2 bebekle baba evi

23 yasinda gencecik kiz hayatta basarin eş 🤦🏻‍♀️🙈 tatlım ben zaten gayet mutluyum ,11 yıllık evliyim.Bunun yaninda akademik kariyerim ,birikimim ve iki evladım var ,sen merak etme.Sen niye bu kadar dertlendin bize yahu ,ne kadar korkuyorsun dış dünyadan, insanlardan. Senin kendin için başarı sandığın şey bizim için 10 parmağın biri.Senin yaşın küçük oldugu icin birileri seni fena kandırmış. Kim yuva yıkıyormuş ağzından çıkanı duyda konuş ,nerde yuva var?Yuva olan yerde kadin değer görür, saygı görür sizin gibi fanusta büyütülen ve hayalleri sadece fanusu boyamak olan birine ben dışarıyı anlatamam.En guzel fanus senin fanusun 🤌🤌🤌 şeker kız, mutluluklar dilerim
Ne yani görüşümden dolayı okumamış tek başarısı evlilik olan ve fanusta yaşayan bir kadın mi oldum ben :) işte ben tam olarak bunu demek istiyorum. Beni tanımadan ne çok zanna kapıldıız ne kadar olay uydurdunuz. Sizin yorumlarınızı okuyan beni 6 yıldır tüp bebek tedavisi gören çocuk gelin üstelik okumamış eğitimi olmayan cahil biri sanacak. Oysaki fakülteye 1. Olarak girmiş okumuş 2 yıllık evli 1 yaşında kızı olan bir kadınım. İşte sizin gibi klavye başında insanların hayatını film senaryosu gibi yazan insanlardan nasıl düzgün bir tavsiye beklenebilir benim aklım almıyor.

Uzerinize arabayi yapmak icin bir adim atti mi? Ustte bir hanımefendinin yorumu var ev, araba diye tutturmayin demisti. Sakin onu ciddiye almayın. Siz bebekli kadinsiniz, onceliginiz cocuklar. Guvencenizin olmasi lazim. Annesinin arayacaginida hic sanmıyorum bu arada. Anne ogul pismanlik yasamadilar, hatirlarsaniz esinizle babaniz konusurken esiniz hala sizi sucluyordu. Bundan sonra adimlarinizi politik atin. Ozur dilemedigi icin birdaha yuzune bakmayin. Birsure sonra torunumu gorecegim diye gelmek isteyecek. Esiniz cocugu alip disarida göstersin.
Dışarıda da olsa o kv ile çocuklarin görüşmesine izin vermeli mi sizce? Gerçekten soruyorum. Çünkü kırklı bebeğin bunları yaşamasına sebep oldu

Dışarıda da olsa o kv ile çocuklarin görüşmesine izin vermeli mi sizce? Gerçekten soruyorum. Çünkü kırklı bebeğin bunları yaşamasına sebep oldu

Bana kalirsa babasi bile gormeyi haketmiyor cocuklari, babaannede ayni sekilde. Ancak konu sahibi dönmeye karar verdi. Annene cocuklari gostermeyecegiz derse yine birsuru sorun cikacak. Kayinvalide zaten torunlari bahane edip evlerine girmek isteyecek, ayilip bayilma, aglama seanslari baslayacak. En dogrusu adam gotursun disarida gosterip gelsin

Ne yani görüşümden dolayı okumamış tek başarısı evlilik olan ve fanusta yaşayan bir kadın mi oldum ben :) işte ben tam olarak bunu demek istiyorum. Beni tanımadan ne çok zanna kapıldıız ne kadar olay uydurdunuz. Sizin yorumlarınızı okuyan beni 6 yıldır tüp bebek tedavisi gören çocuk gelin üstelik okumamış eğitimi olmayan cahil biri sanacak. Oysaki fakülteye 1. Olarak girmiş okumuş 2 yıllık evli 1 yaşında kızı olan bir kadınım. İşte sizin gibi klavye başında insanların hayatını film senaryosu gibi yazan insanlardan nasıl düzgün bir tavsiye beklenebilir benim aklım almıyor.
Tatlım kendin yazmissin sakin ol ben değil, ismini aratan herkes ,ne zaman nerde ne yazmışsın gördü zaten🤣🤪 biz demiştik zaten kesin iki üniversite okumuştur diye ,senin için.Tüh tutturamadık, bir tane okumuşsun 🤣sağlık olsun

Tatlım kendin yazmissin sakin ol ben değil, ismini aratan herkes ,ne zaman nerde ne yazmışsın gördü zaten🤣🤪 biz demiştik zaten kesin iki üniversite okumuştur diye ,senin için.Tüh tutturamadık, bir tane okumuşsun 🤣sağlık olsun
Düzgün tavsiyeleri her zaman 24 yaşında 1 çocuklu lise mezunu ev hanımları verir, sen bi kaçıl şurdan.

