2 bebekle baba evi

Çok geç kalmış tabi.
Tabi tabi çok geç kalmış .Bir de demekki birilerinin psikolojisi bozulabildiği gibi birilerinin de bedensel engelleri olabiliyormuş ,bunuda öğrenmiş olur.Ya yalan söylüyor yaşını ya da bildiğin çocuk gelin.Benim anlamadığım kk kötü ,oradakiler cadı ,o zaman sen var burda ne yapmak

Eşimin kuzenide evliliğinde mutsuz eşi sorumsuz biri iki çocukları var ben bosansinlar dediğimde bana da sizin dediğinizi dediler iki çocuk varmış yuva yıkmak kolay değilmiş bla bla noldu peki dün haber geldi kadını dövmüş yüzü gözü mosmor bide bıçak çekmiş ben napcak bundan sonra artık bosanir herhalde dediğimde bile daha hala boşanmasını istemediklerini anladım neymiş kayinvalidesi dolduruyormus adamı yuva yikmama adı altında her şeye kılıf uyduruluyor olan kadına olacak yarın bigun öldürecek kadını

Sokakta kadin dayak yerde ,birisi gelir ayırır kocasına iki tane patlatırsa ,koca kıymete biner ya kadının gözünde bizim toplumda birilerini kurtarmaya çalışınca hep ayni hikaye ,genelde de adımız kiskaniyora çıkıyor

Dunya da bi onların kocaları var sanki hepimiz kocasiz kaldıkta onları kiskanicaz bide onların kocasını değil kıskanmak sümüğümu bile atmam

Ne yaptınız gelişme var mı?
Annemin evindeyim halen, kandilde annemi aradi konustular, babami istemis babam namazdaydı o sirada sonrasinda da konusmak istemedi. Beni aradi ne zaman alayim diye, ben hazir hissettigimde haber vericem dedim. Annesinin özründen önce de bunun mümkün olmayacagini soyledim. Annesinden de adım yok.
Ha derdim o kadinda degil dilesin dilemesin benim icin bitti ama gururum cok kirildi cok incindim, yanlismi bilmiyorum ama bana bu yasattiklari icin o kadin ayaklarima kapansin istiyorum.

annesini bosverin bence , siz bundan sonraki hayatınızı düşündünüz mü ?
ne yapacaksınız ?
genel bir tablo cizdiniz mi kendinizle çocuklara vs
siz önemlisiniz , o kadın ayaklarınıza kapansa ne olur ? yaşananlar değişecek mi ? hayır o zaman bütün bunları geride bırakın
sonraniza odaklı gidin

Adamdan da onu yetiştiren kadından da size hayır geleceğini sanmıyorum sizi geri eve sokana kadar sanki çok pişmanmış gibi davranacak ilerde daha beterini yapacak.

Allah doğru yola getirsin adamı ama bunları yapan adam düzelmez. Pişman bile değil. İlk geldiğinde bile size pişman olarak gelmemiş. Size yine sesini yükseltme falan demiş.

12 sene geçirdim, emek verdim diyorsunuz da sonu belli siz de biliyorsunuz.

Boşanma protokolü imzalatıp, avukata verin, bir kenarda dursun ileride tarih atar kendinizi korursunuz. Şimdi kendinizi güçlü hissediyorsunuz bu size verdiği geçici bir avunma.

Uzerinize arabayi yapmak icin bir adim atti mi? Ustte bir hanımefendinin yorumu var ev, araba diye tutturmayin demisti. Sakin onu ciddiye almayın. Siz bebekli kadinsiniz, onceliginiz cocuklar. Guvencenizin olmasi lazim. Annesinin arayacaginida hic sanmıyorum bu arada. Anne ogul pismanlik yasamadilar, hatirlarsaniz esinizle babaniz konusurken esiniz hala sizi sucluyordu. Bundan sonra adimlarinizi politik atin. Ozur dilemedigi icin birdaha yuzune bakmayin. Birsure sonra torunumu gorecegim diye gelmek isteyecek. Esiniz cocugu alip disarida göstersin.

nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi.

Bunları size yapan adam insan değil. Vicdansız, sorumsuz, sizle beraber küçücük el kadar çocuklardan aynı anda nefret edebilen biri.

Size sinirli olsa annesine küfür etseniz bile annesi ile kendi evi terk edebilirdi. Sabah gelip suratınıza vurup boğazınızı sıkmak ve çocuklarla sizi evden atmak ne demek?

