- 23 Ağustos 2012
- 14.221
- 37.379
- Konu Sahibi hmhilal0658
tayin olursanız o eve mi geçeceksiniz peki? yine de o evi üstünüze almaya bakın.Ev baska bi sehirde, kirada. Araba benim uzerime olacak eve aile konutu şerhi koyduracagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tayin olursanız o eve mi geçeceksiniz peki? yine de o evi üstünüze almaya bakın.Ev baska bi sehirde, kirada. Araba benim uzerime olacak eve aile konutu şerhi koyduracagim
Bizim oturdugumuz ev kira. Baska sehirde olan evimizde kirada. Bitane ev var üzerine o da baska sehirde ve kiradaO kiradaki eve aile konutu şerhi koyduramazsın. Oturduğunuz ev eşinin üstüne ise onu al işte.
Hayir tayin olsakta o evde oturmayacagiztayin olursanız o eve mi geçeceksiniz peki? yine de o evi üstünüze almaya bakın.
Tamam üstündeki evi iste. Nerde olduğu mühim değil. Özellikle evi iste. Ev önemli.Bizim oturdugumuz ev kira. Baska sehirde olan evimizde kirada. Bitane ev var üzerine o da baska sehirde ve kirada
Kirada olan evi isteyin. Yarin yine magdur olursaniz o evden aldiginiz kira ile sizde yeni bir eve kiraya cikabilirsiniz.Bizim oturdugumuz ev kira. Baska sehirde olan evimizde kirada. Bitane ev var üzerine o da baska sehirde ve kirada
oturdukları ev kira başka şehirde ev almışlar ama daha bir iki taksit ödenmiş aslında ev var sayilmazO kiradaki eve aile konutu şerhi koyduramazsın. Oturduğunuz ev eşinin üstüne ise onu al işte.
konu sahibi öyle demiştiEvi alali 4 ay olmustu daha 4 taksidi ödendi verirlermi bilmiyorum ama elimden geleni yapacagim hakkimi almak icin
Ne kadar acımasızsınız, yaşadığımı bi ben biliyoken biçogunuz iyice yermekten geri kalmamış içinde bulundugum durumu bilmeden evime döndüğümü kaynana evini temizledigimi yazanlar vs..
Neyse, çocuklar hastalandi onlarla ilgilenmekten günlerdir telefonu bile elime alamadim ki burasi aklima bile gelmedi.
Hayir arkadaslar dönmedim eve, ve evet o aksam geldiginde onun söylediklerine cevap vermek icimden gelmedi ama bu sus pus oturdugum anlamina da gelmiyo bu elbet. Ertesi gün yine geldi, annesinin adina özür dileyip hadi gidelim dedi, annenin soylediklerini ölsem unutmam zaten olanlari sindiremedigimden de o eve dönmek istemiyorum dedim tek başına döndü. Şuan boşanma yok evet ama barışma da yok, şartlarimi sundum, arabanin birini benim üzerime yapmasını, annesinin söyledigi laflar icin beni arayip özür dilemesini ve annesinin uzunca bi süre evime gelemeyecegini, beni götürmek görüşmek icin zorlamayacaginin garantisini vermesini istedim. Tamam dedi ama eve göturmek icin tamam dedigini düşündüğümden bi süre daha kalicam, ve evet bircogunuzun savunduğu gibi şartlarım yerine geldigi vakit evime dönücem. Bu yıl tayinciydik, memleketime gelip işe başlayip, bu sefer beklemedigi anda evden giden o olacak. Daha güçlüyüm daha dik duracağım kendi ayaklarim uzerinde durdugum vakit.
Alsın arabayı o zaman, en azından 2 çocukla lazım olur, rahat hareket eder.oturdukları ev kira başka şehirde ev almışlar ama daha bir iki taksit ödenmiş aslında ev var sayilmaz
bence bu adamı kesin olarak bosasa en iyisi olur adamın öfke problemi varAlsın arabayı o zaman, en azından 2 çocukla lazım olur, rahat hareket eder.
Siz galiba kocayi çok zor buldunuz ,boyle her seye eyvallah dediğinize göre, iyi bir koca bunlari boşluktan yapmaz ,bunun adi boşluk değildir, merak etmeyin konu sahibi evine döndü bile bence @amiraaa[/USE
[/QUOTE]
Babaya bak babaya. Hele hele. Çocuk anasının kucağında iken yüzüne tükürüyor, sarsıyor, kolundan tutup çocukla sokağa atıyor. Ama çocuğun babasız kalmamasından yine o evden atılan kadın sorumlu öyle mi? Bu adam sırf yarım ağız özür diledi diye affetmeyen kadın suçlu oluyor, tabiii errrkek sultan han hazretleri özür dilemiş ya, bir de kalkmış tahtından lutfetmiş ayağına gelmiş, sen kimsin hala naza kısıyorsun. Dön evine, çocuk babasız kalır. İşyerinde türlü adama eyvallah çekiyon da, şiddet gösteren, evden kovan kocan mı zor geliyor? Allah'ım sana geliyorum, ebem karı gibi konuşan kadın gelmiş millete sırf evde kalmamak için evlendiniz diyor. Aynalamanızı yerler sizin.