Evet 23 yaşında gencecigim 2 yıllık evliyim ve 1 yaşında kızım var. Çok üzüleceksin ama ben de eşimde üniversite okuduk hatta çok merak ediyorsan eşim hemşire :) Yani nereden nasıl böyle bir sonuç çıkardın bilemeyeceğim ama 6 yıl önce liseden yeni mezun olmuştum ve değil çocuk, evlilikle dahi uzaktan yakından alakam yoktu. Tabi size göre okumuşsam her önüme gelene "Aman aman hemen boşan çalış" diye nârâlar atmam gerekiyor ama ben öyle bir insan değilim ne yazık ki :) adil, objektif ve merhametli bir kadın olmak önceliğim. Tabi ilk şart ise Allah'ın rızası
Daha cok cocuk, cok üzücü. Umarim hayat sana esinden dolayi ders yasatmaz, cünkü o gün geldiginde burada yadirgadigin "calisan ve kendi ayaklari üstünde durabilen" kadinlar sahip cikmaya calisacak sana ilk.

Düzgün tavsiyeleri her zaman 24 yaşında 1 çocuklu lise mezunu ev hanımları verir, sen bi kaçıl şurdan.
Üniversite mezunu olmam dışında bı sorun yok 🤣 her ne kadar benim için bir insanın eğitim seviyesinden önce ahlaki önemli olsada sizler için önemli olan bu olduğu için belirtiyorum. Ve daha okuduğunuzu anlamadığınız için sizin adınıza üzüldüm 🤭 6 yıl önce lise okuyan biri 2 yıl önce ne okuyordur bı tahmin edin 🤣🤣

Üniversite mezunu olmam dışında bı sorun yok 🤣 her ne kadar benim için bir insanın eğitim seviyesinden önce ahlaki önemli olsada sizler için önemli olan bu olduğu için belirtiyorum. Ve daha okuduğunuzu anlamadığınız için sizin adınıza üzüldüm 🤭 6 yıl önce lise okuyan biri 2 yıl önce ne okuyordur bı tahmin edin 🤣🤣
Yok canım ben hiç şaşırmadım zaten, erkenden kocaya kocaya koşan kızlarımız hep böyle, okullarını okuyor, birinci oluyor, kesmiyor 2.üniversite okuyor çift anadal yapıyor, o esnada durmuyor çocuk tedavisine başlıyor çocuk yapıyor. Maşallah inşallah. Kova tutun kafanıza ziyan olmasın, akıyor akıl maşallah .

Daha cok cocuk, cok üzücü. Umarim hayat sana esinden dolayi ders yasatmaz, cünkü o gün geldiginde burada yadirgadigin "calisan ve kendi ayaklari üstünde durabilen" kadinlar sahip cikmaya calisacak sana ilk.
Sahip çıkmaktan kasıt nedir? Boşan demek mi? Eşime hakaret edip ev para al babanın evine git çalış demek mi? Merak etmeyin bunlari diyecek tonlarca insan var zaten. elhamdülillah Benim çevremde beni doğruya yönlendirecek bana hakkı gösterip objektif bakabilecek ve istediğim zaman gidip danışıp akıl alacağım düzgün ahlaklı insanlar var zaten.

Yok canım ben hiç şaşırmadım zaten, erkenden kocaya kocaya koşan kızlarımız hep böyle, okullarını okuyor, birinci oluyor, kesmiyor 2.üniversite okuyor çift anadal yapıyor, o esnada durmuyor çocuk tedavisine başlıyor çocuk yapıyor. Maşallah inşallah. Kova tutun kafanıza ziyan olmasın, akıyor akıl maşallah .
Çocuk tedavisine başlamadım ama olmasaydı başlardım merak etme teyzecim. Ayrıca zamaninda evlendiğimi düşünüyorum erken derken 😂 ben sizin kafa yapınızda degilim ben. 30umu mu beklemem lazımdi en güzel cagimda en evlendim ve 1 saniye pişman olmadım. Çalışmıyorum ve kendi istegimle de çalışmayacağım. Evladımı yetistirecegim evime eşime kendime yavruma verebileceğim en güzel değeri veriyorum ve verilebilecek en güzel değeri görüyorum Allah'ın yardımıyla. Çalışıp sabah akşam insanlarin pisliğini ucuz laflarini kötü bakislarini çekmek zorunda değilim. Sen dilediğin kadar çek.

