• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

kabızlık için almıştım ben netten araştırdım öyle bişey okudum. bende mecbur kalınca kullandım malesef :KK43:
Ben senelerce kabızlık çektim 2 hafta hiç çıkamadığım zamanlar var.. 2 hafta diyince insanlar inanmıyor..
çıkamadığın için bir süre bir şey yiyip içemiyor insan..
sanıyorlar ki her gün takı basa yemek yiyor insan..

ama öyle bir şey yok işte..

o rahatsızlığı çekmeyin bilmez valla canım..

Ben senelerce kabızlık çektim 2 hafta hiç çıkamadığım zamanlar var.. 2 hafta diyince insanlar inanmıyor..
çıkamadığın için bir süre bir şey yiyip içemiyor insan..
sanıyorlar ki her gün takı basa yemek yiyor insan..

ama öyle bir şey yok işte..

o rahatsızlığı çekmeyin bilmez valla canım..
aynen ya benimde iki hafta çıkamadığım oluyor ve karnım o kadar sert oluyor ki. bende iki hafta deyince yok artık diyor insanlar. kilo vermeyide baya yavaşlatıyor :(

aynen ya benimde iki hafta çıkamadığım oluyor ve karnım o kadar sert oluyor ki. bende iki hafta deyince yok artık diyor insanlar. kilo vermeyide baya yavaşlatıyor :KK43:
Sen kayısı suyunu dene.Bu gece koy bardağa sabah aç karnına iç.:KK66:

Kizlaarrr beni alaydiniz eyiydi. Mmmm ama soyle bi durum var bn
isvec diyeti yapmayi dusunuyodum o.O isvec yapip karataya mi gecsem yoksa direk size mi katilsam. :( skldm bn diyetten

Kizlaarrr beni alaydiniz eyiydi. Mmmm ama soyle bi durum var bn
isvec diyeti yapmayi dusunuyodum o_O isvec yapip karataya mi gecsem yoksa direk size mi katilsam. :KK43: skldm bn diyetten
Bize katıl.:21:Herkes istediği diyeti yapıyor ama ilk sayfada yasaklar var.Bir göz at istersen.

Back