Dert para değil, dert o kadının 2 çocukla tekrar tekrar sokağa atılmaması. Elinde bir güvencesi olması, kocası sokağa atınca sığındığı aile ortamı malum. Kendilerine hayrı yok insanların, konu sahibinin gözünün içine bakıyorlar gitsin diye. O ev de o araba da o kadının hakkı, karılık etti o kadar iki çocuğunu doğurdu o herifin.Ya ev araba para diye tutturan basit insanlara cevap vermeye dahi değmez ama yine de şunu diyeyim. Bu işin pîri bir aile terapistine gitse sizin gibi boşan boşan para ev araba diye yirtinmak yerine evliliğin kurtarılması açısından gerekli tavsiyeleri verir. Sizin gibi cahiller ise adamı tanımadan konuşan kadını tanımadan eksikleri yanlış anlatımları abartmalari bilmeden direk hüküm verir. Yani ben konu sahibine de kızıyorum ki evliliğini neredeyse sizin gibi cahil mutsuz ve yabani kadinlarin sözlerine göre yönetiyor. Halbuki akıllı bir kadın evliliğini her yönünden anlatabileceği ve bunu anlayabilecek kappasitesi olan sacmalamayan tecrübeli ve merhametli insanlara danismali. Psikolojik rahatsızlığı olan ve daha kendi yuvasını toparlamayan kadınin nasihatinin sana ne faydası var konu sahibi
23 yasinda gencecik kiz hayatta basarin eş tatlım ben zaten gayet mutluyum ,11 yıllık evliyim.Bunun yaninda akademik kariyerim ,birikimim ve iki evladım var ,sen merak etme.Sen niye bu kadar dertlendin bize yahu ,ne kadar korkuyorsun dış dünyadan, insanlardan. Senin kendin için başarı sandığın şey bizim için 10 parmağın biri.Senin yaşın küçük oldugu icin birileri seni fena kandırmış. Kim yuva yıkıyormuş ağzından çıkanı duyda konuş ,nerde yuva var?Yuva olan yerde kadin değer görür, saygı görür sizin gibi fanusta büyütülen ve hayalleri sadece fanusu boyamak olan birine ben dışarıyı anlatamam.En guzel fanus senin fanusun şeker kız, mutluluklar dilerimVallahi sizin yazılarınızı okuyunca aşırı irite oluyorum. Acıyorum da ayrıca. Yarın senin veya eşinin boşluk aninda neler yapabileceğini görünce bana hak vereceksin. Siz hayatınızi milletin yuvasını dağıtmaya adarsaniz yarın Allah'ta senin yuvani dağıtır. Onun pişmanlığıyla yanar tutusursun. Ayrıca kocayı zor bulmadım merak etme. Daha 23 yaşında gencecik kızım ve kolayca bulduğum dünyanın en iyi eşiyle mutlu mesut yaşıyorum.
Bir de 23 yasinda gencecik kızımız 6 yıldır tüp bebek konularindaymis ben şok ben iptalYa ev araba para diye tutturan basit insanlara cevap vermeye dahi değmez ama yine de şunu diyeyim. Bu işin pîri bir aile terapistine gitse sizin gibi boşan, boşan, para, ev, araba diye yırtınmak yerine evliliğin kurtarılması açısından gerekli tavsiyeleri verir. Sizin gibi cahiller ise adamı tanımadan, konuyu anlatan kadını tanımadan, eksikleri, yanlış anlatımları, abartmaları bilmeden direk hüküm verir. Yani ben konu sahibine de kızıyorum ki evlilik gibi mühim bir meseleyi sizin gibi cahil mutsuz ve yabani kadinlarin sözlerine göre yönetiyor. Halbuki akıllı bir kadın evliliğini her yönünden anlatabileceği ve bunu anlayabilecek kapasitesi olan, saçmalamayan tecrübeli ve merhametli insanlara danışmalı. Psikolojik rahatsızlığı olan ve daha kendi yuvasını toparlamayan kadının nasihatinin sana ne faydası olacak konu sahibi. Senden başka kimse çocuklarını düşünmez bunu bil
Çok geç kalmış tabi. Sor bak 2 üniversite bitirmiştir o ara, yüksek lisans yapıyodur. Bunlarda fix. Hepsi de süper zeka.Bir de 23 yasinda gencecik kızımız 6 yıldır tüp bebek konularindaymis ben şok ben iptal