2 bebekle baba evi

Niye pişman biliyor musunuz? Boşanınca donunu yıkayacak kadın bulmak zor olacak çünkü iki çocuğu var. Boşanınca iki çocuğa ve eski eşe nafaka veren adamı kabul eden zor olacak. Boşanınca kendi malı gördüğü o mallarının yarısı elden gidecek. Bu korkularda siz ve çocuklarınız yoksunuz, üzgünüm
Zaten ondan bu tipler boşanmaya dahi yanaşmıyor ben daha dün yaşadım benzerini gömleğini donunu hep bana yikatiyor atandım çalışıyorum kendin yıka dedim diye kıyameti kopardi boşanma düşüncem var hep vardı ama vazgeçirdi kaç kez.

Niye pişman biliyor musunuz? Boşanınca donunu yıkayacak kadın bulmak zor olacak çünkü iki çocuğu var. Boşanınca iki çocuğa ve eski eşe nafaka veren adamı kabul eden zor olacak. Boşanınca kendi malı gördüğü o mallarının yarısı elden gidecek. Bu korkularda siz ve çocuklarınız yoksunuz, üzgünüm
Pişman mıymış güya

Adami niye o kadar alttan aldinizki
çünkü herkes bana burada yaptığım yorumlar için korkunç laf saysa da , konu sahibinin zaten ilk andan hali buydu.
adamı zorla anası babası gondermemisse hiçbir şey bilmiyorum başımıza kalır diye .
maalesef olayın sonu belli, umarım hakkınızda hayırlısı olur ama bundan sonra tek hedefiniz bu adam sizi yine kovdugunda ayri eve çıkacak kadar para biriktirmek olsun bence .

Şu an kucuk bebeginiz var, duygu durumunuz dogumdan sonra normal olarak bozuldugu, ustune birde tartisma yasadiginiz icin duzgun dusunemiyor olabilirsiniz. O eve donme isteginizide anliyorum ama buradaki yorumlari mutlaka aklinizin bir kosesinde tutun. Bugun olmasa bile belki 1 2 yil sonra esiniz yine fiziksel siddete yonelecek. Ofke kontrol esigini size karsi coktan aştı. Olabildigince kendisiyle yuz goz olmamaya, mesafeli olmaya calisin.
maksimum 1/2 ay.

evet buradaki arkadaşlarda yine yorum yapan bana saydirirlar .

Yanlis anlamayin lutfen ama yazdiklarinizin tepki cekmesinin sebebi evli/cocuklu kadin empatisinden uzak olmasiydi bence. Ideal olan cozum tekmis gibi gozukuyor hep, ama evli olmak ve cocuk sahibi olmak cok farkli degiskenler, ve kararlari etkilemek zorunda kaliyor.

Evli olmadiginizi dusunuyorum cunku ben de evlenmeden once cok daha keskin fikirlere sahiptim, su an daha esnek fikirlerim. Kaldi ki konu sahibinin yeni dogmus bir bebegi var, su an zaten herhangi bir karar vermek icin dogru zamanda degil.

Konu sahibi bu adamın söylediklerinin özür olmadığının farkındasınız bu arada değil mi ?
Özür ben insan değilim , eşime tokat attım(ve evden kovdum vs ) bunu dağ ayısı bile yapmaz. Özür dileyecek yüzüm bile yok ama köpek gibi pişmanım filan denmesidir.
ya hatta bu adam cidden karakter sahibi olsa karşınıza çıkmaya yüz bulamaz,utanır .
bu adam sizden özür filan dilemiyor,pisman da değil aklı hala yapamadıklarinda.
hiç düzgün karakterli bir sevgiliniz vs olmadı mı kıyas yapmak için .
bu adama güvenip eve dönmek🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ susayım dedim cidden duramadim ya.
döndüğünüzde daha fazlasini yapmazsa ben hiçbir şey bilmiyorum, hak ettiğiniz böyle bir koca mi ?
ve adam bu sefer boşanmaya hazırlayacak kendini ,malları başkasının üzerine yapacak vs tam zor durumda kalacaksınız.

