• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Karatayla ne kadar vermistin :) aslinda onda cay fln da sinirsiz bn caysz yapamiyorum. Bna bi akil verin kizlarr o_O
İlk yaptığımda 10 kilo verdim .Doğum sonrasıydı:KK39:Ondan sonra 2 defa daha yaptım onlarda 3-4 kilo vermem lazımdı çok sıkmadığım halde vermiştim..:KK51:

İlk yaptığımda 10 kilo verdim .Doğum sonrasıydı:KK39:Ondan sonra 2 defa daha yaptım onlarda 3-4 kilo vermem lazımdı çok sıkmadığım halde vermiştim..:KK51:
Hmm ama onun bi kac asamasi var sanirim. Bn bilmiyom o diyeti tam olarak. Bol bol yedryo tereyagina kadar listeyi biliyomda bi kac asama var onlari bna anlatr misin :)

Hmm ama onun bi kac asamasi var sanirim. Bn bilmiyom o diyeti tam olarak. Bol bol yedryo tereyagina kadar listeyi biliyomda bi kac asama var onlari bna anlatr misin :)
Canım karatay diyetinde yasaklar var o yasakların dışında menü yapıyoruz..
Şeker,ekmek(hamur işleri),pirinç,makarna,kestane,mısır,pişmiş havuç,kızartma,hazır gıdalar ve içecekler yasak
Sabah kahvaltısında menemen,sucuklu yumurta,yumurta salatası gibi yumurta çeşitleri yiyebiliyoruz..
Peynir avuç içi kadar,10 tane zeytin,isteğe bağlı 1 çay bardağı fındık,fıstık,ceviz yenebiliyor.
Menüler arası en az 4 saat bekleniyor ve yatmadan 4 saat önce kesinlikle birşey yenmiyor...Su,süt,ayran,çay içebilirsin..

Back