Tabiki de yapmaO makarna yenmez mi beee : ) bak canimi cektirdin kalkip yapsam mi ne yapsam haha
Tarif alalım
Tabiki Nevoş.Tarif alalım
Ellerine sağlık diyette tatlı krizleri için çok uygun bir tarifTabiki Nevoş.
2 su bardağı süt,iki kaşık yulaf kepeği,bir kaşık bal,bir çay kaşığı vanilya ve bol tarçınlı karışımı yulaf kepeği yumaşayıncaya kadar pişirdim.Üstüne de fındık.
Nevoş evdekiler kadayıf tatlisı yapıp gözümün önünde yiyince ben de buna kaldım napim.Ellerine sağlık diyette tatlı krizleri için çok uygun bir tarif
Yok yapmadım, gittim şurup içtim...Tabiki de yapma
Sizinkiler çok fenaNevoş evdekiler kadayıf tatlisı yapıp gözümün önünde yiyince ben de buna kaldım napim.
ne o tarz üyesin diye bana mı dikleniyorsun sen
Bende az önce her yemek yiyecekleri zaman beni çağırmayın anne dedim ..Sizinkiler çok fenaSenin o evde diyet yapman çok zor olacak
İyi dayanmışsın tebrik ederim
Ben hergün yemediğim şeyler yapıyorumBende az önce her yemek yiyecekleri zaman beni çağırmayın anne dedim ..
Görünce canım istiyor
Ben hergün yemediğim şeyler yapıyorum
Dayanacağız canım
Sorma Nevoş dardayım zordayım depresyondayım.Sizinkiler çok fenaSenin o evde diyet yapman çok zor olacak
İyi dayanmışsın tebrik ederim
Pastaları börekleri götürüyorlar.Sizin işiniz daha zor tabi
Ben bişi yaptimne o tarz üyesin diye bana mı dikleniyorsun sen
Ben alıştım tek derdim bugün ne yapsamSorma Nevoş dardayım zordayım depresyondayım.Ben de kendimi tebrik ederim. Benden beklenmeyen hareketler bunlar.
Evet ya zor diyet yemeği bulmak.Bizde yarın tavuk sote var.Ben alıştım tek derdim bugün ne yapsamYoksa iyi gidiyoruz.
Naptığını biliyorum ama yazamıyorum kanka.. Ayıp ya !Ben bişi yaptim
E ben soyliymm ne de sen sorrrrr