- 19 Mayıs 2020
- 46.200
- 206.399
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
40 lı bebekle karısını sokağın ortasına atıveren adamın sevmesi gerekmiyor tabi, errkekten sevgi sual edilir mi, sen de...Hayır birde nerede sevgi demis? Yahu yüzüme tüküren adamı aşkımdan ölsem siler atarım adamı seviyor olmam kendi gururumu haysiyetimi durusumu silip atacak olmam anlamına gelmiyor ki
Yapma lütfen bu ladar basit olmamalı. En azından evi üstüne al. O zaman git olur mu ? Bir güvencen olsun, bu çok çok kolay olmuş.Kızlar cuma günü çıkıp geldi cocuklari görecegim hemde biyerde oturalim konusalim dedi, babam ne konusulacaksa benim evimde benim yanimda konusulacak dedi. Gecti iceri oturduk, o benim ilk sinirle iceri girdigim anda bana, sesini yukseltme sus disari cik diye 2 3 kez uyarmis beni ama gözüm dönmüştü hatirlamiyorum bile. Sus dedim susmadi, orda evime misafir olarak hatta bize yardima gelmis olan anneme laf söyletemezdim, susturdugumu zannedip büyük kızı odaya götürdüm ama arkamdan birbirlerine daha fazla laf saydirdilar, benimde gözüm döndü yapmamam gereken seyleri bende yaptim ama bende cok tahrik edildim heleki anneme karşı susamazdim dedi. Ben inanilmaz sogukkanli sekilde dinledim konuşmadim bile, içimden oan cevap vermek geçmedi yani.
Babamda kizimin bi namussuzlugu hirsizligi arsizligi oldumu diye sordu, hayir tabiki dedi. O zaman hem kardesine mesajla alin ablanizi yazmak, hem bizi arayip alin gidin kizinizi demek ne demek, diye sordu, özür diledi cok sinirlenmis annesini evden kovmaktan beter etmişim ben, sabaha kadar annesiyle ikisi uyumamis ben yatakta rahat rahat uyumuşum.
Neyse konusuldu boşanma işi şuan için ertelendi ama eve bi süre daha dönmeyecegimi soyledim. Annesine giderken hadi gidelim dedi gitmedim. Pazar günü kendi evimize donecegim alayim sizi dedi, sen git ben bi süre daha kalacagim burda dedim. Gece yine mesaj atmis sabah yola cikacagim alayim sizide gidelim evimizde halledelim araya mesafe sogukluk sokmayalim dedi, simdi gelirsem daha fazla soguyacagim senden bana müsade et iyice toparlayayim kafami dedim. O gitti ben kaldim. Icimde bi rahatlama var ama inanilmazda hissizim. Bana batan baba evim 2 gündür saray geliyo gözüme, cok karmakarisik kafam..
Avukatım ben gecmıs olsun hemen evıne don uzaklaştırma al o adamı kov o evden uzaklaştırma alınca eşşek gibi cıkacak evden çocuklarının duzenını bozma. Annenı al git evine. Hemen yap ortada kalan o olsun cok sevdıgı anasının yanına defolsun o pis herifKendi evim baska sehirde malesef bu dediginiz imkansiz ama kizim simdiden evim oyuncaklarim yatagim diye söylemeye basladi.. onu nasil oyalayacagim bilmiyorm
konu sahibi evine kocasına çoktan dönmüştürAvukatım ben gecmıs olsun hemen evıne don uzaklaştırma al o adamı kov o evden uzaklaştırma alınca eşşek gibi cıkacak evden çocuklarının duzenını bozma. Annenı al git evine. Hemen yap ortada kalan o olsun cok sevdıgı anasının yanına defolsun o pis herif
Madem barışacaksın affetme hemen az burnu sürtsün ne diyelimKendi evim baska sehirde malesef bu dediginiz imkansiz ama kizim simdiden evim oyuncaklarim yatagim diye söylemeye basladi.. onu nasil oyalayacagim bilmiyorm
Güzel bir avukat tutup ne hakkınız varsa alın kendinizi güzelce savunursanız hakimin sizi haklı göreceğini düşünüyorum30 yaşında önlisans mezunuyum, taşı sıksam suyunu cikaririm ama baba evine sigamiyorum. Bebek cok kucuk surekli beslemem gerekiyo, en azindan 4 aylik olmasini istiyorum ama zaman nasil gececek, ne yapacagim, tek basina ev tutup yasamaya calismak neredeyse imkansiz hale geldizaten barisma adımı karsi tarafinda yok benimde ama nasil gececek bu, ölüm gibi bisey ama hayattasin cok tuhaf, cocuklar yatagini ariyor, kiyafetler valizlerde ben perisanim..
