- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Ben senelerce kabızlık çektim 2 hafta hiç çıkamadığım zamanlar var.. 2 hafta diyince insanlar inanmıyor..kabızlık için almıştım ben netten araştırdım öyle bişey okudum. bende mecbur kalınca kullandım malesef
Inşallahİyi o zaman bırakabilirsin tekrar
Kesinlikle ablam..Bünye meselesi canım oda kilo yapıyorOnuda çözmek lazım yoksa kilo verilmiyor
Ben severimallahtan ben sevmem yırttım
sağol canım bakayım bende alsam iyi olacak her an tartılmak istiyorum çünkü gram gram versem bile mutlu olcamO da olur. Ben çok uyguna almıştım marketlere bile geliyor bakadur sen onlara
Ben severim
ben imzamın orda kaldığını bile unutmuşum ya
aynen ya benimde iki hafta çıkamadığım oluyor ve karnım o kadar sert oluyor ki. bende iki hafta deyince yok artık diyor insanlar. kilo vermeyide baya yavaşlatıyorBen senelerce kabızlık çektim 2 hafta hiç çıkamadığım zamanlar var.. 2 hafta diyince insanlar inanmıyor..
çıkamadığın için bir süre bir şey yiyip içemiyor insan..
sanıyorlar ki her gün takı basa yemek yiyor insan..
ama öyle bir şey yok işte..
o rahatsızlığı çekmeyin bilmez valla canım..
O kediciğim bir olay dinliyor gibi izliyor gibi pek iştahlı yiyor vallapek iştahlı yiyor kedicik
sen unutmuşsun ama o seni terk etmemiş bak
Sen kayısı suyunu dene.Bu gece koy bardağa sabah aç karnına iç.aynen ya benimde iki hafta çıkamadığım oluyor ve karnım o kadar sert oluyor ki. bende iki hafta deyince yok artık diyor insanlar. kilo vermeyide baya yavaşlatıyor
Kesinlikle..aynen ya benimde iki hafta çıkamadığım oluyor ve karnım o kadar sert oluyor ki. bende iki hafta deyince yok artık diyor insanlar. kilo vermeyide baya yavaşlatıyor
koydum bileSen kayısı suyunu dene.Bu gece koy bardağa sabah aç karnına iç.
gittim gitmez olur muyum kaç defa gittim verdikleri ilaçlar sancı yapmaktan başka bi işe yaramıyorKesinlikle..
Doktora gittin mi hiç, gitmediysen bence mutlaka git..
O kediciğim bir olay dinliyor gibi izliyor gibi pek iştahlı yiyor valla
kedimin adı siyah
kedi demeyelim
Bize katıl.Kizlaarrr beni alaydiniz eyiydi. Mmmm ama soyle bi durum var bn
isvec diyeti yapmayi dusunuyodumisvec yapip karataya mi gecsem yoksa direk size mi katilsam. skldm bn diyetten
Bize katılıp, isveç diyeti yapabilirsinKizlaarrr beni alaydiniz eyiydi. Mmmm ama soyle bi durum var bn
isvec diyeti yapmayi dusunuyodumisvec yapip karataya mi gecsem yoksa direk size mi katilsam. skldm bn diyetten
iyi geceleeerBen kaçtım.İyi geceler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?