- 7 Mart 2021
- 140
- -190
- 26
- Konu Sahibi hmhilal0658
Ne yani görüşümden dolayı okumamış tek başarısı evlilik olan ve fanusta yaşayan bir kadın mi oldum ben :) işte ben tam olarak bunu demek istiyorum. Beni tanımadan ne çok zanna kapıldıız ne kadar olay uydurdunuz. Sizin yorumlarınızı okuyan beni 6 yıldır tüp bebek tedavisi gören çocuk gelin üstelik okumamış eğitimi olmayan cahil biri sanacak. Oysaki fakülteye 1. Olarak girmiş okumuş 2 yıllık evli 1 yaşında kızı olan bir kadınım. İşte sizin gibi klavye başında insanların hayatını film senaryosu gibi yazan insanlardan nasıl düzgün bir tavsiye beklenebilir benim aklım almıyor.23 yasinda gencecik kiz hayatta basarin eş tatlım ben zaten gayet mutluyum ,11 yıllık evliyim.Bunun yaninda akademik kariyerim ,birikimim ve iki evladım var ,sen merak etme.Sen niye bu kadar dertlendin bize yahu ,ne kadar korkuyorsun dış dünyadan, insanlardan. Senin kendin için başarı sandığın şey bizim için 10 parmağın biri.Senin yaşın küçük oldugu icin birileri seni fena kandırmış. Kim yuva yıkıyormuş ağzından çıkanı duyda konuş ,nerde yuva var?Yuva olan yerde kadin değer görür, saygı görür sizin gibi fanusta büyütülen ve hayalleri sadece fanusu boyamak olan birine ben dışarıyı anlatamam.En guzel fanus senin fanusun şeker kız, mutluluklar dilerim