Son düzenleme:
Yanlis anlamayin lutfen ama yazdiklarinizin tepki cekmesinin sebebi evli/cocuklu kadin empatisinden uzak olmasiydi bence. Ideal olan cozum tekmis gibi gozukuyor hep, ama evli olmak ve cocuk sahibi olmak cok farkli degiskenler, ve kararlari etkilemek zorunda kaliyor.

Evli olmadiginizi dusunuyorum cunku ben de evlenmeden once cok daha keskin fikirlere sahiptim, su an daha esnek fikirlerim. Kaldi ki konu sahibinin yeni dogmus bir bebegi var, su an zaten herhangi bir karar vermek icin dogru zamanda degil.
yahu adam bunu emzirirken dövüp evden atmış, demekki şiddete meyilli bir dağ ayısı.
yarın öbür gün çocuklarını da dövmeye başlayacak hatta belki dövüyor bile.
neyi savunalim burada ?
evlilik hangi konuda fikrimi değiştirecek ? bakın ben burada kimseye boşan vs yazmadım aldatma bile bence eğer şartlar Uygun değilse çekilmesi gereken bir şey ( tabi onun için şartlar uygun olmasan evlenmemek lazım meslek vs) ama konu sahibin benim gözümde can güvenliğini yok.
şiddet her ne olursa olsun hoş görülmez görülmemeli.
evli değilim ama 31 yaşına gireceğim kaç sene acilde çalıştım benim gördüğüm darp vakalarını buradaki hiçbir kadın görmemiştir.İlla evliliği deneyimlemek gerekmiyor bazi şeyler için.
Neye tepki verildiğini anlamıyorum.
ayrica herkesin fikri farklı olabilir kalkıp kaç kadının bir konuda birilerini linç etmeye çalışmasının neresi makul ya da neresi etik?

bu arada kibar aciklamaniz için teşekkür ederim, benim yazma tarzım daha sert olmuş olabilir kusura bakmayın tepkim size değil

yahu adam bunu emzirirken dövüp evden atmış, demekki şiddete meyilli bir dağ ayısı.
yarın öbür gün çocuklarını da dövmeye başlayacak hatta belki dövüyor bile.
neyi savunalim burada ?
evlilik hangi konuda fikrimi değiştirecek ? bakın ben burada kimseye boşan vs yazmadım aldatma bile bence eğer şartlar Uygun değilse çekilmesi gereken bir şey ( tabi onun için şartlar uygun olmasan evlenmemek lazım meslek vs) ama konu sahibin benim gözümde can güvenliğini yok.
şiddet her ne olursa olsun hoş görülmez görülmemeli.
evli değilim ama 31 yaşına gireceğim kaç sene acilde çalıştım benim gördüğüm darp vakalarını buradaki hiçbir kadın görmemiştir.İlla evliliği deneyimlemek gerekmiyor bazi şeyler için.
Neye tepki verildiğini anlamıyorum.
ayrica herkesin fikri farklı olabilir kalkıp kaç kadının bir konuda birilerini linç etmeye çalışmasının neresi makul ya da neresi etik?

bu arada kibar aciklamaniz için teşekkür ederim, benim yazma tarzım daha sert olmuş olabilir kusura bakmayın tepkim size değil

Ben ozellikle sizin yorumlariniza dikkat etmedim, ama kucucuk bir bebekle hormonlari alt ustken, evden kovulma travmasi yasamis ve imkanlari kisitli olan bir kadinin ustune cok fazla gidildigini okudum yorumlarda.

27 yasinda evlendim ve evlenmeden once siddet gordugu kadinlari anlamayip ustune cok sinirleniyordum. Evlendikten sonra artik o kadinlara sinirlenmek yerine anlamaya calismaya basladim :) Cunku goruyorsunuz ki evlilik hem kisisel, hem yasal, hep sosyal acidan cok farkli dinamikler katiyor insanin hayatina. Ve herkes bu dinamiklere farkli cevap veriyor.