Bence döndü...Ne durumdasın eve döndün mü durumlar nasıl merak ettim
Ohooo uçtu bile.Ne durumdasın eve döndün mü durumlar nasıl merak ettim
Ne durumdasın eve döndün mü durumlar nasıl merak ettim
Döneceğini zaten söyledi eşine ama umarım dediğiniz gibi olmamıştır.kadinlarin çaresizlikten bu durumlara düşmesine üzülüyorumKv nin elini öpüp evine dönüp Dip köse temizlik ardindan kocaya ve kv ye harika bi sofra hazirlayip, sonrada kocanin "gönlünü" alip kaldigi yerden devamke....
Ohooo uçtu bile.
Umarım biraz burunlarını sürttürüp döner ne diyeyimOhooo uçtu bile.
Boşver arabayı, evi al evi. Arabadan kovmuyor seni, evden kovuyor. Yarın bi bahane ile o arabayı sattırır, ama içinde oturduğun evi sattıramaz.Ne kadar acımasızsınız, yaşadığımı bi ben biliyoken biçogunuz iyice yermekten geri kalmamış içinde bulundugum durumu bilmeden evime döndüğümü kaynana evini temizledigimi yazanlar vs..
Neyse, çocuklar hastalandi onlarla ilgilenmekten günlerdir telefonu bile elime alamadim ki burasi aklima bile gelmedi.
Hayir arkadaslar dönmedim eve, ve evet o aksam geldiginde onun söylediklerine cevap vermek icimden gelmedi ama bu sus pus oturdugum anlamina da gelmiyo bu elbet. Ertesi gün yine geldi, annesinin adina özür dileyip hadi gidelim dedi, annenin soylediklerini ölsem unutmam zaten olanlari sindiremedigimden de o eve dönmek istemiyorum dedim tek başına döndü. Şuan boşanma yok evet ama barışma da yok, şartlarimi sundum, arabanin birini benim üzerime yapmasını, annesinin söyledigi laflar icin beni arayip özür dilemesini ve annesinin uzunca bi süre evime gelemeyecegini, beni götürmek görüşmek icin zorlamayacaginin garantisini vermesini istedim. Tamam dedi ama eve göturmek icin tamam dedigini düşündüğümden bi süre daha kalicam, ve evet bircogunuzun savunduğu gibi şartlarım yerine geldigi vakit evime dönücem. Bu yıl tayinciydik, memleketime gelip işe başlayip, bu sefer beklemedigi anda evden giden o olacak. Daha güçlüyüm daha dik duracağım kendi ayaklarim uzerinde durdugum vakit.
Ev baska bi sehirde, kirada. Araba benim uzerime olacak eve aile konutu şerhi koyduracagimBoşver arabayı, evi al evi. Arabadan kovmuyor seni, evden kovuyor. Yarın bi bahane ile o arabayı sattırır, ama içinde oturduğun evi sattıramaz.
O kiradaki eve aile konutu şerhi koyduramazsın. Oturduğunuz ev eşinin üstüne ise onu al işte.Ev baska bi sehirde, kirada. Araba benim uzerime olacak eve aile konutu şerhi koyduracagim