2 bebekle baba evi

Merhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim 😔
Allah o kocanı da annesini de bildiği gibi yapsın. Pislikler senin ahindan da mı korkmuyorlar lohusa bir kadınsın yazık günah şu yaşadıklarına ya 😰

Anneniniz evine sığamıyorum diyorsunuz normal. Hissettikleriniz ve yaşadıklarınız çok üzücü. Ama dayanmak zorundasınız.
Kızlarıniz babalarıyla görüşmek zorunda degil bana göre. Böyle baba olmasada olur.
insan sinirlenir bu normal bir şey ama yaptıkları normal değil . 7 yılda böyle ilk defa mı davranıyor?
madem aileniz destek ,ortamı düzene sokmaya başlayın.
Eviniz kaç oda ? Küçük bir dolap alin ve valizleri bosaltin.
Boşanma davasını hemen açın oturduğunuz ev sizin miydi? Umarım ordan bir destek olur .
Bebis küçükte olsa hemen iş aramaya bakin. Sütunuzu sagiip bırakırsınız.

Kendi evim baska sehirde malesef bu dediginiz imkansiz ama kizim simdiden evim oyuncaklarim yatagim diye söylemeye basladi.. onu nasil oyalayacagim bilmiyorm
Ben kucuk cocukla cok ev degisturmis bir kadinim. Cocuk kolay uyum saglar. Diyeceksiniz ki kizim artik burada yasiyoruz. Sana yeni oyuncaklar alacak bu evde daha mutlu olacagiz.
Ben bu baba duskunluhu olayini da anlamiiyorum. Esim kizimla hergun oynar, ilgilenir, muhtesem bir babadir, sizin hayvan kocanizla ilgisi yoktur, 6 senedir kizimin babam diye agladigiji bilmem. Bence bu baba duskunlugu de babanin yetersiz ilgisinden cocugun kendini sevdirme cabasi.
Hem cok uzuldum hem cok sinirlendim. Geri dönmek için yol aramayın. Evet çok zor ama bu zorlukları bugun yaşamazsanız ileride daha çok pişman olacaksınız. Şimdi 7 sene diyorsunuz sonra 17-27 senem ziyan oldu demek de var. 2 aylık bebeğini evden kovan insan olamaz.
Kaynanalara da sinir oluyorum. Gelmiş 1 ay kalıp s.ktir olup gidecek hepsi bu şohusalıkta problem çıkartıyor. Benim kaynanam da ağlamıştı ben lohusayken. herhalde bir eZiklik geliyor kadına, sen artık doğuramıyorsun, kadın değilsin gibi falan hissediyorlar. Yani muhakkak bütün kaynanaların yeni doğan evinde sorun çıkarmasının bilimsel bir nedeni olmalı.

Bence bu baba duskunlugu de babanin yetersiz ilgisinden cocugun kendini sevdirme cabasi.

Geri dönmek için yol aramayın. Evet çok zor ama bu zorlukları bugun yaşamazsanız ileride daha çok pişman olacaksınız. Şimdi 7 sene diyorsunuz sonra 17-27 senem ziyan oldu demek de var. 2 aylık bebeğini evden kovan insan olamaz.

O kadar güzel tespitler ki. Aileci eşle beraber olan kadının gözünün açılmamasının belki de tek sebebi bu emek verdim, zamanım yıllarım geçti hırsı. Annesi ölmediği sürece bu eş aynı devam edecek. Anne babası ölse bile kardeşleri için kendi ailesini ikinci plana atmaya devam edecek. Ne zamanki kadın polise şikayete gitti ve boşandı bu sefer aile bir zaman sonra adamı kullanmaya aşağılamaya başladı o zaman bunlar anlar olayı

Lohusa olduğun için detaylı yazmayacağım üzülme diye. Ama 2 evlâdın var. Böyle bir adamla evli kalınmaz. Onların yanında boğazını sıkmış. Böyle yaratıklar hep korkutur beni. Lütfen yalvarsa da yakarsa da geri dönme. Asıl çocukların için, onlara yapacagin en büyük iyilik bu olur.

Darp raporu alma imkanınız var mı şu an?

Stres yapmayın. Annenizin evini konforlu hale getirmeye çalışın. Bebeğiniz çok küçük. Lütfen bebeğe odaklanın kocanızı unutun bir süre. Bebeğin sizin şefkatinize ihtiyacı var.