Ama birincilikle girmiş onu unutmayalım lütfen
Evet bunu unutmayalım 😂 öyle evde sigara tüttürüp kkda gezip sağa sola yargı dağıtmakla olmuyor bu işler. Daha kendini yetistiremeyenler ne evlat nede öğrenci yetiştiremez bu toplumda

Sahip çıkmaktan kasıt nedir? Boşan demek mi? Eşime hakaret edip ev para al babanın evine git çalış demek mi? Merak etmeyin bunlari diyecek tonlarca insan var zaten. elhamdülillah Benim çevremde beni doğruya yönlendirecek bana hakkı gösterip objektif bakabilecek ve istediğim zaman gidip danışıp akıl alacağım düzgün ahlaklı insanlar var zaten.
50 günlük bebeği emerken lohusa kadına şiddet uygulayan adamla seni barıştırmaya çalışan biri seni hakka yürütmez. boşanmamak düzgün ahlak değildir. bu kadın 2 bebeğiyle kapı dışarı edilirken sen sahip mi çıkıyorsun da ahkam kesiyorsun insanlara? bu adam aynı hareketi bir daha yapacağı için insanlar kadının kendisini güvence altına almasını sağlamaya çalışıyor. kendi ceplerine girmeyecek o para sonuçta. sen kendi evinde rahat rahat yazarken, bu kadın salonda 2 küçük çocukla yaşıyor. bu mu senin objektif yorum anlayışın? kendi kızın 2 bebesiyle kocası tarafından darp edilmiş sokağa atıldığında sen "evindir, yuvandır." dersin madem. objektif yorum yapar gider kocasına teslim edersin.

Bir kadının onceligi cocuklaridir. El kadar bebek ve kucuk bir cocukla evden kovulan kadinin aklina 2 sey gelir 1.nereye gidecegim, 2.nasil bakacagim.
Cepte para yoksa cocuk falan bakilmaz. Rasyonel olun lütfen, bu kadinin onceligi tabiiki para olacak. Konu sahibi barismayi tercih etti, bu kararina saygı duyuyorum ama ikinci kez ayni seyi yasamayacaginin garantisi yok. Ustelik kocasi barismaya geldiginde hala konu sahibini sucluyordu. Sucunu kabullenmeyen adam kendi rizasiyla gidip terapi mi alacak? Karisina kizan adam ceketini alir cikar gider, bu adam lohusa kadini kovdu, babalik boyle birsey mi sizce?. Konu sahibi 2 aylik bebegi birakip işe giremeyecegine gore her ihtimale karsin kendisini ve cocuklarini garanti altina almali.

Çocuk tedavisine başlamadım ama olmasaydı başlardım merak etme teyzecim. Ayrıca zamaninda evlendiğimi düşünüyorum erken derken 😂 ben sizin kafa yapınızda degilim ben. 30umu mu beklemem lazımdi en güzel cagimda en evlendim ve 1 saniye pişman olmadım. Çalışmıyorum ve kendi istegimle de çalışmayacağım. Evladımı yetistirecegim evime eşime kendime yavruma verebileceğim en güzel değeri veriyorum ve verilebilecek en güzel değeri görüyorum Allah'ın yardımıyla. Okuyup sabah akşam insanlarin pisliğini ucuz laflarini kötü bakislarini çekmek zorunda değilim. Sen dilediğin kadar çek.
Kocanız sizi kolunuzdan tutup o çocuğunuzla kapının önüne koyunca bu toy gençliğin verdiği özgüvenle burda atıp tuttuğunuz aklınıza gelir de derdinizi anlatmaktan çekinirseniz, sizi anlarım. Ama üzülürüm. Yanınızdakine fazla güvenmeyin. İnsanlar 20 yıllık kocasının türlü huyunu görüyor 20 yıl sonra. Bu teyzelerinizi anmak zorunda kalmanızı yine de istemem küçük hanım.
Okuyup sabah akşam insanlarin pisliğini ucuz laflarini kötü bakislarini çekmek zorunda değilim. Sen dilediğin kadar çek.
Şurda da kendinizi belli ettiniz zaten, ne gerek var, lise mezunu olmak değildi mesele, üzerinizdeki toy özgüveni idi. Başınıza çok iş açacak o içi boş özgüven. Ama şimdi anlamazsınız. İyisi mi bu tartışma burda bitsin. Sıcak evinde insan tanımadan yaşayan bir genç kadın bize teyze dedi, sizin akıl verecek yeterliliğiniz yok dedi, iyi güldüm kaç gündür. Çok yaşayın emi güzel küçük hanım.