Ayrica kimsenin siddeti hosgordugunu dusunmuyorum. Ancak, insanlar kadinin bosanmama kararini anladiklari icin ellerinden geldikce destek oluyorlar. Zaten bir travma yasamis birini daha fazla uzmeyelim diyorlar.

Bu arada konu sahibi lutfen eve donmeden telefonunuza KADES uygulamasini indirin.

Ben ozellikle sizin yorumlariniza dikkat etmedim, ama kucucuk bir bebekle hormonlari alt ustken, evden kovulma travmasi yasamis ve imkanlari kisitli olan bir kadinin ustune cok fazla gidildigini okudum yorumlarda.

27 yasinda evlendim ve evlenmeden once siddet gordugu kadinlari anlamayip ustune cok sinirleniyordum. Evlendikten sonra artik o kadinlara sinirlenmek yerine anlamaya calismaya basladim :) Cunku goruyorsunuz ki evlilik hem kisisel, hem yasal, hep sosyal acidan cok farkli dinamikler katiyor insanin hayatina. Ve herkes bu dinamiklere farkli cevap veriyor.

Ayrica kimsenin siddeti hosgordugunu dusunmuyorum. Ancak, insanlar kadinin bosanmama kararini anladiklari icin ellerinden geldikce destek oluyorlar. Zaten bir travma yasamis birini daha fazla uzmeyelim diyorlar.

Bu arada konu sahibi lutfen eve donmeden telefonunuza KADES uygulamasini indirin.
başta ben de öyle demiştim ama konu sahibi kv sini arayıp özür dileyince artık yumuşak bir his kalmıyor insanın içinde , zaten benim yorumlarım hep ondan sonra.
bakın basit bir dayaktan bahsetmiyoruz adam boğazını sıkıp suratına tukurmus , bunun bir sonraki adımı maalesef belli değil ama bir daha sikarsa nefesi kesilmeden bırakmaz.
ben tepkimde hala hakli olduğumu savunuyorum ki konu sahibi zaten bizi hiç haksız çıkarmadan dağ ayısı kocasına dönmüş.

başta ben de öyle demiştim ama konu sahibi kv sini arayıp özür dileyince artık yumuşak bir his kalmıyor insanın içinde , zaten benim yorumlarım hep ondan sonra.
bakın basit bir dayaktan bahsetmiyoruz adam boğazını sıkıp suratına tukurmus , bunun bir sonraki adımı maalesef belli değil ama bir daha sikarsa nefesi kesilmeden bırakmaz.
ben tepkimde hala hakli olduğumu savunuyorum ki konu sahibi zaten bizi hiç haksız çıkarmadan dağ ayısı kocasına dönmüş.
Tamam da kv sini aradı diye, ya da boşanmak istemiyor diye, geri dönmek istiyor diye kimseye yaşadıklarını hakediyorsun diyemeyiz. Kv sini aramama konusunda tüm üyeler hem fikir zaten, keşke daha güçlü durabilseydi. Bu üyenin hayatı, doğru yanlış onun kararları, sonuçlarını da o yaşayacak. Biz tavsiye verebiliriz ama dinlemiyor diye bu kadar sinirlenip o zaman yaşadıklarını hakediyor sun demenin anlamı yok.

