- 10 Ocak 2015
- 71
- 39
- 48
- 34
Eklee :) kalori mi saysam acabaa? Isvec yemiyoÖyle de güzel verirsin ki, bakakalırlar Modunu düşürme sakın
Süper senide ekleyelim listeye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eklee :) kalori mi saysam acabaa? Isvec yemiyoÖyle de güzel verirsin ki, bakakalırlar Modunu düşürme sakın
Süper senide ekleyelim listeye :)
Ben ilk ona aldirmaya calistim aslinda. Ama onun bi ogunde yedigini ben bir haftada yiyorum cok enterasan adam kilo almiyo :) olcak gibi dgl bn vereyim bari hem dugun hazirligi olur gitsibde kurtulayim sunlardannnayyy benimkide çok zayıf o almaya çalışıyor ben vermeye
vericez inşallaaaaahBen ilk ona aldirmaya calistim aslinda. Ama onun bi ogunde yedigini ben bir haftada yiyorum cok enterasan adam kilo almiyo :) olcak gibi dgl bn vereyim bari hem dugun hazirligi olur gitsibde kurtulayim sunlardannn
Ben onu bilmiyorum çok mu zor?Eklee :) kalori mi saysam acabaa? Isvec yemiyo
Ne güzel o zamn :))kararlıyım burayı görünce daha bi motive oldum
InsaAllah :) kac kilosun hangi diyeti yapicaksnvericez inşallaaaaah
Ben onu bilmiyorum çok mu zor?
Ne güzel o zamn :))
64 kiloydum en son. 1.72 boyum. buraya uymayı düşünüyorum ben canımInsaAllah :) kac kilosun hangi diyeti yapicaksn
Zor degil aksine digerlerinden daha kolay. Listede hic bsy yok yorulmuyosun yemk hazirlarkn sabah bi seker bi kahve duymussundurBen onu bilmiyorum çok mu zor?
Ne güzel o zamn :))
O diyet sonrası verdiğin kilo tekrar fazlasıyla geri dönüyor bir arkadaşım yapmıştıZor degil aksine digerlerinden daha kolay. Listede hic bsy yok yorulmuyosun yemk hazirlarkn sabah bi seker bi kahve duymussundur
Yok ya :) ilk defa kararlıyım kilo vermeye çok ilgilenmiyordum, dukanın çok sağlam olduğunu biliyorum o kadar. Kesin verdiriyor..Zor degil aksine digerlerinden daha kolay. Listede hic bsy yok yorulmuyosun yemk hazirlarkn sabah bi seker bi kahve duymussundur
Burasi karatay yapiyo dimi .s off oda cok zengin be bn normalde o kadar yemiyorumm. Diyet yaparak kili almaktan korkuyorum64 kiloydum en son. 1.72 boyu. buraya uymayı düşünüyorum ben canım
Dukan gibi :))O diyet sonrası verdiğin kilo tekrar fazlasıyla geri dönüyor bir arkadaşım yapmıştı
hepsini yemek zorunda değilsin ki isveç ve dukanda diyeti bırakır bırakmaz geri alıyosun. geç olsun güç olmasın..Burasi karatay yapiyo dimi .s off oda cok zengin be bn normalde o kadar yemiyorumm. Diyet yaparak kili almaktan korkuyorum
Ben 3 defa karatay yaptım hepsinde istediğim kiloyu verdim..Fazla geliyorsa doyduğunuz kadar yersinizBurasi karatay yapiyo dimi .s off oda cok zengin be bn normalde o kadar yemiyorumm. Diyet yaparak kili almaktan korkuyorum
Dukandan beterArkadaşım 1 ay sonra verdiği kiloyu fazlasıyla geri aldıDukan gibi :))
Evet bazilari oyle soyluyo okudum ama bazilarida iyi diyo .s ya bn agir agir kili veriyodum sgrayi biraktim bna diyet lazim sadece. Bn kolori sayarak yiyodum. Ama malum olaydan dolayi hep atistiriyorum o yuzden diyet sartO diyet sonrası verdiğin kilo tekrar fazlasıyla geri dönüyor bir arkadaşım yapmıştı
Diyet ve spor şart ama abartmadan yapmak lazım sağlığımızdan olmayalımEvet bazilari oyle soyluyo okudum ama bazilarida iyi diyo .s ya bn agir agir kili veriyodum sgrayi biraktim bna diyet lazim sadece. Bn kolori sayarak yiyodum. Ama malum olaydan dolayi hep atistiriyorum o yuzden diyet sart
Dukancilar adama beddua ediyolar geri aldiryomus. Oofff delirezeğimmmmmYok ya :) ilk defa kararlıyım kilo vermeye çok ilgilenmiyordum, dukanın çok sağlam olduğunu biliyorum o kadar. Kesin verdiriyor..
Eniştem 15 verdi, 10 u geri aldı :) neyse arada 5 kilo kar kaldiDukandan beterArkadaşım 1 ay sonra verdiği kiloyu fazlasıyla geri aldı
Dukan yine iyi diye biliyorumAma dukan yapmak için kilolu olmak lazım 3-5 kilo için dukan yapılmazEnişten 15 verdi, 10 u geri aldı :) neyse arada 5 kilo kar kaldi