Evet bunu unutmayalım 😂 öyle evde sigara tüttürüp kkda gezip sağa sola yargı dağıtmakla olmuyor bu işler. Daha kendini yetistiremeyenler ne evlat nede öğrenci yetiştiremez bu toplumda
Sigara içmiyorum şu an ayağımda bebek sallıyorum çalışıyorum ücretsiz izindeyim iki üniversite bitirdim bi yandanda 3. üniversite için el kadar bebekle vakit bulursam ders çalışıyorum bu kadar

Bir kadının onceligi cocuklaridir. El kadar bebek ve kucuk bir cocukla evden kovulan kadinin aklina 2 sey gelir 1.nereye gidecegim, 2.nasil bakacagim.
Cepte para yoksa cocuk falan bakilmaz. Rasyonel olun lütfen, bu kadinin onceligi tabiiki para olacak. Konu sahibi barismayi tercih etti, bu kararina saygı duyuyorum ama ikinci kez ayni seyi yasamayacaginin garantisi yok. Ustelik kocasi barismaya geldiginde hala konu sahibini sucluyordu. Sucunu kabullenmeyen adam kendi rizasiyla gidip terapi mi alacak? Karisina kizan adam ceketini alir cikar gider, bu adam lohusa kadini kovdu, babalik boyle birsey mi sizce?. Konu sahibi 2 aylik bebegi birakip işe giremeyecegine gore her ihtimale karsin kendisini ve cocuklarini garanti altina almali.
50 günlük bebeği emerken lohusa kadına şiddet uygulayan adamla seni barıştırmaya çalışan biri seni hakka yürütmez. boşanmamak düzgün ahlak değildir. bu kadın 2 bebeğiyle kapı dışarı edilirken sen sahip mi çıkıyorsun da ahkam kesiyorsun insanlara? bu adam aynı hareketi bir daha yapacağı için insanlar kadının kendisini güvence altına almasını sağlamaya çalışıyor. kendi ceplerine girmeyecek o para sonuçta. sen kendi evinde rahat rahat yazarken, bu kadın salonda 2 küçük çocukla yaşıyor. bu mu senin objektif yorum anlayışın? kendi kızın 2 bebesiyle kocası tarafından darp edilmiş sokağa atıldığında sen "evindir, yuvandır." dersin madem. objektif yorum yapar gider kocasına teslim edersin.
Bakın ben anlatamıyorum galiba. Diyorum ki hanımlar. Önceliğimiz boşan demek olmamalı. Bu hanım yanlış eksik abartılmış ve psikolojisi yerinde olmada yaziyor olabilir. Öncelikle karşı taraftaki kişiyi bu hale getiren nedir ilk kez mi oldu normalde nasıl bir adamdır hep mi böyledir vs. Gibi karşı tarafı da değerlendirmek ve o şekilde yorumlamak insanlara ayrıl demek lazım. Çünkü ortada hiçbirsey olmasa çocuklar var. Bazen burda öyle konular okudum ki sizler gibi üyeler ben o adam yerinde olsam kapı dışarı eder bosardim sizi diyecek hale geldi. O kadar tuhaf kadınlar var. Siz daha kadıni tanımadan iyilik meleği adamı tanımadan cani pislik yerine koydunuz. Diyorum ki olayları tek taraflı değerlendirip ayrılık gibi mühim bir meseleye götürmeyin. Ben ilk başta da eğer eşiniz kötü biri değilse ve ilk kez bu tarz birşey yaptıysa tekrar barismayi düşünün belki bunu yapmasına sebep olacak kadar büyük bir boşluğa düştü kendini kaybetti demek istedim

X