- 16 Şubat 2016
- 1.292
- 1.213
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
Önce eşin senden bir özür dilemesi gerekmiyor mu? Geldi babanla konuştu ama o konuşmadada seni suçladı. "Özür dilerim eşeklik ettim çok pişmanım" demesi gerekirdi. Siz o gelince bir rahatladınız yelkenleri suya indirdiniz. O da bunun farkında, sonunda eve döneceğinizi biliyor ve kendini de düzeltmez. Siz ona eve geleceğinizin sinyalini vermeden önce, "niye geleyim, sen geldin beni suçladın, yaptıklarından pişman değilsin ki." derdim. Özrünü dilesin üstüne de öfke kontrolü için bir psikoloğa gitmeyi kabul etsin, size de bir ev/araba güvencesi versin öyle gidin bence.Annemin evindeyim halen, kandilde annemi aradi konustular, babami istemis babam namazdaydı o sirada sonrasinda da konusmak istemedi. Beni aradi ne zaman alayim diye, ben hazir hissettigimde haber vericem dedim. Annesinin özründen önce de bunun mümkün olmayacagini soyledim. Annesinden de adım yok.
Ha derdim o kadinda degil dilesin dilemesin benim icin bitti ama gururum cok kirildi cok incindim, yanlismi bilmiyorum ama bana bu yasattiklari icin o kadin ayaklarima kapansin istiyorum.
Kadıni bilmem de kocaniz ayaklariniza kapansin. Hata ettim diyor mu gerizekali adam. Sizi de cocuklarinizi da evden kovmus bu çok buyük bir sorun. Siz hala annesine suc atiyorsunuz. O d annesini kotuleyecek finalde barisacaksıniz. ama gözünüzü acın hata esinizde. Siz once bir esinizi dize getirin madem bosanmayacaksınız. Zira yeni dogan bebehiyle sizi dişarı atan gerizekali bunu ilerde baska bir sirunda da yapabilir. Madem sinirlendi kendisi defolup gitseydi. Siz kv yi bir salin evime almam deyin geçin ozru de kendisinde kalsın. Ama esinizden ciddi bir pismanlik gormeniz lazım. Sanki sizin suçunuz ya da kv hatali sadece gibi olmuş. Esiniz kendisini baya hakli goruyor ya da sizinle eşit kusurlu. Oysa esiniz dibine kadar haksızAnnemin evindeyim halen, kandilde annemi aradi konustular, babami istemis babam namazdaydı o sirada sonrasinda da konusmak istemedi. Beni aradi ne zaman alayim diye, ben hazir hissettigimde haber vericem dedim. Annesinin özründen önce de bunun mümkün olmayacagini soyledim. Annesinden de adım yok.
Ha derdim o kadinda degil dilesin dilemesin benim icin bitti ama gururum cok kirildi cok incindim, yanlismi bilmiyorum ama bana bu yasattiklari icin o kadin ayaklarima kapansin istiyorum.
ama konu sahibinin kardeşinin konu ile ne alakası var ki
Eşiniz bile sizden tam anlamıyla özür dilemedi ki. Annesiyle sabaha kadar uyuyamamislar ya hani. Sizi değil annesini hakli buluyor o kavgada. Siz bir şey isteyeceksiniz annen evime gelmeyecek falan deyin. Bu kadın burun ucuyla özür diledikten sonra yine evinize gelip sizi rahatsız edecek. Eşiniz de dahil olacak buna.Annemin evindeyim halen, kandilde annemi aradi konustular, babami istemis babam namazdaydı o sirada sonrasinda da konusmak istemedi. Beni aradi ne zaman alayim diye, ben hazir hissettigimde haber vericem dedim. Annesinin özründen önce de bunun mümkün olmayacagini soyledim. Annesinden de adım yok.
Katılıyorum. Abinin çalışması gerekiyorsa anne baba yatsın salonda ne olmuş. Şuan konfora en çok ihtiyaca olan konu sahibi.Olsun ya ne olursa olsun. Öğretim üyesi de olsan salonda çalış,kulaklık tak çalış. Bir çözümü var. İki bebekli kadın salonda napsın? Aşırı yanlış buldum, ailede herkes bir alem. Baba değişik,anne değişik.
