Durum güncellemesi yapmaya geldim.
DÜn izne ayrilmis geldi yeniden, bugun notere gittik aracin birini benim üzerime yaptik, arabayi bana bırakti annesine gitti. Beraber gitmeyi teklif etti gitmedim, buyuk kizimi goturmek istedi kızımda gitmedi benden ayrilip. 1 hafta izinli annesinde kalacak donuste beraber gidecegiz, annesi tabiki aramadi cunku tahminlerime gore halen beni sucluyo ve beni evden kovdu ben onun cocuguna bakmaya gittim keyfimden degil diyomus. Neyse evet araba üzerime yapildi, eve aile konutu şerhi koydurdum, avukatla konustum protokol elimizde duracak koca kisisinin kusurundan dolayi boşanmada evi direkt ben alacagim. Ayrica dugunde takilan 17 tane bilezigimi araba alirken vermistim, 10 tanesini tekrar istedim onunda sozunu verdi bakalim.
Benim planimsa; bu sehirdeki gorevimizin bitmesine 6 ay kaldi, sonra nasipse ankaraya dönecegiz, hemen işe baslayip yeterli birikimimi yapip bukez onu ben kapi disari edecegim evimden. Inanilmaz sogudum cunku, görmek bile istemiyorum sadece suanki bulundugum sartlar beni ona dönmek icin zorluyor ne yazikki. Büyük kizim ilkokul cagina kucukte kreş cagina geldikten sonra kendi ayaklarimin uzerinde durup ikisinede bakacagim konuma gelip, buraya bi bosandim konusu da ben acacagim.. elestirileriniz, fikirleriniz, destekleriniz icin sonsuz tesekkurler..