En büyük pismanligimda bu, neden ben ayrildim evden. Ben gitmiyorum sen gideceksin dedim kizimin yanina üzerime yurudu işten geldigimde seni bu evde gorursem yaka paça kapida bulursun kendini diye. Gecenin bi vakti annemlerin oldugu sehre geldim büyük kizim yolda hastalandi, küçüğümden korkuyorum.. keske cikmasaydim o evden, 3 5 ay en azindan bahara kadar kendimi gecindirecek birikimimde vardi oysaki
Hemen gidin o evde yokken çilingir ile eve girin. Ona da mesaj yazın. Ben gitmiyorum sen gideceksin bu evden diyin. Niye sizin düzeniniz bozuluyor? Defolsun gitsin pis yaratık. Hemen üzerine dava açıp tedbir nafakası talep edin.

30 yaşında önlisans mezunuyum, taşı sıksam suyunu cikaririm ama baba evine sigamiyorum. Bebek cok kucuk surekli beslemem gerekiyo, en azindan 4 aylik olmasini istiyorum ama zaman nasil gececek, ne yapacagim, tek basina ev tutup yasamaya calismak neredeyse imkansiz hale geldi 😔 zaten barisma adımı karsi tarafinda yok benimde ama nasil gececek bu, ölüm gibi bisey ama hayattasin cok tuhaf, cocuklar yatagini ariyor, kiyafetler valizlerde ben perisanim..
Gidin evinize ona uzaklaştırma cinarttirin şikayetçi olun erkek adam heryerde yatar o gitsin

Merhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim 😔
Çokkkkk ama çok üzüldüm, her bir satıra. Tam bir şerefsizlik abidesi,umarım rabbim size yardim eder.Asla aramayın ama asla ,görün bakın essek gibi donecek ama donsede yazıklar olsun.Bes para etmez

Konuyu okuyan çocuksuz kadınlara ibret olsun.

Bir erkekten cocuk yapmadan önce kendinize şu soruyu sorun : Ben bu adam hayatımda olmasa bile bu çocuğa bakabilir miyim?

Cevabınız hayırsa asla yapmayın önce iş sonra eş hep diyorum.

Konu sahibi de bile bile lades demiş bu herif bi anda böyle olmadı, olan çocuklara olmuş,

her seçimin de bir bedeli var acı da olsa

En büyük pismanligimda bu, neden ben ayrildim evden. Ben gitmiyorum sen gideceksin dedim kizimin yanina üzerime yurudu işten geldigimde seni bu evde gorursem yaka paça kapida bulursun kendini diye. Gecenin bi vakti annemlerin oldugu sehre geldim büyük kizim yolda hastalandi, küçüğümden korkuyorum.. keske cikmasaydim o evden, 3 5 ay en azindan bahara kadar kendimi gecindirecek birikimimde vardi oysaki
Edepsizle baş edilir mi gitmicem diye diretsen belki kızının önünde dövecek belki öldürecekti 😰 iyi yapmışsın evi terk etmekle ha keşke o gitseydi ama yapacak bir şey yok umarım köpek gibi pişman olurlar 😞

Konuyu okuyan çocuksuz kadınlara ibret olsun.

Bir erkekten cocuk yapmadan önce kendinize şu soruyu sorun : Ben bu adam hayatımda olmasa bile bu çocuğa bakabilir miyim?

Cevabınız hayırsa asla yapmayın önce iş sonra eş hep diyorum.

Konu sahibi de bile bile lades demiş bu herif bi anda böyle olmadı, olan çocuklara olmuş,

her seçimin de bir bedeli var acı da olsa
%100 dogru tespit. Baba maddi olarak destek olsa bile manevi olarak hemen hemen her sorumluluk annede oluyor. Hem maddi hem manevi iki yönlü düşünsün cocuksuz kardeslerim

Beddua zinciri falan yapalım, bu ne ya? Çok üzüldüm sizin için, ama zararın neresinden dönersen kardır demişler. Dönersen daha beteri olacak, ailen destek olmuşken bitir. Ailesi arkasında olmayan, kocası peşini bırakmayan ne kadınlar var… en azından onlar kadar şansız değilsiniz.

Çok tatlısınız instagramda bir hesap var, komedi videoları var, güya uygulama yapmış bunun için bir de nazar videosu var

X