Şu andan her şeyi düşünüp protokol imzalayın.
Çözüm bulun kendinize en iyi iyilik bu olur.
Affetmeyin hemen. Sonrası için çocukları düşünün. Boşanırsanız adam yine evlenir çocuklardan da boşanıyorlar erkekler.

Duygusal olmayın, bir sonraki sefer başınıza daha kötüsü gelmeden hazır bir dilekçeniz hazır olsun. Şimdi alttan alır gibi görünürken her şeyi paylaştırın avukatla. Sonra unutmuş gibi yaparsınız sanki öylesine imzalamış gibi düşünsün

Anası ayaklarınıza kapansa ne değişecek ki? Eşiniz edepsiz ve pislik bir adam. Karısının suratına tüküren kocanın anası ayağınıza kapansa nolur?

Hep böyle duygusal mı bakarsınız olaylara,yomsa lohusalık mı?
Ben ailenizde de suç buldum. Eşiniz kavga anında ailenizi arayıp sizi paketleyip gönderirken babanız anneniz neden tavır alamadı? Babanızın engelinden bahsetmişsiniz ama bu geçerli bir neden değil ki? Engelli de olsa insan o esnada tepkisiz kalamaz. Sonradan atıp tutmasının ne anlamı var? Çok garip bir aileniz var. Erkek kardeşiniz 24 saat de çalışsa insan kızkardeşine ve yeğenlerine verir o odasını. Salonda 2 çocukla kalmasına gönlü elvermez.

adam gerçekten insan değil ya bu nasıl rezalet, her okuduğumda ilk andaki gibi etkileniyorum

adam öğretim görevlisiymiş ama sessiz bir odaya ihtiyaci var herkesin hayatı kendisine göre önemli bence

adam öğretim görevlisiymiş ama sessiz bir odaya ihtiyaci var herkesin hayatı kendisine göre önemli bence
Olsun ya ne olursa olsun. Öğretim üyesi de olsan salonda çalış,kulaklık tak çalış. Bir çözümü var. İki bebekli kadın salonda napsın? Aşırı yanlış buldum, ailede herkes bir alem. Baba değişik,anne değişik.

Karısını çocuklarını döven proflar çok var öğretim görevlisi dediği ne ki? Eskiden daha kaliteli insanlar seçiliyordu.Biz değer veriyoruz. İki kelime konuşamayan torpille bir yerlere gelen, öğrencilere yavşayan tipleri gazetelerde taciz haberleri okumadık mı?

katılmıyorum size bu konuda maalesef, evde 7 kişi yaşıyor salonda TV filan vardır sessiz olmaz .
herkesin hayat kalitesi değerli sadece konu sahibi ve çocuklarınkı degil,
zaten eve iki çocuk gelmiş kimse kırıcı bir şey demiyor arkasında duruyorlar, biri daha yenidoğan sürekli ağlıyordur diğeri de çocuk.
bu ortamda yaşamak bile yeterince zor yani ,
bide hiçbir ön hazırlık vs de yok birden gelişmis olaylar .
adamin huzur bulduğu tek yer odasıdir muhtemelen .
konu sahibi dışındaki insanların da gözünden bakmalıyız olaya diye düşünüyorum

ama konu sahibinin kardeşinin konu ile ne alakası var ki

Ay ne bileyim,konu sahibinin ailesinden aşırı gıcık kaptım ben. Çocuğum olmasını bıraktım bir kenara, bir arkadaşım bile bu durumda olsa beni arasa kocası,gittiğimde dar ederim o evi ona. Afedersiniz ağzına etmeden ayrılmam o evden,baba anne nerede bu konuda,sadece ev açmakla olmuyor o destek işleri. Eve gelen misafire en iyi yeri vermeye çalışırım. Ders çalışmaya niyeti olan kütüphanede çalışır,mezarlıkta ders çalışan insan tanıyorum ben garip ama gerçek.

o konulara bir şey diyemiyorum o damat olacak adam bence eve konuşmaya bile alinmamaliydi.

ama adam ders calismaktan ziyade ders anlatıyor olabilir. ayrıca dediğim gibi ben şuan iki çocukla 7 kişi küçük bir evde yaşadığımı düşünemiyorum bile ,
bu kimse için kolay olmayan bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…