Tamam da kv sini aradı diye, ya da boşanmak istemiyor diye, geri dönmek istiyor diye kimseye yaşadıklarını hakediyorsun diyemeyiz. Kv sini aramama konusunda tüm üyeler hem fikir zaten, keşke daha güçlü durabilseydi. Bu üyenin hayatı, doğru yanlış onun kararları, sonuçlarını da o yaşayacak. Biz tavsiye verebiliriz ama dinlemiyor diye bu kadar sinirlenip o zaman yaşadıklarını hakediyor sun demenin anlamı yok.
ben kendimi 6. kattan attigimda ölmeyi ne kadar hak ediyor isem , konu sahibi de böyle bir dağ ayisindan iki tane çocuk yaptığı için bunlari o ölçüde hak ediyor.
rasyonel bakıyorum ,hissel değil.
adam 50 günlük bebeği emzirirken kadını dövmüş boğazını sıkmış ve utanmadan eve gelip ama sende öyle böyle yaptın diyor
bu ölçüde şeref yoksunu biri kendisi.
ve konu sahibi de bu konuşmadan etkileniyor eve dönecek ,
hak etme kısmını siz ne olarak düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben hayatta çoğu şeyin mantıksal olarak ilerlediğine inanan biri olarak davranışlarımızın sonuçlarından yaşadıklarımız olarak bakıyorum.
ayrıca öfkeli değil çok nötr bir alandan söylediğim bir şeydi.
bir kadın kendisinin boynu sıkılıp suratına tükürulurken orada bulunup oğluna iki çift laf etmeyen hatta olaya sebep olan bir kadını arayıp özür dileyecek kadar kendini değersiz görüyor ise yaşadıkları kendine layık gördükleridir.

Adam bir kere gelip çocukları gördü diye hemen neden boşanma meselesi iptal oldu ki ben onu anlamadım.
Evden kovulduktan sonra bazı şeylerin dönüşü olmamalı. İki gün sonra eve dönecekseniz neden boşanmayı gündeme getirdiniz ki,blöf oldu bu bariz. Bu sefer adam yine devam edecek şiddete.

Elinize bir fırsat geçmişti ama ne yazık ki kullamadınız.Eşiniz anneme bu lafları söyletemezdim derken niye sustunuz?Susarak hakkınızı arayamazsınız.Siz uykusuz halde iki çocukla uğraşırken anası ve oğlu niye yardım etmemiş.Şunu da merak ediyorum kayınvalidenizin elini öpecek misiniz?Kayınpederiniz de bunu istiyordu.Hiç olmadı dönmek için kayınvalide ile görüşmeme şartını sunun.Ama yapcağınızı sanmıyorum.Eşiniz kabul etmeyip eve dönemezsiniz diye korkuyorsunuz.Hakkınız var ama şunu unutmayın birçok kadına göre şanslısınız.Aileniz arkanızda.

Bence boşa konuşuyoruz konu sahibi daha en başından bu şekilde istiyordu bu yüzden kvsini bile aradi ,sikayet etmedi,rapor almadı.Adam ne zaman piyasaya çıktı peki ,maddi olarak bedel ödeyeceğini anladığında. Konu sahibi sunu hic düşündün mü bilmiyorum bundan sonra bu adam asla ama asla üstünde mal bırakmayacak, serhler kalkacak, bir sonraki kapıya atılışında minik bir nafakaya mecbur kalacaksın, nasil güveneceksin bir daha ,o adamla nasil yatacaksın, gerçekten bilemedim.Ama babanın evinde salonda yatmak kadar bunların hiçbiri zoruna gitmedi senin, en cok o zoruna gitti

Bence boşa konuşuyoruz konu sahibi daha en başından bu şekilde istiyordu bu yüzden kvsini bile aradi ,sikayet etmedi,rapor almadı.Adam ne zaman piyasaya çıktı peki ,maddi olarak bedel ödeyeceğini anladığında. Konu sahibi sunu hic düşündün mü bilmiyorum bundan sonra bu adam asla ama asla üstünde mal bırakmayacak, serhler kalkacak, bir sonraki kapıya atılışında minik bir nafakaya mecbur kalacaksın, nasil güveneceksin bir daha ,o adamla nasil yatacaksın, gerçekten bilemedim.Ama babanın evinde salonda yatmak kadar bunların hiçbiri zoruna gitmedi senin, en cok o zoruna gitti
Bari ortak tapu yaptırtsa fırsat bu fırsat, kimse de kimseyi kovamaz, kimse kimseden mal kaçıramaz böylece. Gitsin yine ama öyle elsiz ayaksız değil, kendini garantiye alsın da gitsin.

X