O daha iyi olurher hafta nasıl gidecem ki komşumuzda vardı oraya giderim olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O daha iyi olurher hafta nasıl gidecem ki komşumuzda vardı oraya giderim olmazsa
Valla ben kendi imzamı ve sizin imzalarınızı görmüyorum o yüzden sıkıntı yok hahahahaha
zaten kutuda zehir yazıyormuş bizim norw öyle dedi
Yahu eve tartı alsın daha iyi..Eczanede tartılabilirsin
Bağırsakları çalıştırıyor canımNe işe yarıyormuş ki o..
Ay ben bitkisel ürünlerden tozlardan mozlardan vs hepsinden nefret ediyorum
Cesaret edip içemem..
kabızlık için almıştım ben netten araştırdım öyle bişey okudum. bende mecbur kalınca kullandım malesefNe işe yarıyormuş ki o..
Ay ben bitkisel ürünlerden tozlardan mozlardan vs hepsinden nefret ediyorum
Cesaret edip içemem..
Yani fazla bakmayın imzama, zehirli patlamış mısır hahahaha
öyle yaparım artıkkO daha iyi olur
KatılıyorumKıyafetler 500 gr ile 1 kg arasında geliyorYahu eve tartı alsın daha iyi..
İnsan çıplak tartılınca daha bi mutlu oluyor bana göre hihihi
Yakınlarda eczane yok mu?benim tartım yok ama nasıl tartılcam
Şeker hiç kullanma canım yoksa çıkartmak zor olurBende sabahtan ber şekersiz kahve, şekersiz çay. Eşimle şekerli kahve içtim tuhaf oldum :))
Yok ben yıllardır deniyorum alışamadım.Bir haftadan sonra tekrar şekere başladığımı bilirim.Alışınca bir daha şekerli çay içemezsinizBen nescafe bile içemiyorum şekerliMidem bulanıyor
Valla ben küçüklüğümden beri kabızlık problemi yaşıyorum..Bağırsakları çalıştırıyor canım
Benim babam engelli sadece bu tohumla çıkabiliyor.O kullanıyor ondan biliyorum
var da her hafta gidersem utanırım komşumuzda vardı alana kadar onunla idare ederi napayımYakınlarda eczane yok mu?
Ben daha önce şekersiz içiyordum, sonradan çalışırken kahveden çay içmeye başladım, oranın çayı acı ya. Şeker ata ata başladım :)Şeker hiç kullanma canım yoksa çıkartmak zor olur
Yani fazla bakmayın imzama, zehirli patlamış mısır hahahaha
Bünye meselesi canım oda kilo yapıyor Onuda çözmek lazım yoksa kilo verilmiyorValla ben küçüklüğümden beri kabızlık problemi yaşıyorum..
Doktor ameliyatlık olduğumu bile söylemişti..
Damarlarımda daralma mevcutmuş..
Ama ben ne yaptım olmadım..
Bana bir şurup yazdı, sindirim sistemimi öyle hızlandırıp ve çıkartıyordu ki anca öyle rahatlıyordum.
Birde ben ne kadar su içeyim boş..
Meyve suyuna alışmışım, kayısı suyu içmeden de olmuyor yapamıyorum
İyi o zaman bırakabilirsin tekrarBen daha önce şekersiz içiyordum, sonradan çalışırken kahveden çay içmeye başladım, oranın çayı acı ya. Şeker ata ata başladım :)
O da olur. Ben çok uyguna almıştım marketlere bile geliyor bakadur sen onlaravar da her hafta gidersem utanırım komşumuzda vardı alana kadar onunla idare ederi napayım
Evet destekle kurtulacağım inşallah.Bu sefer başlama Adra'cım bırakalım kökten