- 16 Şubat 2016
- 1.292
- 1.213
- Konu Sahibi hmhilal0658
Önce eşin senden bir özür dilemesi gerekmiyor mu? Geldi babanla konuştu ama o konuşmadada seni suçladı. "Özür dilerim eşeklik ettim çok pişmanım" demesi gerekirdi. Siz o gelince bir rahatladınız yelkenleri suya indirdiniz. O da bunun farkında, sonunda eve döneceğinizi biliyor ve kendini de düzeltmez. Siz ona eve geleceğinizin sinyalini vermeden önce, "niye geleyim, sen geldin beni suçladın, yaptıklarından pişman değilsin ki." derdim. Özrünü dilesin üstüne de öfke kontrolü için bir psikoloğa gitmeyi kabul etsin, size de bir ev/araba güvencesi versin öyle gidin bence.Annemin evindeyim halen, kandilde annemi aradi konustular, babami istemis babam namazdaydı o sirada sonrasinda da konusmak istemedi. Beni aradi ne zaman alayim diye, ben hazir hissettigimde haber vericem dedim. Annesinin özründen önce de bunun mümkün olmayacagini soyledim. Annesinden de adım yok.
Ha derdim o kadinda degil dilesin dilemesin benim icin bitti ama gururum cok kirildi cok incindim, yanlismi bilmiyorum ama bana bu yasattiklari icin o kadin ayaklarima kapansin istiyorum.