- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
nasıl görmüyon bdv de girip çıkmadğı konu yokheheheh pek görmüyorum onu bu ara 21 yaşındayım burcum balık :)
daha gencecik insansın verirsin verirsin
haaa bende yengeçim yükselen de balık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl görmüyon bdv de girip çıkmadğı konu yokheheheh pek görmüyorum onu bu ara 21 yaşındayım burcum balık :)
evet kız o acı çehre çok kötü yapıyo bi sancısı var ki sorma gitsin. korkuyorum bende pek yutmuyom tohumu tadıda iğrençney bağırsağı mı patlamış
ney bağırsağı mı patlamış
Pazar herkes giremiyor canım, ondan cuma yaptımTatlıbikız alıştırdı beni spor yapmaya..
Gerçi 10 sene spor geçmişim var, alışığım hareketlere ama iş zayıflama ve sıkılaşma olunca disiplinli olmak gerekiyor..
pinkom tartı günlerimiz olacak mı ? ben pazar çıkıcam dedim ama var mıydı kural..
Tabi fazlası zararlıKolay gelsin işin zordenedim geçen sene Allahım öyle bi sancı yapıyor ki gece boyunca tuvaletten çıkamadım çok çok kötüydü. cesaret edebilirsem arada bir yiyorum. tohumunu almıştım ben. netten okudum birinin bagırsaklarımı ne patlamış bu yüzden korkuyorumda çok yemiyorum o yuzden
bütün yorumları okumuyorum ondan görmedim demekki. nasıl biri oldugunu çok merak ediyorum açıkçasınasıl görmüyon bdv de girip çıkmadğı konu yok
daha gencecik insansın verirsin verirsin
haaa bende yengeçim yükselen de balık
Cuma iyi olur sadece bu hafta 5. gün vermiş olacağız bildirimiSonra haftada bir oluyorPazar herkes giremiyor canım, ondan cuma yaptım
Pazar herkes giremiyor canım, ondan cuma yaptım
teşekkür ederim hareketle sporla atlatırım inşallahTabi fazlası zararlıKolay gelsin işin zor
Tamam seninkini pazar yazarımPekito ben bu seferlik pazar yapsam sonra cuma tartılsam olur mu
Alışınca bir daha şekerli çay içemezsinizBen nescafe bile içemiyorum şekerliMidem bulanıyorŞuan bende soğuma aşamasındayım
benim tartım yok ama nasıl tartılcamCuma iyi olur sadece bu hafta 5. gün vermiş olacağız bildirimiSonra haftada bir oluyor
ay ne yemişte patlamış bağırsağı
acı çehre tohumuay ne yemişte patlamış bağırsağı
Eczanede tartılabilirsinbenim tartım yok ama nasıl tartılcam
Valla ben kendi imzamı ve sizin imzalarınızı görmüyorum o yüzden sıkıntı yok hahahahahabirşeyin tohumuymuş ama tam okumadım canım,
bu arada imzan hiç bu konuya uyuyor mu
milletin canını mısır çektiricen
her hafta nasıl gidecem ki komşumuzda vardı oraya giderim olmazsaEczanede tartılabilirsin
Ne işe yarıyormuş ki o..acı çehre tohumu
Bende sabahtan ber şekersiz kahve, şekersiz çay. Eşimle şekerli kahve içtim tuhaf oldum :))Alışınca bir daha şekerli çay içemezsinizBen nescafe bile içemiyorum şekerliMidem bulanıyor