Evden cikmasaydin diyenler olmus evet buyuk pismanligim o oldu, cunku gece yarisi 7 saat yolculuk yapinca kizlarin ikiside hastalandi. Ama baska caremin olmadigini hissettim, cocuklarin yaninda siddet uyguladi aksam, sabahta gelip büyük kizimin yaninda tehdit etti uzerime yürüdü aksam geldigimde bu evde olmayacaksin yoksa yaka paca ben atarim seni kapiya dedi kizim aglamaya basladi seni sevmiyorum baba anneme dokunma sakin diye bagirdi, baska carem yoktu, yoksa daha ilerisine şahit olacakti belkide kizim
Sanki 24 saat çalışıyor online ders mi veriyor abi anlamadım. Kim o 24 saat çalışan babayiğit meraktayımKatılıyorum. Abinin çalışması gerekiyorsa anne baba yatsın salonda ne olmuş. Şuan konfora en çok ihtiyaca olan konu sahibi.
Ya millet gözünün içine bakıyor gitsin evine diye işte, rahat verirsek gidesi gelmez diyorlar.Olsun ya ne olursa olsun. Öğretim üyesi de olsan salonda çalış,kulaklık tak çalış. Bir çözümü var. İki bebekli kadın salonda napsın? Aşırı yanlış buldum, ailede herkes bir alem. Baba değişik,anne değişik.
Valla kadını o saatte kapıya koyan kv değildi. Kadın sebep oldu belki ama oğlunun yaptığının yanında onunki hiç kaldı. Adam olsa kendi çıkardı evden gerçekten insanın bunu affetmesi çok zor.Eşiniz bile sizden tam anlamıyla özür dilemedi ki. Annesiyle sabaha kadar uyuyamamislar ya hani. Sizi değil annesini hakli buluyor o kavgada. Siz bir şey isteyeceksiniz annen evime gelmeyecek falan deyin. Bu kadın burun ucuyla özür diledikten sonra yine evinize gelip sizi rahatsız edecek. Eşiniz de dahil olacak buna.
Asıl kırgınlığınız esinize olmalı. Öfkenizi kayınvalideye yöneltmek size fayda saglamayacak.
Aynen öyle. Ben de baştan beri aileye bozuldum. 10 gün olmuş kızın eşyaları niye Bavulda duruyor. Boşaltın Bi yere yerleştirin. Sonra adı sahip çıktık.Sanki 24 saat çalışıyor online ders mi veriyor abi anlamadım. Kim o 24 saat çalışan babayiğit meraktayım
Gece uyumaya bari salona gitsin. Düşüncesizler.
yani şu an iki çocukla birinizin evine yerleştiğini düşünsenize , birde zaten hali hazırda evde 4 kişiler ev küçük.Ya millet gözünün içine bakıyor gitsin evine diye işte, rahat verirsek gidesi gelmez diyorlar.
O adam gelip eşyaları hala bavulda görünce tabi özür mözür dilemez. İki haftalığına anama geldim, kardeşim iki rafını bize veriyor eşyalarımız için. İki haftalığına bile rezillik çekmiyoruz şurda, sanki evime gelmişim gibi oluyor. Yalandan da olsa bi arka durun be, pişman edin. Amma korktular adam boşayacak başımıza atacak diye. Yazık.Aynen öyle. Ben de baştan beri aileye bozuldum. 10 gün olmuş kızın eşyaları niye Bavulda duruyor. Boşaltın Bi yere yerleştirin. Sonra adı sahip çıktık.
Kesinlikle öyle.Valla kadını o saatte kapıya koyan kv değildi. Kadın sebep oldu belki ama oğlunun yaptığının yanında onunki hiç kaldı. Adam olsa kendi çıkardı evden gerçekten insanın bunu affetmesi çok zor.
