pekii butun msjlari okumadim konuya hakim dglm simdilik yarin okurum genis genisBize katılıp, isveç diyeti yapabilirsin
Tamam kararlıyım.Iyi geceler canım
Diyeti unutma
Ne güzel olurdu demi, sadece dedikodu yaparak zayıflasakpekii butun msjlari okumadim konuya hakim dglm simdilik yarin okurum genis genissp yapiyo muyuz. Kilo takibu yapiyo muyuz yoksa sadece dedikodu mu yapiyoruz bideee uyguladiginiz ise yarar bi kur bi cay tavsiye edebileceginiz bsy var mi.
Napalım, firar edebilecekler az çok belli
Napalım, firar edebilecekler az çok belli
Ne güzel olurdu demi, sadece dedikodu yaparak zayıflasak
Günlük yediklerimizi bildiriyoruz, sporumuzu yapıyoruz. Ilk sayfada var bunlar
çayla ilgili çok bilgim yok ama yarın kızlar verirler :))[/QUOTE
o zaman bu topige de ihtiyac kalmazdi. Tmm bakalm bekliyorum heycanla saol :)
Ensenizdeyim, hele bi kaçınheheheh yok kız kimse kaçmaz merak etme :) yani öyle umuyorum
Kilon kaç bu arada :)
ben kaçmicaaaamEnsenizdeyim, hele bi kaçın
Evet. Istrsen ögün ögün yaz, istersen akşam gelip bütün günü yaz. Senin için hangisi uygunsaben kaçmicaaaamne yediğimizi yazıcaz dimi hergün?
ay çok heyecanlıEvet. Istrsen ögün ögün yaz, istersen akşam gelip bütün günü yaz. Senin için hangisi uygunsa
ay çok heyecanlı
ederim ya erkek arkadasım askerde gelince baya bi değişmiş görsün beni istiyorum kilo vereceğime inanmıyo kimsepek isteklisin, 2 ay böyle devam edersin inşallah
68 :)Ensenizdeyim, hele bi kaçın
Öyle de güzel verirsin ki, bakakalırlarederim ya erkek arkadasım askerde gelince baya bi değişmiş görsün beni istiyorum kilo vereceğime inanmıyo kimseyemeyi çok seviyorumda..
Süper senide ekleyelim listeye :)
Haha ayni amacla savasiyoruz. Bnmde erkek arkadasim askerde gelince nisan dugun bsyler olcak ama o cirpi gibiederim ya erkek arkadasım askerde gelince baya bi değişmiş görsün beni istiyorum kilo vereceğime inanmıyo kimseyemeyi çok seviyorumda..
kararlıyım burayı görünce daha bi motive oldumÖyle de güzel verirsin ki, bakakalırlarModunu düşürme sakın
Süper senide ekleyelim listeye :)
ayyy benimkide çok zayıf o almaya çalışıyor ben vermeyeHaha ayni amacla savasiyoruz. Bnmde erkek arkadasim askerde gelince nisan dugun bsyler olcak ama o cirpi gibibide bn sigarayida biraktim yiyorum surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?