2 bebekle baba evi

Hayır birde nerede sevgi demis? Yahu yüzüme tüküren adamı aşkımdan ölsem siler atarım adamı seviyor olmam kendi gururumu haysiyetimi durusumu silip atacak olmam anlamına gelmiyor ki
40 lı bebekle karısını sokağın ortasına atıveren adamın sevmesi gerekmiyor tabi, errkekten sevgi sual edilir mi, sen de...

Yapma lütfen bu ladar basit olmamalı. En azından evi üstüne al. O zaman git olur mu ? Bir güvencen olsun, bu çok çok kolay olmuş.

Kendi evim baska sehirde malesef bu dediginiz imkansiz ama kizim simdiden evim oyuncaklarim yatagim diye söylemeye basladi.. onu nasil oyalayacagim bilmiyorm
Avukatım ben gecmıs olsun hemen evıne don uzaklaştırma al o adamı kov o evden uzaklaştırma alınca eşşek gibi cıkacak evden çocuklarının duzenını bozma. Annenı al git evine. Hemen yap ortada kalan o olsun cok sevdıgı anasının yanına defolsun o pis herif

konu sahibi evine kocasına çoktan dönmüştür

Güzel bir avukat tutup ne hakkınız varsa alın kendinizi güzelce savunursanız hakimin sizi haklı göreceğini düşünüyorum

Kv nin elini öpüp evine dönüp Dip köse temizlik ardindan kocaya ve kv ye harika bi sofra hazirlayip, sonrada kocanin "gönlünü" alip kaldigi yerden devamke....
Döneceğini zaten söyledi eşine ama umarım dediğiniz gibi olmamıştır.kadinlarin çaresizlikten bu durumlara düşmesine üzülüyorum

Ne kadar acımasızsınız, yaşadığımı bi ben biliyoken biçogunuz iyice yermekten geri kalmamış içinde bulundugum durumu bilmeden evime döndüğümü kaynana evini temizledigimi yazanlar vs..
Neyse, çocuklar hastalandi onlarla ilgilenmekten günlerdir telefonu bile elime alamadim ki burasi aklima bile gelmedi.
Hayir arkadaslar dönmedim eve, ve evet o aksam geldiginde onun söylediklerine cevap vermek icimden gelmedi ama bu sus pus oturdugum anlamina da gelmiyo bu elbet. Ertesi gün yine geldi, annesinin adina özür dileyip hadi gidelim dedi, annenin soylediklerini ölsem unutmam zaten olanlari sindiremedigimden de o eve dönmek istemiyorum dedim tek başına döndü. Şuan boşanma yok evet ama barışma da yok, şartlarimi sundum, arabanin birini benim üzerime yapmasını, annesinin söyledigi laflar icin beni arayip özür dilemesini ve annesinin uzunca bi süre evime gelemeyecegini, beni götürmek görüşmek icin zorlamayacaginin garantisini vermesini istedim. Tamam dedi ama eve göturmek icin tamam dedigini düşündüğümden bi süre daha kalicam, ve evet bircogunuzun savunduğu gibi şartlarım yerine geldigi vakit evime dönücem. Bu yıl tayinciydik, memleketime gelip işe başlayip, bu sefer beklemedigi anda evden giden o olacak. Daha güçlüyüm daha dik duracağım kendi ayaklarim uzerinde durdugum vakit.

Boşver arabayı, evi al evi. Arabadan kovmuyor seni, evden kovuyor. Yarın bi bahane ile o arabayı sattırır, ama içinde oturduğun evi sattıramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…