun, hep iyilere denk gelin bundan sonra.

Size tek tavsiyem kesinlikle adım atmayın kocanız öldü sayın yaşamınıza adapte okun annenizin evi vs diye düşünmeden .
Kocanız sizi kazanmak İçin uğraşırsa uğraşır uğraşmazsa zaten gerçekten kocanız ölmüş bi kocadır .Böyle merhametsiz karaktersiz davranışlar sergilemiş bi adamın size evliyken de verdikleri bellidir bence .
Evlendim ayrıldım bende hayatta ve evlilikte sunu net anladım siz kendinizi sevmez kendinize saygı duymazsanız ,sınırlarınızı belirlemez dik durmazsanız kimse sizin için bunu yapmıyor ve hiç kimse sizin kendinize yapmadıklarınızı size yapmıyor .
Çocuklarınız her şeyi atlatır inanın bana bende yaşadım ben kendimi iyileştirip ne kadar umutlu mutlu bakmışsam hayata çocuklarımda illa ki ama illaki benden beslendiler .
Sığıntı gibi yaşamak yerine illa ki bi çözümü vardır hiç gitmeyecekmiş gibi kocanız ölmüş gibi yaşantı kurun kendinize .Umutla duayla ve inançla .Allah sizinle olsun sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…