• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Bize katılıp, isveç diyeti yapabilirsin:KK39:
pekii butun msjlari okumadim konuya hakim dglm simdilik yarin okurum genis genis ;) sp yapiyo muyuz. Kilo takibu yapiyo muyuz yoksa sadece dedikodu mu yapiyoruz (: bideee uyguladiginiz ise yarar bi kur bi cay tavsiye edebileceginiz bsy var mi.

pekii butun msjlari okumadim konuya hakim dglm simdilik yarin okurum genis genis :KK66: sp yapiyo muyuz. Kilo takibu yapiyo muyuz yoksa sadece dedikodu mu yapiyoruz :-) bideee uyguladiginiz ise yarar bi kur bi cay tavsiye edebileceginiz bsy var mi.
Ne güzel olurdu demi, sadece dedikodu yaparak zayıflasak:KK70:
Günlük yediklerimizi bildiriyoruz, sporumuzu yapıyoruz. Ilk sayfada var bunlar:KK19:
çayla ilgili çok bilgim yok ama yarın kızlar verirler :))

(:
Ne güzel olurdu demi, sadece dedikodu yaparak zayıflasak:KK70:
Günlük yediklerimizi bildiriyoruz, sporumuzu yapıyoruz. Ilk sayfada var bunlar:KK19:
çayla ilgili çok bilgim yok ama yarın kızlar verirler :))[/QUOTE
(: (: o zaman bu topige de ihtiyac kalmazdi. Tmm bakalm bekliyorum heycanla saol :)

ederim ya erkek arkadasım askerde gelince baya bi değişmiş görsün beni istiyorum kilo vereceğime inanmıyo kimse :KK43: yemeyi çok seviyorumda..
Haha ayni amacla savasiyoruz. Bnmde erkek arkadasim askerde gelince nisan dugun bsyler olcak ama o cirpi gibi o.O bide bn sigarayida biraktim yiyorum surekli :(

Back