Ablamda lohusayken bana gelmişti evde başka oda yok diye salonda kaldı ama orası onun odası oldu oturma olarak kullanılmadı. Ben hariç kimse odaya girmedi ben de bebeğe bakmak için giriyordum. Eşyalarını da ilk günden yerleştirdim. Küçücük bebek o orda ağlarken bu kız içinden kıyafet mi arayacak. Tam uyumuşken biri odaya dalacak uyanacak falan. Konu sahibiyle bebeklerimiz aynı haftalık ne kadar zor Bi bebekle Bi konforunun olmaması tahmin edebiliyorum. O yüzden böyle özel Bi zamanı böyle berbat geçirmesine neden olan kocasını ben bile affedemiyorum.O adam gelip eşyaları hala bavulda görünce tabi özür mözür dilemez. İki haftalığına anama geldim, kardeşim iki rafını bize veriyor eşyalarımız için. İki haftalığına bile rezillik çekmiyoruz şurda, sanki evime gelmişim gibi oluyor. Yalandan da olsa bi arka durun be, pişman edin. Amma korktular adam boşayacak başımıza atacak diye. Yazık.
Ben de anlamadım.Aynen öyle. Ben de baştan beri aileye bozuldum. 10 gün olmuş kızın eşyaları niye Bavulda duruyor. Boşaltın Bi yere yerleştirin. Sonra adı sahip çıktık.
Kızım yok ama eğer Bi kızım olsaydı böyle yapmazdım. Burda kızı olan arkadaşlarda ilerde Bi gün benzer durumda kalırsanız kızlarımıza sahip çıkalım ki kovulduğum yer bile buradan rahat diyip mutsuz oldukları eve dönmesin. Baba evine döndüğünde oh be dünya varmış diyebilsin.Ben de anlamadım.
Sığınma evine gelen kadınlara bile ilk verilen şey eşyasını yerleştirsin diye dolap yani. Evde bu kadına verilecek bir köşe yok muydu da kutuların içinde duruyor haftalardır?
Elin oğlu meydanı boş görünce kuduruyor. Ben olurum ya da olmam, ama onları dağ gibi yetiştireceğim, kovulacak konumda bile olmayacaklar.Kızım yok ama eğer Bi kızım olsaydı böyle yapmazdım. Burda kızı olan arkadaşlarda ilerde Bi gün benzer durumda kalırsanız kızlarımıza sahip çıkalım ki kovulduğum yer bile buradan rahat diyip mutsuz oldukları eve dönmesin. Baba evine döndüğünde oh be dünya varmış diyebilsin.
Şuan kv nin değil eşinin yaptığı konuşulmalı. Kv başka evde şehirde ara sıra görüşür görüşmez mesafe koyar tamamen küser vs vs ama eşiyle aynı yastığa baş koyacakKesinlikle öyle.
Konu sahibi evine dönecek ama içi almıyor aslında, eşine yüklenemedigi için kayınvalide üzerinden hırsını çıkarmak istiyor. Asıl mesele eşiyle halbuki. Gelip almak istese bile gerçekten özür dilemiş, eşine haksızlık ettiğini kabul etmiş değil.
Anası ayaklarınıza kapansa ne değişecek ki? Eşiniz edepsiz ve pislik bir adam. Karısının suratına tüküren kocanın anası ayağınıza kapansa nolur?
Hep böyle duygusal mı bakarsınız olaylara,yomsa lohusalık mı?
Ben ailenizde de suç buldum. Eşiniz kavga anında ailenizi arayıp sizi paketleyip gönderirken babanız anneniz neden tavır alamadı? Babanızın engelinden bahsetmişsiniz ama bu geçerli bir neden değil ki? Engelli de olsa insan o esnada tepkisiz kalamaz. Sonradan atıp tutmasının ne anlamı var? Çok garip bir aileniz var. Erkek kardeşiniz 24 saat de çalışsa insan kızkardeşine ve yeğenlerine verir o odasını. Salonda 2 çocukla kalmasına gönlü
Evet 23 yaşında gencecigim 2 yıllık evliyim ve 1 yaşında kızım var. Çok üzüleceksin ama ben de eşimde üniversite okuduk hatta çok merak ediyorsan eşim hemşire :) Yani nereden nasıl böyle bir sonuç çıkardın bilemeyeceğim ama 6 yıl önce liseden yeni mezun olmuştum ve değil çocuk, evlilikle dahi uzaktan yakından alakam yoktu. Tabi size göre okumuşsam her önüme gelene "Aman aman hemen boşan çalış" diye nârâlar atmam gerekiyor ama ben öyle bir insan değilim ne yazık ki :) adil, objektif ve merhametli bir kadın olmak önceliğim. Tabi ilk şart ise Allah'ın rızası