- 10 Ocak 2015
- 71
- 39
- 48
- 34
Karatayla ne kadar vermistin :) aslinda onda cay fln da sinirsiz bn caysz yapamiyorum. Bna bi akil verin kizlarrDiyet ve spor şart ama abartmadan yapmak lazım sağlığımızdan olmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karatayla ne kadar vermistin :) aslinda onda cay fln da sinirsiz bn caysz yapamiyorum. Bna bi akil verin kizlarrDiyet ve spor şart ama abartmadan yapmak lazım sağlığımızdan olmayalım
Protein yiyorsun sadeceDukan yine iyi diye biliyorumAma dukan yapmak için kilolu olmak lazım 3-5 kilo için dukan yapılmaz
İlk yaptığımda 10 kilo verdim .Doğum sonrasıydıOndan sonra 2 defa daha yaptım onlarda 3-4 kilo vermem lazımdı çok sıkmadığım halde vermiştim..Karatayla ne kadar vermistin :) aslinda onda cay fln da sinirsiz bn caysz yapamiyorum. Bna bi akil verin kizlarr
Onun evreleri var.Protein yiyorsun sadece
cocugun pesınde kosturmak, uykusuz geceler verdırmıstırİlk yaptığımda 10 kilo verdim .Doğum sonrasıydıOndan sonra 2 defa daha yaptım onlarda 3-4 kilo vermem lazımdı çok sıkmadığım halde vermiştim..
Onu yapıp bi kerede 15 kilo mu versek 1 sene yeter bizeOnun evreleri var.
Hmm ama onun bi kac asamasi var sanirim. Bn bilmiyom o diyeti tam olarak. Bol bol yedryo tereyagina kadar listeyi biliyomda bi kac asama var onlari bna anlatr misin :)İlk yaptığımda 10 kilo verdim .Doğum sonrasıydıOndan sonra 2 defa daha yaptım onlarda 3-4 kilo vermem lazımdı çok sıkmadığım halde vermiştim..
Canım o zaman çok iyi spor yapıyordum hatta günde en az 1 saat yürüyordum spor dışındacocougn pesınde kosturmak da verdırmıstır :)
o kadar fazlan var sankı bu arada slmlar kızlar.. gelmısken yazım dedımOnu yapıp bi kerede 15 kilo mu versek 1 sene yeter bize
Yok canım kalsın15 kilo verirsem uçarım taşa bağlarsınızOnu yapıp bi kerede 15 kilo mu versek 1 sene yeter bize
o kadar fazlan var sankı bu arada slmlar kızlar.. gelmısken yazım dedım
O kadar fazlamız yokta, bi süre uğraşmayalım kilo vermeyleYok canım kalsın15 kilo verirsem uçarım taşa bağlarsınız
Iyi gecelerıyı gecler kızlar bu seferde gıdıyorum
Canım karatay diyetinde yasaklar var o yasakların dışında menü yapıyoruz..Hmm ama onun bi kac asamasi var sanirim. Bn bilmiyom o diyeti tam olarak. Bol bol yedryo tereyagina kadar listeyi biliyomda bi kac asama var onlari bna anlatr misin :)
Sonra gelsin kilolarO kadar fazlamız yokta, bi süre uğraşmayalım kilo vermeyle
Sonra Gelsin çikolatalar, kolalar
azar azar yiyin ya cıkolata falan bugun yedım mesela , taşlayın benıO kadar fazlamız yokta, bi süre uğraşmayalım kilo vermeyle
Sonra Gelsin çikolatalar, kolalar
İyi geceler şeker kızıyı gecler kızlar bu seferde gıdıyorum
Ömrümüz al verle geçecekSonra gelsin kilolar
Her yerim agriyor ay bu spor yapmak beni yoruyor :)anladım anladım siyah kedi
seker ablacık sagol sana daİyi geceler şeker kız