Teşekkür ederim canımAnlattığın kadarıyla güzel olmamasının imkanı yok.Eline sağlik canım.
canın çekti de mi pudingli kekinden yap da yeVahhh vahhh pastası bitmiş
Yok vallahi hiç canım çekmiyor.canın çekti de mi pudingli kekinden yap da ye
inandım ben de hıhYok vallahi hiç canım çekmiyor.O pastadan bir çatal bile almadım.. Bizim pastada bitti 1-2 gün sonra yine yapayım
Cuma günü yapacak PinkoKilo bildirimleri niyeeeeeee ilk sayfada yayınlanmıyoryayınlansın ki bizde kimlerin gelip gelmediğini görelim dimi ama
Ben çok ciddiyiminandım ben de hıhben de yarın benim kıza yapayım kekinden
Birde sıraya sokup yazmış yoğurtcuCuma günü yapacak Pinko
İlk sayfada bir sürü isim var en fazla 10-12 kişi uğruyor ne olacak böyleCuma günü bildirimde yapmazlarsa
1 tanecik 13 aylık kızım var senin kaç taneBen çok ciddiyimKolay gelsin canım Kaç çocuk var senin?
Sana ne oluyor diyet yapalım diyen benimBirde sıraya sokup yazmış yoğurtcuneden ilk sırada değilim ben
Maşaallah canım1 tanecik 13 aylık kızım var senin kaç tane
Sana ne oluyor diyet yapalım diyen benimBenim adım niye ilk sırada değil
Kaynana ! Oğlunla arama girmeMaşaallah canım
Benim 3 taneİkiz kızlarım var. Bu ayın sonunda 10 olacaklar,Oğlumda 4.5 yaşında
Tolin cezalıHayır benden senden önce seni tanımıyordu ozaman hayır ben ben benii yazın yazmasanız tolinden beter şeyler yaparım sizeeeee
tolin nerdesin be !
İkimizi yan yana yazsın o zaman gelmem ki bir daha benim adım yazılacak o kadarTolin cezalıSenin içinden Tolin çıkmaz İstediğini yapabilirsin
O listeye ilk baş benim adım yazılacak
ayy ben bayılıyorum ikizlere ya Allah bağışlasın canımMaşaallah canım
Benim 3 taneİkiz kızlarım var. Bu ayın sonunda 10 olacaklar,Oğlumda 4.5 yaşında
Tamam ikimizin adını yanyana yazsınİkimizi yan yana yazsın o zaman gelmem ki bir daha benim adım yazılacak o kadar
Küçüğüm ben küçük
Kilo verme küçüğün
Geride kalma büyüğün
ahahaha
Sağol canım benimkiler pek benzemiyorlar çift yumurtaayy ben bayılıyorum ikizlere ya Allah bağışlasın canım
Tamam ikimizin adını yanyana yazsınAma benim adımı büyük harfle yazsın
En çok ben kilo vereyim sen zayıfsın zaten
Bir haber okudum bugün , civcivin cinsiyetini belirleyene 60 bin dolar mı ne veriyorlarmış hahahahahaSağol canım benimkiler pek benzemiyorlar çift yumurta